Здравей Гост

МП СЛЪНЦЕ ЛУНА

• 32 Отговора
  • 6791 Прегледи
*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Re: МП СЛЪНЦЕ ЛУНА
« Отговор #15 -: Декември 16, 2011, 02:18:15 pm »
Как биха се развили нещата при опозиция на тр.Юпитер с въпросния МП. :)

« Отговор #16 -: Декември 16, 2011, 02:23:57 pm »
доби гледаш ли  антисиите на мидпойнтите?

« Отговор #17 -: Декември 16, 2011, 06:56:01 pm »

Понеже юпитер е транзит действа наи много 3 до 5 дена докато премине 1 градус - Щастливо отношение, съвместен успех, и ако беше юпитер дирекция може и до сватба да се стигне. :1014m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #18 -: Декември 16, 2011, 07:50:53 pm »
Слънце / Луна
Брак, чувство за жизненост, емоционални преживявания, предприемчиво чуство

Ключови думи: Обединяване на бащата и майката в себе си, дух и душа, самозагриженост.

Символ: Адам и Ева, ден и нощ.

Психологични съответствия:
+ Равновесие между дух и душа, хармоничен характер.
- Вътрешно недоволство, неуравновесен характер, склонност към душевни конфликти.

Социологични съответствия: Бащина и майчина картина, мъж и жена, родители, семейна предприемчивост, игра на чуствата.

Биологични съответствия: Съдържанието на течноста в тялото, „Кръв и вода“, серум.

МП НА БРАКА, ТУК Е КАРТИНАТА МАЙКАТА И БАЩАТА, КОЯТО НОСИМ В СЕБЕ СИ!  :ch7_47:

Ето картинката вече ми е ясна.. :).То с Нептун на този МП ще си остана вечно и майката и бащата в семейството. ;D..И да добавя още нещо интересно...при раждането на сина ми Нептун е бил в 1* на 5 дом, които съответства на МП Слънце/Хирон...при раждането на дъщеря ми същият красавец Нептун е бил на градус от МП Луна/Хирон...Дъщеря ми е рак и Луната и е във Везни, а на сина ми Слънцето е там  :72:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Декември 16, 2011, 10:45:31 pm »
         Хмм, при мен този мидпойнт е в съвпад с натална Юнона  ;D А в синастрията попада върху Слънцето на бившата ми партньорка ;D

P.S. Доби, въобще се замислям този съвпад с тяло, което не е планета изпитвам съмнения дали се ползва при МП, дай повече яснота моля те :)
« Последна редакция: Декември 16, 2011, 11:12:14 pm от kokolino »

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #20 -: Декември 17, 2011, 09:40:13 am »

Понеже юпитер е транзит действа наи много 3 до 5 дена докато премине 1 градус - Щастливо отношение, съвместен успех, и ако беше юпитер дирекция може и до сватба да се стигне. :1014m:
Благодаря Доби. :1022:

« Отговор #21 -: Декември 17, 2011, 09:46:39 am »
         Хмм, при мен този мидпойнт е в съвпад с натална Юнона  ;D А в синастрията попада върху Слънцето на бившата ми партньорка ;D

P.S. Доби, въобще се замислям този съвпад с тяло, което не е планета изпитвам съмнения дали се ползва при МП, дай повече яснота моля те :)

За съжаление не се ползва. :wink2:

« Отговор #22 -: Декември 18, 2011, 11:59:41 am »
Доби, а ако МП Слънце/Луна попада в съвпад с АС или ДС (директен мидпойнт), това как може да се тълкува?
Означава ли това, че архетипът на майката и бащата и представата за техния "съюз" ще се проектират и изживяват във връзките на натива?

« Отговор #23 -: Декември 18, 2011, 12:05:11 pm »
Доби, а ако МП Слънце/Луна попада в съвпад с АС или ДС (директен мидпойнт), това как може да се тълкува?
Означава ли това, че архетипът на майката и бащата и представата за техния "съюз" ще се проектират и изживяват във връзките на натива?

