Здравей Гост

Плутон

• 49 Отговора
  • 8996 Прегледи
*

Mari

• *
  • 494
Re:Плутон
« Отговор #40 -: Юни 23, 2009, 02:00:01 pm »
Най-добре е в Пловдив. :) Няма задръствания,  разстоянията са малки , може да си ходиш и пеша. А юли и  август всички като отидат по курорти е направо празно и едно такова тихичко.. ;)

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Юни 23, 2009, 02:04:58 pm »
Знам какво е там. Половината ми рода е там.Ти остави,ами се притеснявам за влиянието на това Новолуние най-вече за Иран и Индия. Транзитния Плутон се е кичнал на МЦ в картата на Иран,а Новолунието е на ИЦ и то прави тауквадрат към асцендента и Луната им в Овен.Транзитният Марс пък е в опозиция на наталния им Марс в 8 дом.Кви бунтове се развихрят там,кво нещо! Страх ме е да не се разрасне това нещо.
 В картата на Индия Новолунието е на ИЦ в съвпад с Уран, 4 дом е в Рак с управител Луната.То,затуй такива тежки земетресения с разрушения има там периодично.Транзитният Марс пък квадратира наталния им Плутон в Лъв-управител на 8 дом.Много се страхувам,че ще ги тресне там яко,докато влияе Новолунието.Много е критичен 25/26 юни.Луната на 25 ще съвпадне със стелиума им във Водолей,а на 26 е в точна опозиция на Плутон-а им.Дано им се размине,дано да имам параноя/както казва Небесна/. :)
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 02:10:36 pm от Скарлет »

*

Skarlet

« Отговор #42 -: Юни 23, 2009, 02:07:09 pm »
Най-добре е в Пловдив. :) Няма задръствания,  разстоянията са малки , може да си ходиш и пеша. А юли и  август всички като отидат по курорти е направо празно и едно такова тихичко.. ;)

Хихихи,няма лошо.И в Пловдив ще ми е добре.Имам много приятели и там,особено в Стамболийски.  ;D Ама,тук също е по-спокойно през лятото,особено през уикендите.Тогава всички "Софиянци" се изнасят при роднините.  ;D

*

malina

« Отговор #43 -: Юни 23, 2009, 02:21:38 pm »
вчера си купих първата астрологична книжка и едвам прохождам ..  :P

А,честито!  ;D Никой няма да ти се смее.Винаги има първи път и начало на нещо.  ::)

Благодаря! Този форум ми помогна да разбера, че астрологията е нещо много повече, от това което до мемента съм си представяла че е ..  Абе трудно ми е да го обясня, но съм изпуснала много и имам да наваксвам..    :-[   

Ах, аз съм влюбена в този град. Прекрасно се чувствам там. А и по някакъв начин ми отключва паранЕНормалните способности ..  :P

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Юни 23, 2009, 05:27:52 pm »

Плутон ми е господар на Асцендента и е в X дом /Везни/, в опозиция на Слънце (IV дом) и Венера (V дом), в Овен. Слънцето управлява IX дом, а Плутон- XII.
Надявам се да не ми се смеете много на обясненията: вчера си купих първата астрологична книжка и едвам прохождам ..  :P

Аз не се смея. Обаче как така Плутон ти е господар на Асцендента и е в 10-ти дом във Везни.  От твоите описания става ясно, че Скорпион е на върха на 1-ви дом, а Везни и Скорпион са съседни знаци - знаци на 30 градуса един от друг. Струва ми се, че Асцендентът и МЦ (върхът на 10-ти дом) не могат да образуват аспект от 30 градуса при нашата географска ширина. Ти къде си родена, ако не е тайна?

*

malina

« Отговор #45 -: Юни 23, 2009, 05:58:15 pm »
Струва ми се, че Асцендентът и МЦ (върхът на 10-ти дом) не могат да образуват аспект от 30 градуса при нашата географска ширина. Ти къде си родена, ако не е тайна?

Всъщност Асц ми попада в последните градуси на Скорпион, а Плутон е в последните градуси на 10 дом и предполагам, че от там идва объркването. Eто ми картата за справка.  Родена съм в Каварна.  :)

п.с. надявам се, че не съм казала някаква много голяма глупсот ..  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Юни 23, 2009, 05:59:44 pm »
Доколкото имам спомен, Слънцето и Плутон при нея се намират в последните градуси на 4/10 дом (по Плацидус), т.е. съвсем спокойно можем да отнесем тази опозиция към оста 5/11 дом. МС е в знака Дева. Плутон управлява Асцендента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #47 -: Юни 23, 2009, 06:06:29 pm »
MC е в Дева наистина  :)

*

malina

« Отговор #48 -: Юни 23, 2009, 06:11:48 pm »
 За опозиция Слънце/Плутон и Луна/Сатурн, много ми допадна един пост на АН:

"Събития и трансформации на Аза под въздействие на външни фактори...
Личната воля срещу чуждата.....
Емоционалност по отношение на стари проблеми и отговорности....

Светът ни – хора и предмети, отношения и взаимоотношения...
Има и друг свят – тайнствен, привличащ и плашещ – скрит някъде вътре в нас....
Външният свят е натрапчив, провокира ни и иска реакция....- много често чрез чувството за вина....- точно то провокира множество мисли, но пречи на осъзнаването им....Пречи да открием вътрешния си свят и истинската сила, скрита у нас...." 

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Юни 23, 2009, 07:30:56 pm »
Eто ми картата за справка.  

Сега разбирам.