Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82701 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #180 -: Ноември 03, 2011, 08:58:23 am »
         Мислите ли, че транзит на Сатурн към някое от светилата, в случая говоря за натална Луна в 3-и може да се прояви или да се усети най-силно при (+ - 2) градуса от точния аспект?? Поне доста съм чел, както и имам наблюдение за събития при разходящ съвпад на Сатурн към Слънце или лична планета, но тук нямам идея честно казано  ???  Активира аспектът оста 6и 12и дом, Сатурн на 6-и като Луната е управител на 12и  ::) Идеи и предположения как ще се изрази аспектът - по прогресии и дирекции не засичам нещо особено значимо  ??? На вътрешно емоционално ниво, на ниво неудовлетвореност, отчуждение, депресия или има и друг вариант за отработка според вас :)
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 09:53:26 am от kokolino »

« Отговор #181 -: Ноември 03, 2011, 09:57:31 am »
Да, може би дори повече от +-2 гр. от точния, разходящ - Карол Ръшман.
А и от лични впечатления.
Луната в 12-ти - дали не става въпрос за отношенията ти с жените около теб - лично и професионално. И публичните изяви. Вероятно трябва да се откажеш в някаква степен от активния обществен живот, 12-и го разбирам като обръщане към себе си. :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #182 -: Ноември 03, 2011, 10:09:04 am »
Да, може би дори повече от +-2 гр. от точния, разходящ - Карол Ръшман.
А и от лични впечатления.
Луната в 12-ти - дали не става въпрос за отношенията ти с жените около теб - лично и професионално. И публичните изяви. Вероятно трябва да се откажеш в някаква степен от активния обществен живот, 12-и го разбирам като обръщане към себе си. :)

Благодаря ти за отговора, но искам да уточня - не става на въпрос за мен в случая - наталната Луна е в 3-и и е управител на 12-и, Сатурн в 5-и, управител на 6-и натален  :) Положително аспектирана Луна в натала, има секстил към натален Сатурн; прогресивната е в Дева и е в 1ви, точен тригон към MC ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #183 -: Ноември 06, 2011, 11:11:24 pm »
Еййй...,това транзита през 11-ти бил страшна работа....Просто чистене...,почистване - основно... ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #184 -: Ноември 06, 2011, 11:16:42 pm »
Еййй...,това транзита през 11-ти бил страшна работа....Просто чистене...,почистване - основно... ;D

В 12 не е по добре, каталясал си от почистването ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #185 -: Ноември 07, 2011, 12:10:58 am »
абееее...поне е скрит в 12-ти.... :P ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #186 -: Ноември 07, 2011, 09:07:37 am »
абееее...поне е скрит в 12-ти.... :P ;D

скрит ама като в затвор :) после яко чукане си трябва, за да излезе в 1-ви ;) ;D

« Отговор #187 -: Ноември 23, 2011, 03:01:07 pm »
ей тоя сатурн ще му е... мамата >:(

като беше в опозиция с наталния марс колко пъти опитвах да си сменя работата, ефект йок

сега е в тригон с наталния марс ама в опозиция с венера, У10 и пак йок.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #188 -: Ноември 23, 2011, 06:40:57 pm »
Очаквам интересни и разнообразни събития след 25 ноември...Транзитен Сатърн ще кацне върху Слънцето ми, което пък е в съвпад с dir. Уран...Имам доста значими съвпади по дирекции, качвам карта, а ако някои има идеи да пише  :)

« Отговор #189 -: Ноември 27, 2011, 08:40:45 pm »
Да се похваля Сатурн напусна 2 дом а транз. Луна 12.Кошмара свърши.Не казвам ,че ме е подгонил кой знае какъв късмет но поне кошмара свърши да не чуе дявола .Никога ама никога не ми се е случвало нещо по лошо да знаете.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #190 -: Ноември 27, 2011, 08:45:32 pm »
Да се похваля Сатурн напусна 2 дом а транз. Луна 12.Кошмара свърши.Не казвам ,че ме е подгонил кой знае какъв късмет но поне кошмара свърши да не чуе дявола .Никога ама никога не ми се е случвало нещо по лошо да знаете.

след всяка буря идва и слънце - изтъркано, но вярно клише :) дано от тук насетне да ти се случват повече хубави неща :)

« Отговор #191 -: Ноември 27, 2011, 08:50:14 pm »
Случвали са ми се много неща за не особено дългия ми житейски път с дела и съдилища съм се занимавала с какви ли не други неприятни неща ама този период брейййййй черногледа съм ама и такова в кошмарите си не съм си представяла .Уф дано дявола не чуе.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #192 -: Февруари 22, 2012, 10:58:59 am »
        Транзитът на Сатурн през 8ми добре ми се отразява, спомага за повечето отговорност към чуждите капитали и тяхното увеличаване.  ;D Но не ми е особено приятно като е нагазил върху наталния Плутон, ама какво да се прави. Сега поне мята точен секстил към Нептун в 10и...  8)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #193 -: Февруари 22, 2012, 11:50:09 am »
нямам търпение да се разкара от Везни и от 8-ми дом :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #194 -: Февруари 22, 2012, 08:03:51 pm »
нямам търпение да се разкара от Везни и от 8-ми дом :)

Аз така бях при преминаването му през Дева и най-вече когато трамбоваше из 7ми :1027: