Здравей Гост

Транзитите на Уран

• 28 Отговора
  • 6729 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзитите на Уран
« -: Февруари 09, 2012, 06:49:40 pm »

Хубавеца е в Овен....Вече е в смела крачка през първа декада. Какво , къде и как аспектира в картата Ви както в натала , така и по дирекции... ::) Има ли събития , които можете да отчетете по Уран?
Споделете... :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Транзитите на Уран
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2012, 08:27:23 pm »
          Този Уран, този Уран...  ;D  ;D
          Освен, че ми разби на пух и прах личния живот и ми спомага за всякакви обрати на съдбата в този план, че и продължава дори да го върши, друго и да върши докато се шляе бъдещите години в първата декада на Овена, то със сигурност при мен е на заден план на фона на досегашните му изяви.  ;D

P.S. Все пак по него са иновациите, а в последните 2 години в тази насока съм много производителен, барабар с което, че и с това се занимавам професионално и ми спори...  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 08:30:12 pm »
и какво изобрети?  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 08:32:39 pm »
и какво изобрети?  ::)

Тук предпочитам да премина на лична, Антена... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2012, 09:10:22 pm »
Какво бих могла да очаквам от предстоящия тригон с нат. Меркурий.... ::)
Дайте някаква идея... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2012, 09:22:51 pm »

Най-общо за аспекта без да ти гледам картата, Марая. :) Стимулиране на оригиналното и нестандартното, както в мисленето, така и в подхода. Естествено като плавен и хармоничен аспект тригонът към Мерк-а би съдействал за това да нямаш проблем с решаването на казусите с Windows-a или LInux-a ;D  ;D Искам да кажа, че ще да е добър периодът за работа с технологични джаджи, електрични, астрологични :P По-сериозна гимнастика за сивото вещество, разширяване на контактите също така не е изключено според мен...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2012, 09:37:59 pm »

Най-общо за аспекта без да ти гледам картата, Марая. :) Стимулиране на оригиналното и нестандартното, както в мисленето, така и в подхода. Естествено като плавен и хармоничен аспект тригонът към Мерк-а би съдействал за това да нямаш проблем с решаването на казусите с Windows-a или LInux-a ;D  ;D Искам да кажа, че ще да е добър периодът за работа с технологични джаджи, електрични, астрологични :P По-сериозна гимнастика за сивото вещество, разширяване на контактите също така не е изключено според мен...

:829:..Мерси...Имай в предвид , че Меркурий управлява МЦ и ДСЦ...
Като знам колко е важен в картата ми тоя летящ хермафродит и като съм наясно , че висшата му октава ще го тригонира...- ::) настръхвам...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2012, 09:52:44 pm »

:829:..Мерси...Имай в предвид , че Меркурий управлява МЦ и ДСЦ...
Като знам колко е важен в картата ми тоя летящ хермафродит и като съм наясно , че висшата му октава ще го тригонира...- ::) настръхвам...

Еее, хайде по-спокойно де, Марая.  ;D  8) Знам аз, знам, че тези двамцата си имат сериозно влияние при теб, имах в предвид, че не ми изплува веднага къде транзитира онзи непридвидимият, както и кои домове управляват. Иначе съм запомнил по това, че при мен Уран е на MC, а Мерка на DC и управлява 7ми и 4ти, да не говорим, че е най-сериозно аспектиран, при все и на трон... а и йерархично и по знак и по дом си е над почти всички други ;D  ;D
           При мен сега Уран си прави един чуден точен куинконс към Слънцето ми и сходящ такъв аспект към Мерк-а....  :719: 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2012, 09:56:59 pm »
А преди Мерка има тригон към наталния ЮЛВ... :P ;D..Въобще сега е време на тригоните...после към Слънцето... ::)
Хайде..,няма ли някой преживял тригоните....му? :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 10:07:15 pm »
Да, имам спомени доста отдавна за тригони на Уран към южен възел и Венера.
Тогава транзита е бил на Уран и Нептун заедно и тригона е бил и от двете планети - казвала съм и друг път, тогава се сбъдна най-голямата ми мечта!
После последва тригон към Меркурий, след това към Слънцето. Тригона към Слънцето беше нещо като завършващият етап на това, което започна при тригона към Венера.
Но честно да си призная не знам дали се дължи само на Уран или и на Нептун... Уран освен това е управител и на АС, а Нептун е по натал е на МЦ.

Но е нещо положително това, което трябва да очакваш при всички случаи :) от какво естество зависи къде е по натал Уран и какво управлява..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 10:09:52 pm »
Да, имам спомени доста отдавна за тригони на Уран към южен възел и Венера.
Тогава транзита е бил на Уран и Нептун заедно и тригона е бил и от двете планети - казвала съм и друг път, тогава се сбъдна най-голямата ми мечта!
После последва тригон към Меркурий, след това към Слънцето. Тригона към Слънцето беше нещо като завършващият етап на това, което започна при тригона към Венера.
Но честно да си призная не знам дали се дължи само на Уран или и на Нептун... Уран освен това е управител и на АС, а Нептун е по натал е на МЦ.

Но е нещо положително това, което трябва да очакваш при всички случаи :) от какво естество зависи къде е по натал Уран и какво управлява..

Уран е в 10-ти на МЦ..управлява 3-ти нат. В натала има тригон към Луна и Марс..,каре към слънце...точен секстил към Нептун...опозира Хирон....Аааа...и съвпада с Плутон... ;) ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2012, 10:14:41 pm »
аз смятам, че ти предстои нещо съществено и важно и много положително....
май месец :), краят на май по-точно. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Февруари 09, 2012, 10:24:20 pm »
аз смятам, че ти предстои нещо съществено и важно и много положително....
май месец :), краят на май по-точно. :)

:829: Ъха...чакам май...,като маана небесна:902: прогресивно новолуние във водолей...:x_70:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2012, 07:56:03 am »
от Уран очаквам положителни промени - все пак ще направи тригон към не малко планети - започва със себе си, минава през мерк, Слънце, Нептун... все още е в шести дом и наистина тук ми се чудят как за толкова кратко време придобих опит в на пръв поглед несъвместими професии и по-точно умения, тук е на лице (макар да си мисля, че и Сатурн има "пръст") и най-новия "хит", за които малко по-натам ще говоря .. по натал г-н Уран управлява пети дом и наистина на пролет-лято очаквам шокиращи (за околните) събития по оста 3-9, и дори 11.. намира се във втори ..   ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #14 -: Февруари 12, 2012, 09:05:22 am »
При мен в момента  Уран транзитира в  в началото на 5-и дом и му предстои да направи съвпад с Юпитер/Юпитер ми е управител на К2/, който е чудесно аспектиран/ тригон с Марс и секстил със Сатурн/ пък да видим какво ще ми донесе. В натала ми управлява 4-и дом и когато пресече куспидата му,  се разведох, което беше голямо облекчение за мен.