Здравей Гост

Липсата на близост и споделеност

• 29 Отговора
  • 6240 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Липсата на близост и споделеност
« Отговор #15 -: Януари 25, 2012, 07:17:38 pm »
 :781m: моя Сатурн ли е изкривен - когато е транзитирал през 8-ми дом съм била на около 20г. и как мислите дали е имало липса на секс  :o... но ако съм честна по-скоро съм започнала връзка, която не е съвсем приета масово ;) (Сатурнова разлика) - Погледнах и Плутон по това време е бил в разпада се съвпад с натално Слънце де  ;)

« Отговор #16 -: Януари 26, 2012, 03:05:03 pm »

При транзит на Нептун през 8-ми доста хора променят отношението си към пола...и секса....

Откакто тр нуптун ми е в 8ми дом.....няма секс при мен:(((   Въпреки,че много искам:((
Харесвам разни мъже,както и те мен,но нещо ме спира.Всичко е много нереално и само във фантазиите ми за жалост.
Какво ли трябва да се случи,за да се разчупи този застой?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Януари 26, 2012, 03:22:56 pm »

При транзит на Нептун през 8-ми доста хора променят отношението си към пола...и секса....

Откакто тр нуптун ми е в 8ми дом.....няма секс при мен:(((   Въпреки,че много искам:((
Харесвам разни мъже,както и те мен,но нещо ме спира.Всичко е много нереално и само във фантазиите ми за жалост.
Какво ли трябва да се случи,за да се разчупи този застой?

Сантафе...,ако искаш може и тук да споделиш ,ако искаш на лични...Интересува ме на колко години си...?И от колко време е този транзит... ::)

« Отговор #18 -: Януари 26, 2012, 03:50:59 pm »
На 40 съм.Транзита през 8ми е от 2009г.:((

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #19 -: Януари 26, 2012, 04:50:14 pm »
:781m: моя Сатурн ли е изкривен - когато е транзитирал през 8-ми дом съм била на около 20г. и как мислите дали е имало липса на секс  :o... но ако съм честна по-скоро съм започнала връзка, която не е съвсем приета масово ;) (Сатурнова разлика) - Погледнах и Плутон по това време е бил в разпада се съвпад с натално Слънце де  ;)

Не ти е изкривен Сатурна, мила, моя е същият. И аз се радвах на много добър секс по време на този транзит, въпреки че когато навлезе в 8-и дом, гонех 39 години. Явно всичко е в натала и планетите само предизвикват заложеното в него.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #20 -: Януари 26, 2012, 05:08:51 pm »

Не ти е изкривен Сатурна, мила, моя е същият. И аз се радвах на много добър секс по време на този транзит, въпреки че когато навлезе в 8-и дом, гонех 39 години. Явно всичко е в натала и планетите само предизвикват заложеното в него.
Скоро ми предстои Сатурнов възврат в 8-ми - дано и при мен се изяви така  :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Януари 26, 2012, 05:23:35 pm »

Скоро ми предстои Сатурнов възврат в 8-ми - дано и при мен се изяви така  :)

Ами пожелавам ти го. Като се замисля, дали в случая Сатурн не се прояви във факта, че мъжът беше много по-млад от мене. Връзката ни беше продължителна - 4 години, и сега сме в много добри отношения. Беше нещо като приятелство и секс. По това време Уран ми транзитираше през 4-и дом.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Януари 27, 2012, 09:43:11 am »
и аз ти пожелавам незабравими моменти с подходяща половинка ;)

възможно е - сериозни разлики във възрастта (над 10г.) си е по Сатурн  ;)

« Отговор #23 -: Януари 27, 2012, 12:55:11 pm »
бих добавила транзит на Сатурн през Д11 за липса на близост,секс...през Д8 при мен беше точно обратното

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Януари 27, 2012, 01:35:35 pm »
бих добавила транзит на Сатурн през Д11 за липса на близост,секс...през Д8 при мен беше точно обратното

А кой е управителя на 8-ми и 5-ти в натала.... ::)

« Отговор #25 -: Януари 27, 2012, 02:07:21 pm »
У8-Луна, У5-Марс
[вquote author=Марая link=topic=1098.msg16367#msg16367 date=1327667735]
[quвote author=sunflower link=topic=1098.msg16364#msg16364 date=1327665311]
[/quote]

[/quote]

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #26 -: Януари 27, 2012, 02:17:22 pm »
Дали пък квадрат на У8 с плутон не води до това състояние??? :o Да добавя, дали не трябва да се изследват аспекти на марс и плутон към У8?
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 02:20:02 pm от Nova »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Януари 27, 2012, 02:33:08 pm »
Луна 8-ми , Марс 5-ти.... ::)
Аз имам същите управители...Интересно при мен имат отлични есенциални достойнства и не ми се отразява зле транзита на Сатурн през 11-ти. Нещо още...Сатурн има секстили към двете планети.... ::)

« Отговор #28 -: Януари 27, 2012, 03:01:32 pm »
ау,пропуснах нешо, транзитирайки през 11-ти Сатурн съвпадна с Плутон,а в натала имам съвпад Марс/Сатурн
Луна 8-ми , Марс 5-ти.... ::)
Аз имам същите управители...Интересно при мен имат отлични есенциални достойнства и не ми се отразява зле транзита на Сатурн през 11-ти. Нещо още...Сатурн има секстили към двете планети.... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Януари 27, 2012, 03:54:31 pm »

хъмм при мен У 8-ми е Венера (тя си има доста сложни търканици със Сатурн  ::) - явно заради това (все пак Марс и Венера са в тригон)
но да, когато е бил в 11 липса на секс, но за близост не бих казала :)