Здравей Гост

Наследяване

• 4 Отговора
  • 1670 Прегледи
*

Неактивен teia

• **
  • 74
Наследяване
« -: Декември 10, 2011, 04:11:56 pm »
Разглеждах картите на моите деца и децата на сестра ми и т.н.  и  ми стана интересно за наследяването. Картата на майката има  ли по-силна връзка с картата на детето, въобще със съдбата му? Има ли връзката между знаците на върха на 5, 7 и т.н. дом и зодията и асцедента на децата.И как в картата на родителя можем да видим съдбата на детето?
Как е при вас и  родители ви  и деца ви?

П.С. Извинявайте ,ако повтарям темата - може да я изтриете .
« Последна редакция: Декември 10, 2011, 04:22:02 pm от teia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Наследяване
« Отговор #1 -: Декември 10, 2011, 04:26:09 pm »
Разглеждах картите на моите деца и децата на сестра ми и т.н.  и  ми стана интересно за наследяването. Картата на майката има  ли по-силна връзка с картата на детето, въобще със съдбата му? Има ли връзката между знаците на върха на 5, 7 и т.н. дом и зодията и асцедента на децата.И как в картата на родителя можем да видим съдбата на детето?
Как е при вас и  родители ви  и деца ви?

П.С. Извинявайте ,ако повтарям темата - може да я изтриете . Много съм нова имам въпроси и е възможно да са глупави !

Първо няма значение дали има такава тема или не...Второ всички сме били нови.... :) Трето...защо се наричаш с епитети , които ни най-малко не коренспондират с теб? Четвърто...продължавай да питаш...,защото с питане и след Цариград се стига.... ;D ;)

За децата основното което се гледа е 5-ти дом...Управителя на дома и неговите аспекти, планетите /ако има такива/ в самия 5-ти дом...В 7-ми дом е второто дете..,в 9-ти е третото дете..,в 11-ти е 4-тото .., в 1-ви е петото...и т.н.
За какво унаследяване питаш? На таланти , на здравни въпроси... ::) или имаш в предвид нещо друго?

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #2 -: Декември 10, 2011, 05:50:28 pm »
Любопитството  ми започна от здравни въпроси ....и стигна до обърканост. Искам да питам нещо но не знам как да насоча въпросите си .
Направи ми впечатление това ,че /може би е супер съвпадение/ моя  асцендент е асцендент и на трите ми деца .Асцендент на мъжа ми е моята зодия и асцендент на майка му и брат му/това май е друга тема ?!/. После започнах да разглеждам  съвпадения при планетите и  въпросите ми бяха- защо силните планети в натала на майката се повтарят  в натала на детето  или коренно противоположно - същата планета е в заточение или падение, и обратно  и това нещо го има при всичките деца ?! Сякаш звездите се стараят да компенсират нещо ?! Как достойнствата и паденията на планетите се проявяват в поколенията по бащина и по майчина линия ? 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Декември 10, 2011, 05:57:45 pm »
Любопитството  ми започна от здравни въпроси ....и стигна до обърканост. Искам да питам нещо но не знам как да насоча въпросите си .
Направи ми впечатление това ,че /може би е супер съвпадение/ моя  асцендент е асцендент и на трите ми деца .Асцендент на мъжа ми е моята зодия и асцендент на майка му и брат му/това май е друга тема ?!/. После започнах да разглеждам  съвпадения при планетите и  въпросите ми бяха- защо силните планети в натала на майката се повтарят  в натала на детето  или коренно противоположно - същата планета е в заточение или падение, и обратно  и това нещо го има при всичките деца ?! Сякаш звездите се стараят да компенсират нещо ?! Как достойнствата и паденията на планетите се проявяват в поколенията по бащина и по майчина линия ?

Тук вече говорим за кармична астрология... ;D
По принцип определени модели на поведение присъстват в картите...,но за това се изисква подробен анализ на няколко карти...Така само по планети и кардинални оси...-тц.... ::)

От опит...нищо общо нямам с картата на майка ми...нито на баща ми...Брат ми е "взел"нейната водолейска луна... ;D

*

akruks

« Отговор #4 -: Декември 11, 2011, 12:26:46 am »
на мен половината от 5-ти дом е водолей със сатурн в края му, голямата ми дъщеря се роди водолей, слънцето и попада в моя 6д. и в 3д. в картата на сестра й, а моето слънце попада в нейния 5д.
нейните асц/дсц съвпадат с моите мц/иц, , нейните мц/иц съвпадат с оста Vx/Ax в натала ми, а на малката ми дъщеря мц/иц са точен съвпад с моите асц/дсц
за майка ми не знам часа на раждане, предполагам е с асц дева като мен, слънцето й стрелец попада в моя 4д.- класика!