Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82648 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #195 -: Февруари 22, 2012, 08:59:37 pm »
нямам търпение да се разкара от Везни и от 8-ми дом :)

Аз така бях при преминаването му през Дева и най-вече когато трамбоваше из 7ми :1027:

И усети ли разлика, когато Сатурн смени знака и дома?
Имам чувството, че така ще си остане завинаги...  Страшно много ме измори, при мен 8-ми дом е огромен и... забравих дали изобщо може да бъде по друг начин..
Силно се надявам есента, като смени знака и дома да си поема въздух..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #196 -: Февруари 25, 2012, 10:00:25 am »
         Да, определено имаше разлика при мен, Антена при тази смяна и то в положителна насока. :) А при мен есента ще си бъде все още в 8ми, до 8мия градус на Скорпион, но ще му предстоят секстили към Слънце и Меркурий, полусекстили към Марс и Уран, ще тригонира AC...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #197 -: Февруари 25, 2012, 10:42:31 am »
не вярвам в хармоничните аспекти на Сатурн :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #198 -: Февруари 25, 2012, 10:55:53 am »

Защо? ::)

« Отговор #199 -: Февруари 25, 2012, 11:49:56 am »
моя Сатурн сега транзитира през Д11, всъщност вече е почти в края на дома, имах много прекрасни моменти,най-прекрасните, но и последната година съвпада му с Плутон доста ме поразтърси, точно тогава направи тригон с Венера и бих казала, че този хармоничен аспект всъщност ми донесе силно ограничаване и отчуждение...

Защо? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #200 -: Февруари 25, 2012, 08:15:21 pm »
И аз съм скептично настроена към *положителните* аспекти на Сатурн. Мъжът ми има съвпад Венера / Сатурн в 6-ти дом, като Сатурн му управлява 2-ри, а Венера МЦ и 5-ти. Преди известно време транзитиращия през 10-ти дом Сатурн образува тригон към съвпада. Мислех, че ще доведе до повече стабилност във финансовата сфера, но се случи точно обратното - докато аспектът беше точен и при разпадането имаше застой в работата му.

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #201 -: Февруари 26, 2012, 10:05:56 am »
Сатурн ми направи четири квадратури по остта 1/7 дом,съответно Луна/Сатурн/СВ в 1ви и Хирон в 7ми-бях скарана с най-добрата си приятелка,беше много тежко за мен.По същото време пък любовта вървеше и все още върви,но може подсилена от друг транзит.Транзитът е евсе ощв активен.Сатурн ми донесе и не толкова приятни новини в работата.Промени,който не засягат само мен,а цялата фирма.Понеже повечето ми планети са в 1ви дом и ми е малко трудно да разбера точното влични е?  :41: Малко ме притесняват всички тези квадратури,да ви кажа честно? Някой от тях не са съвсем точни,но са все пак сформирани.Най-товни са със СВ и Хирон,другите две са с -5 градуса и нагоре ? КАкво мислите?  :785: :781m:
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

« Отговор #202 -: Октомври 10, 2012, 11:47:06 am »

о вярвам и още как. При мен във везни транзитираше нодалната ос, правейки опозиция със съвпада венера юлв. Едновременно с това тригон с марс и секстил с луната, ами много добре се чувствах, енергична, успешна, оптимистична дори за разлика от сега когато наближава ИЦ.