Има ли натална карта на форума тук някъде из темите?
Само дупето ли? ....Приятно и усмихнато време ти желая...
Приятно изкарване на почивката! Някъде по южното Черноморие ли ще отседнете? Искам и аз.... Писна ми от Варна!
Помолете се 15 август да е добър за мен...и ще Ви събера на юг.....ПИСНА МИ....
Цитат на: Марая в Август 06, 2011, 10:59:52 pmПомолете се 15 август да е добър за мен...и ще Ви събера на юг.....ПИСНА МИ.... Ще стискаме палци лошото да отмине при теб! Надявам се към края на лятото да се видим на Дълбока, време е вече, лятото си отива...
Марайче, стискам палци всичко да е ок http://www.youtube.com/watch?v=tDiikPDwxmQ&feature=autoplay&list=PLB50737D8A7BF7BF4&index=55&playnext=5с маймуната сме на черноморец )) предполагам Марая знае как едно стрелче си избира дестинация ))пускам си почивка, че като знам какво ме чака следващите няколко месеца....... сигурно съм от малкото, които въпреки всичко се радват от предстоящото Сатурново - да видим след един месец може друга песен да запея, но надеждата и вярата са много
Здравейте, къде е " Дълбока", и с каква маймуна е заминала fairy на море? Ще ме светнете ли?Аз на 20 август заминавам за Седемте езера и ще ви нащракам снимки да ги качим тук.