Здравей Гост

Помощ за разчитане на карта

• 20 Отговора
  • 5341 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Помощ за разчитане на карта
« Отговор #15 -: Януари 27, 2012, 02:30:07 pm »
И какво като слънцето е в 12-ти? ::) Нищо лошо- напротив гарантира защита от звездите за цял живот...
А избора му за Луна/Нептун на МЦ е повече от ясен...ще има слава това дете...

« Отговор #16 -: Януари 27, 2012, 02:55:41 pm »
не,не съм се изразила ясно, в смисъл, че много риби "долавям" от това,че слънцето е д12, а Луната съвпада с Нептун и с МЦ, но пък от друга страна съвпадът е във водолей, а Уран съвпада с Юпитер в риби в Д10 :-/ обърква ме това...
а за славата,която откриваш...при мен У5 е в Д10 :-/   ти винаги си много положителна в тълкуването

И какво като слънцето е в 12-ти? ::) Нищо лошо- напротив гарантира защита от звездите за цял живот...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #17 -: Януари 27, 2012, 03:28:19 pm »
не,не съм се изразила ясно, в смисъл, че много риби "долавям" от това,че слънцето е д12, а Луната съвпада с Нептун и с МЦ, но пък от друга страна съвпадът е във водолей, а Уран съвпада с Юпитер в риби в Д10 :-/ обърква ме това...
а за славата,която откриваш...при мен У5 е в Д10 :-/   ти винаги си много положителна в тълкуването

Извинявам се, че се намествам, Сънфлауер,  :-*но в една прогноза на Марая, по- повод на мен и мой проблем , също звучеше много позитивно .  На мен даже на моменти ми се струваше невъзможно и дори изпитвах страх. Оказа се наистина както тя каза  , за добро и прогнозата беше точна.
Sunflower, Пожелавам  ти наистина това дете да е със слава и прогнозата на Марая  да е отново вярна :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Януари 27, 2012, 03:50:26 pm »
според мен Марая е реалистична :) а ако има нещо негативно добре знае как да го поднесе  ;) - до сега каквито бих използвала думата тенденции ми е казвала всичко е точно  ;) (все ми се мотка една нейна прогноза)

наистина нищо лошо му няма на Слънцето в 12-ти :)

« Отговор #19 -: Януари 27, 2012, 04:30:46 pm »
Благодаря ви, просто се чидих кое е по -силно в картата риби или водолей, че ги има по-много и от двете и все около МЦ и Д10, а най ми е интересен въпросния съвпад, който коментирахме с Марая и, за който ми подейства приповдигнато, предполагам ,че Слънцето в Д12 може да подчертае тази арт заложба..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Януари 27, 2012, 04:45:23 pm »
Благодаря ви, просто се чидих кое е по -силно в картата риби или водолей, че ги има по-много и от двете и все около МЦ и Д10, а най ми е интересен въпросния съвпад, който коментирахме с Марая и, за който ми подейства приповдигнато, предполагам ,че Слънцето в Д12 може да подчертае тази арт заложба..

Много артисти и писатели имат слънце в 12-ти...в комбинация с Луна и нептун на важни места в картата.... ;) :)