по принцип ДА, понеже чрез този МП сме приели подцъзнателно тази картина, която понякакъв начин действа на партнорството. От голямо значение е, до колко е осъзнат този механизъм. :1016:

*

akruks

« Отговор #24 -: Декември 18, 2011, 06:21:56 pm »
интересно :805m:
този МП се намира в моя 4д. и се оказа точен съвпад с венера на бившия съпруг, който не е бивш мъж  ::)
пр. луна е минала преди 3мес. над пойнта, тогава един дето не знае какво иска (асц. водолей, не е виновен човека) ми прави някакви намеци за брак, но не беше докрай открит и убедителен  ;D

Доби,  предстои плутон да транзитира скоро над пойнта, този транзит какво ще донесе, който ще направи точен квадрат с луна 7д, същевремнно тригон с уран12д, след 40' съвпад с пойнта в 4д, а после квадрат със слънцето2д?

« Отговор #25 -: Декември 18, 2011, 07:00:18 pm »
интересно :805m:
този МП се намира в моя 4д. и се оказа точен съвпад с венера на бившия съпруг, който не е бивш мъж  ::)
пр. луна е минала преди 3мес. над пойнта, тогава един дето не знае какво иска (асц. водолей, не е виновен човека) ми прави някакви намеци за брак, но не беше докрай открит и убедителен  ;D

Доби,  предстои плутон да транзитира скоро над пойнта, този транзит какво ще донесе, който ще направи точен квадрат с луна 7д, същевремнно тригон с уран12д, след 40' съвпад с пойнта в 4д, а после квадрат със слънцето2д?

по принцип повечето транзити започват да действат 1 градус преди да направят точния аспект. Ти имаш много интересна тема с плутон транзит, който субтилно е започнал да действа, и те принуждава да вземаш решение кои хора имат право да те предружават и кои не. Същото вази и за бившите партньори, към които по някакъв начин не си приклучила душевно. това води до душевно вътрешно раздвоение, едностранно  или променливо отношение, както и до развиване на кризи или в наи добрия случай до раздяла. В края на краищата като мине транзита на плутон ще си промениш основно вкуса в избора на партньор.  :wink2:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #26 -: Декември 18, 2011, 07:07:16 pm »
Имам прогресиве МП слънце/луна на нат АС в момента. Транзит на МП венера/лунен възел и трнзит на Юпитер.
Звучи мнооого обещаващо, но дали ще е така...  ;) 

« Отговор #27 -: Декември 18, 2011, 07:12:36 pm »
Имам прогресиве МП слънце/луна на нат АС в момента. Транзит на МП венера/лунен възел и трнзит на Юпитер.
Звучи мнооого обещаващо, но дали ще е така...  ;)

Ако е верно може да се каже, че си общителна с другите хора, стремиж се за запознанства, и ако имаш приятел, чрез транзит юпитер ще прекарата доста добе заедно до 2 - 3 седмици. :805m:

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #28 -: Декември 18, 2011, 07:31:26 pm »
според мен, новолунието от 23.01, което също попада на нат. АС ще бъде нещо като двигател на всичко това.
предпдолагам, че периода от 23.01 - до 1.2. ще бъде интересен откъм събития.
любопитно ми е дали съм 'познала' датите и периода, полезно е за бъдещите прогнози ;)

*

akruks

« Отговор #29 -: Декември 18, 2011, 08:23:20 pm »
В края на краищата като мине транзита на плутон ще си промениш основно вкуса в избора на партньор.  :wink2:
;D
ами то и уран нали започна да действа със съвпада му с луната, после ще опозиционира слънце- определено при мен не е скучно, тъкмо се поотърсих от опозицията на уран-уран, а партньорите са само в главата, засега съм сама в кревата, което си има и хубавите страни  :798m: