Здравей Гост

Смисъла и успеха на партньорството се гледа в трети дом

• 47 Отговора
  • 13295 Прегледи
*

Неактивен Nova

• 304
При мен в 3 е плутон, но...доста предизвикателно е аспектиран- квадрат към луна, сатурн и марс, куинконс към слънцето...разтърсващо... :P
Бях разглеждала сайта с интерпретациите, но го загубих, би ли сложил някой линк  :)

При мен след новата ректификация в 3 дом остана Урана точно на куспидата. Води се съвпад с Мерк - той пък е в 2 дом
И Сатурна прави тригон с Уран.

благодаря :ch8_31:
има няколко МП, които ги смята по-различно от зетко  ;D

и докато ти се занимава каква е разликата между сините и зелените :)))

За другата програма незнам как ги изчислява, моята е по школата на Ебертин и с по малки орбиси. аз мисля че зет слага големи орбиси на МП..
Човек може да си смени цветовете както иска, ас съм направил всички МП с луната зелени, като правя хорарна астрология, а останалите съм ги сложил сини. Въпрос на вкус е! :1006:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
Доби, как тълкувате Марс почти на К3 в Телец/ Венера в 12-ти дом?

Благодаря :)

Какви аспекти има марс.

Марс/У2 - от мажорните - квадрат с Венера, тригон с Vx, куинконс Сатурн:(
От минорните - полуквадрат Слънце, полуквадрат Юпитер, сески-каре Нептун

Доби, как тълкувате Марс почти на К3 в Телец/ Венера в 12-ти дом?

Благодаря :)

Какви аспекти има марс.

Марс/У2 - от мажорните - квадрат с Венера, тригон с Vx, куинконс Сатурн:(
От минорните - полуквадрат Слънце, полуквадрат Юпитер, сески-каре Нептун

Ако е верно, че марс е в 3 дом и квадрат с венера може да се каже, че имс силна дисхармония в изживяването на страстите, както и склонност към прекомерна възбудимост. От друга страна има постоянен стремеж към покоряване, понякога и липса на тактичност, на кратко казано - горещи страсти с бързо изстудяване в партньорството! :805m:

*

Неактивен Asya

• 548
При мен К3 е в Козирог, Сатурн е в 3-и дом във Водолей в секстил с Юпитер, квадрат с Нептун и Асц в Скорпион. Това май не говори за успех в партньорствата!:) Няма отработване тоя натал, ей!:)

При мен К3 е в Козирог, Сатурн е в 3-и дом във Водолей в секстил с Юпитер, квадрат с Нептун и Асц в Скорпион. Това май не говори за успех в партньорствата!:) Няма отработване тоя натал, ей!:)

Казвала ли си някога на този който го обичаш, как си представяш щастлива връзка, или кое ти е най важното в едно отношение?  :x_94:

*

Неактивен Asya

• 548

Казвала ли си някога на този който го обичаш, как си представяш щастлива връзка, или кое ти е най важното в едно отношение?  :x_94:

Имала съм 2 сериозни връзки - една почти 4-годишна вързка и после 18-годишен брак. Пръвият път бях много млада - запознахме се, когато бяхме на 17 години, тогава едва ли съм знаела каuво искам, но в брака съм казвала какво искам и на какво държа, как иначе, нали имаме дете. Но  бившият ми съпруг имаше доста различни от моите схващания за брака и правата на мъжете и жените:) Май създавам грешно впечатление за себе си, тоя Нептун, дето ми  кацнал точно на Асц ми мъти водата!:) Но е вярно за трети дом и патньорстана, с този Сатурн дето ми е там, не се  радвам на щастливи връзки. Продължителни, не ме изоставят,все аз съм късала досега, не определено съм била нещастна във връзките си.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
 ??? зачетох се в едно книжле за Соларните карти (на Вольгин А.) и се изумих от едно изречение :)

"т.к. III дом - это дом любовницы в мужской теме и любовника в гороскопе женщины" -  ;D какво мислите за това?

Преди години попаднах на такова изказване за 3 дом, но не съм отделяла време да го проверя на практика какви резултати дава.

По трети дом са запознанствата, флиртовете и ако тук се намира Венера (особено комбинации Венера/Луна, Венера/Марс, Венера/Уран), това може да даде богат откъм флиртове живот, има голяма вероятност нативът да срещне половинката си в някой чат или сайт (агенция) за запознанство.

Познавам един такъв случай - мъж със съвпад Венера/Уран в края на 3 дом (Уран е управител на ДС). Повечето му връзки бяха все по чатове, интернет и срещна голямата си любов чрез обява за запознанство.

Преди години попаднах на такова изказване за 3 дом, но не съм отделяла време да го проверя на практика какви резултати дава.

По трети дом са запознанствата, флиртовете и ако тук се намира Венера (особено комбинации Венера/Луна, Венера/Марс, Венера/Уран), това може да даде богат откъм флиртове живот, има голяма вероятност нативът да срещне половинката си в някой чат или сайт (агенция) за запознанство.

Познавам един такъв случай - мъж със съвпад Венера/Уран в края на 3 дом (Уран е управител на ДС). Повечето му връзки бяха все по чатове, интернет и срещна голямата си любов чрез обява за запознанство.

Лили аз пък мисля че запоснанствата и флиртовете са в 7 дом и Венера, но смисъла и успеха на тези запознанства са според мен в 3 дом, ако нямаш нищо напротив! :805m: :1022:

При мен К3 е в Рак .Нямам планети тан, но Луна е в Дева в 4 ти дом.Не бих казала, че имам богат откъм флиртове живот , но запознанства и контакти - много , а и професията ми го изисква.
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

По-горе споменах кои планети там дават такива предпоставки.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Луната управител на 3-ти по-скоро е на приливи и отливи, ту-така, ту иначе, а в Дева ми се струва малко прецизна взискателна, с критерии - качество, а не количество ;)

Луната управител на 3-ти по-скоро е на приливи и отливи, ту-така, ту иначе, а в Дева ми се струва малко прецизна взискателна, с критерии - качество, а не количество ;)

Така е -много съм взискателна по отношение на качеството-много рядко допускам хора до себе си, а дори и тези които са вътре не спирам да ги разглеждам по лупа. За сметка на това  обаче, мога смело да се похваля с малко на брой, но верни и стойностни приятели издържали проверката на времето. ;D
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.