МП венера/нептун в точен съвпад с плутон в 7д. и на 2* от МП венера/МЦ как се тълкува?
У7 е в 4д.
и не разбрах този МП показва дали на човека изневеряват или той е кръшкача?
ай ай ай, този аспект функционира в две посоки и е много болезнен и за двамата.
Тук с плутон в 7 дом не се знае кой кого клати. Едно кратко описание от моята програма за плутон в 7 дом.
Плутон в 7-ми дом - Пленителни любовни отношения със забавни мазохисти
Аз се нуждая от натиск и принуда в партньорството и срещите, за да подобря възможностите си за избор на партньор, както и своите художествени способности! Аз привличам магически най-хубавия и еротичен майстор, който може истински да ми го „подаде”! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да ме обича дълбоко, а понякога и дълбоко да ме мрази, защото намирам това за еротично!
Който обича и иска да бъде красив, трябва да страда! Вие обичате тъкмо онзи тип партньори, които в началото са любезни и мили, а след това се оказват необуздани като диви котки, подобни на Вашия собствен нрав. В края на краищата разделената мъка е половин мъка! Не е нужно да отричате своята сенчеста страна, защото тя е отражение на Вашия партньор и упражнява терапевтично действие върху Вас. Една азиатска поговорка гласи; „Тайната на мъката на избора лежи в това, което обожаваме“. Това важи с пълна сила за Вас, особено в моментите, в които сте завладени от еротичната особеност на другия или натрапчиво очаквате аплодисменти за Вашите художествени способности. В края на краищата Вие ще се сблъсквате със своята сенчеста страна в партньорството и в срещите дотогава, докато престанете да пробутвате черния Петър на другите. Колкото по-дълбоки са Вашите мъки, толкова повече се улеснява процеса на промяна на вкуса Ви в избора на партньор. Може би е крайно време да се извините на бившите си партньори, тъй като без тях не е било възможно да промените своя вкус и да проявите художествените си способности, както и да бъдете правдив в срещите си. Който може да си позволи лукса да бъде истински правдив в срещите си, той получава и шанса да намери истинската си любов и да открие своите собствени и истински художествени способности. Вие имате властта да избирате и да вървите собствения си път, за да представите пред света своите художествени способности!
и като допълнение за венера/нептун върху плутон - Еротични заблуждения от голям копнеж за любов без задоволяване, трагична любов, болезнено отказване.