Здравей Гост

Асцендентът в зодиакалните знаци!

• 18 Отговора
  • 4352 Прегледи
*

akruks

Re: Асцендентът в зодиакалните знаци!
« Отговор #15 -: Декември 20, 2011, 09:15:06 am »
Трудно ми е да преценя, при положение, че и двата АСЦ ми "пасват" като описание- и рак и лъв ;D Все пак пристрастията ми са май към лъв....интуитивно...и защото не понасям раците- и мъже, и жени :-[
точно това показва, че си  с асц рак  :) и аз девите не ги приемам с широки обятия- партньорско слънце в 12д иска жертви и манипулира, направо си е вампиризъм, в 1д пък се прави на много знаещ и диктува условията, а никой не си обича началниците  ;D
а  част от 1-ви дом ми е везни, въпреки че съм везни и се харесвам, септемврийските везни, чиито слънца попадат в моя 1д. ме дразнят и нямам трайни приятелства с тях- имам една комшийка слънце везни в първите градуси с марс дева- само ми дава съвети за всяка област от живота, без да съм я молила и редовно й казвам, да не ми дава акъл, а пари - аз знам как да живея  ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #16 -: Декември 20, 2011, 02:08:33 pm »
Трудно ми е да преценя, при положение, че и двата АСЦ ми "пасват" като описание- и рак и лъв ;D Все пак пристрастията ми са май към лъв....интуитивно...и защото не понасям раците- и мъже, и жени :-[
точно това показва, че си  с асц рак  :) и аз девите не ги приемам с широки обятия- партньорско слънце в 12д иска жертви и манипулира, направо си е вампиризъм, в 1д пък се прави на много знаещ и диктува условията, а никой не си обича началниците  ;D
а  част от 1-ви дом ми е везни, въпреки че съм везни и се харесвам, септемврийските везни, чиито слънца попадат в моя 1д. ме дразнят и нямам трайни приятелства с тях- имам една комшийка слънце везни в първите градуси с марс дева- само ми дава съвети за всяка област от живота, без да съм я молила и редовно й казвам, да не ми дава акъл, а пари - аз знам как да живея  ;D
Знам ли, може би си права, от друга страна като външност и "подход в живота" ;D се усещам повече лъвски...даже някога се дразня, осъзнавайки някои негативи на това положение...Но хороскопа е като ЗD пъзел.... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Декември 20, 2011, 02:32:25 pm »
определено хороскопа си е пъзел и се иска изкуство и опит да бъде разгадан (че едва ли някои може да познава човек от един поглед), когато към асц. има аспекти (особено на тежкари) тогава вида може да ни излъже. Например ако имаме асц. Лъв, на който е кацнал Сатурн или Нептун от Самоуверения и уверения може да не остане много ;), а ако има и аспект към планета кашата е пълна  :)

« Отговор #18 -: Декември 20, 2011, 08:37:33 pm »
ас съм Рак - асц Водолей,ама хич не съм бунтарка(само ако се налага  ;D
Nova, какво ни има на нас раците  ;D ;D ;D шегувам се,аз хич не съм от типичните раци и аз повечето не ги харесвам  ::) ::)