Здравей Гост

Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН

• 64 Отговора
  • 16332 Прегледи
Re: Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН
« Отговор #45 -: Декември 22, 2011, 10:03:25 pm »
Ако е така това означава, че бившата му в този случай ти, мисли за промени на работното място, но не е сигурна дали да го направи.

Наистина го обмислям, а и обстоятелствата ме принуждават да потърся промяна.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #46 -: Декември 23, 2011, 08:49:34 am »
аз пак да питам за примарни или символични дирекции?

« Отговор #47 -: Декември 23, 2011, 10:26:00 am »

Аз работя с Наибод ключ 1 година - 00град. 58мин. 08сек.  :051:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #48 -: Декември 23, 2011, 10:52:00 am »

благодаря
д. Плутон секстил с нат. Венера - цъ-цъ  ;D ;D ;D ::)

« Отговор #49 -: Декември 23, 2011, 11:08:43 am »

благодаря
д. Плутон секстил с нат. Венера - цъ-цъ  ;D ;D ;D ::)

Ако е в твоята карта този аспект, показва че бившия ти има партньор и се развиват добре. За допълнителни информации се гледат в кои домове са намират и кои МП има. :wink2:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #50 -: Декември 23, 2011, 11:18:20 am »
да добре е, има си нова жена, изглеждат щастливи, по-горе писах, че и нашите отношения преминаха в нова фаза (нещо като много близки приятели и как няма, като неговото слънце ми е по пети дом, каквото и да направи все ще ми мине ;) )

:( гадното е, че повечето познати ги нямам като точен час, а не съм дозряло да им ретифицирам картите (пък и с моята луна едва ли е добра идея)

но дори и без час погледнах неговия Плутон, дирек. нищо интересно кв. към н. Юпитер и полу-секстил Сатурн...  ;D ;D ;D  ;D

« Отговор #51 -: Декември 23, 2011, 11:25:44 am »
да добре е, има си нова жена, изглеждат щастливи, по-горе писах, че и нашите отношения преминаха в нова фаза (нещо като много близки приятели и как няма, като неговото слънце ми е по пети дом, каквото и да направи все ще ми мине ;) )

:( гадното е, че повечето познати ги нямам като точен час, а не съм дозряло да им ретифицирам картите (пък и с моята луна едва ли е добра идея)

но дори и без час погледнах неговия Плутон, дирек. нищо интересно кв. към н. Юпитер и полу-секстил Сатурн...  ;D ;D ;D  ;D

По принцип всички твои познати можеш да ги гледаш по твоята карта, без да ти трябват данните им! :x_94:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #52 -: Декември 23, 2011, 11:28:23 am »
така си е :)  ;D ;D ;D

любопитно ми е Плутон на асц. (ти даваш до 10гр. за съвпад, така, че може да се каже, че се лепнал там) и като упр. на 2-ри - какво мания за притежание ли това?  :898m:

« Отговор #53 -: Декември 23, 2011, 11:35:01 am »

любопитно ми е Плутон на асц. (ти даваш до 10гр. за съвпад, така, че може да се каже, че се лепнал там) и като упр. на 2-ри - какво мания за притежание ли това?  :898m:

Аз го тълкувам като фиксиран в изживяването на страстите си, както и склонност да ги подтиска. Зависи в коя фаза е, дали е пораснал и станал изскрен и честен в исканията си! естествено че трябва и аспекти към него да се тълкуват, както и МП! :805m:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #54 -: Декември 23, 2011, 11:49:52 am »

Аз го тълкувам като фиксиран в изживяването на страстите си, както и склонност да ги подтиска. Зависи в коя фаза е, дали е пораснал и станал изскрен и честен в исканията си! естествено че трябва и аспекти към него да се тълкуват, както и МП! :805m:

е да така на парче, е като да се хване книга 3-ти том и да се разбере началото ;)  ;D

а иначе напоследък все се сещам за "Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!" (от готовите интерпретации - много точно казано)...  ;D

« Последна редакция: Декември 23, 2011, 12:33:21 pm от Fairy »

« Отговор #55 -: Декември 23, 2011, 01:06:27 pm »

е да така на парче, е като да се хване книга 3-ти том и да се разбере началото ;)  ;D

а иначе напоследък все се сещам за "Освен това, който влезе в отношения с мен, да си знае: „Внимание, хапещо куче“!" (от готовите интерпретации - много точно казано)...  ;D

Така е, дори е истна! :08:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #56 -: Декември 23, 2011, 01:16:16 pm »
 :ch7_15: който го е страх от мечки да не ходи в гората ;) - вече писахме, че ако се започва някакво отношение всеки един от участниците е желателно да е на ясно какво дири :))

зачудих се... често в реалния живот има наслагване на връзките съвсем символично казано "не се пускаш от клона, преди да се хванеш за другия" та тогава чий Плутон се дири? на стария клон или на този от който не си се пуснал :)
или в случаите, когато на ментално ниво е приключила дадена връзка - да кажем както е при бракуваните.. често срещано явление е, преди формално да е приключила връзката вече да има нова ..

:805m: най-вероятно ще кажеш, че и това го пише в натала...

« Отговор #57 -: Декември 23, 2011, 01:29:58 pm »
:ch7_15: който го е страх от мечки да не ходи в гората ;) - вече писахме, че ако се започва някакво отношение всеки един от участниците е желателно да е на ясно какво дири :))

зачудих се... често в реалния живот има наслагване на връзките съвсем символично казано "не се пускаш от клона, преди да се хванеш за другия" та тогава чий Плутон се дири? на стария клон или на този от който не си се пуснал :)
или в случаите, когато на ментално ниво е приключила дадена връзка - да кажем както е при бракуваните.. често срещано явление е, преди формално да е приключила връзката вече да има нова ..

:805m: най-вероятно ще кажеш, че и това го пише в натала...

Позна, и това го пише в натала как приключва човек връзката си. Колкото до клона в хороскопа, за мен е сатурн.
Например за МП сатурн/уран - режи на клона на който стои! Най болезнените приключвания са с плутон!  :41: :41: :33:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #58 -: Декември 23, 2011, 02:42:33 pm »
 ;D чудно защо ли почти всички теми в крайна сметка опират до Сатурн  ;D :781m:

« Отговор #59 -: Декември 23, 2011, 02:48:38 pm »
;D чудно защо ли почти всички теми в крайна сметка опират до Сатурн  ;D :781m:

Ами може би защото върху сатурн градим нещо, което ни дава сигурност в живота. Не мисля че всички теми се свързват със сатурн. :805m: