Здравей Гост

Транзитите на Уран

• 28 Отговора
  • 6745 Прегледи
Re: Транзитите на Уран
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2012, 10:19:47 am »
При мен в момента са така:
Нат плутон 11 везни
Транз плутон 8 козирог
Транз уран 2 овен-точен съвп с десцендента
Има ли начин да разбера кога тая т-квадратура ще стане точна?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Февруари 12, 2012, 08:23:08 pm »
При мен в момента са така:
Нат плутон 11 везни
Транз плутон 8 козирог
Транз уран 2 овен-точен съвп с десцендента
Има ли начин да разбера кога тая т-квадратура ще стане точна?

Доста далеч...е точния съвпад. НО Плутон действа около 5* преди точния аспект....

« Отговор #17 -: Февруари 12, 2012, 09:05:05 pm »
Мерси, марая, не знам за уран, но това, което до сега наистина ми е разказвало играта, е плутон

« Отговор #18 -: Февруари 13, 2012, 01:07:28 pm »
Какво бих могла да очаквам от предстоящия тригон с нат. Меркурий.... ::)
Дайте някаква идея... ::)

Обичам Уран-никога не ми е създавал грижи. През 2006 г. беше в тригон с нат. Мерк-пари,екзотични екскурзии,покупки-по безгрижно време май не съм имала.Нат.Мерк е във 2ри дом,а управлява Асц. и 5 ти--------------чудно беше !!!!
Сега обаче ми предстои квадрата на Уран към Мерк.-е , няма да е същото, но ще ме подкрепя секстила към нат.Слънце и Венера.
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Февруари 13, 2012, 09:33:37 pm »

Обичам Уран-никога не ми е създавал грижи. През 2006 г. беше в тригон с нат. Мерк-пари,екзотични екскурзии,покупки-по безгрижно време май не съм имала.Нат.Мерк е във 2ри дом,а управлява Асц. и 5 ти--------------чудно беше !!!!
Сега обаче ми предстои квадрата на Уран към Мерк.-е , няма да е същото, но ще ме подкрепя секстила към нат.Слънце и Венера.

Уауу.... ;D на мен ми предстои тригон на Уран към нат.Мерк..... :719:...Последния управлява 7 и 10....а се намира в 1-ви.... :719:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #20 -: Февруари 14, 2012, 08:59:35 am »

Уауу.... ;D на мен ми предстои тригон на Уран към нат.Мерк..... :719:...Последния управлява 7 и 10....а се намира в 1-ви.... :719:

ооо звучи много интригуващо при мен все още си тригонства себе си, но скоро ще направи тригон към меркурий (упр. на 9 и 12-ти), по натал е във втори  ::)

« Отговор #21 -: Февруари 14, 2012, 10:32:34 am »

ооо звучи много интригуващо при мен все още си тригонства себе си, но скоро ще направи тригон към меркурий (упр. на 9 и 12-ти), по натал е във втори  ::)

Fairy, и при мен по натал е във втори- определено акцентира положително върху финансите  ::)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2012, 05:58:18 pm »
да се надяваме, че нещо финансовата криза на дебитната ми карта хич не ме кефи.

тригона на уран ще дойде от към 6-ти, което допълнително е фактор за работа, а да се надяваме от работата да има и финанси, а и сега Юпитер е в 7-ми дом, и наистина социалните контакти и партньори търпят доста сериозно разширяване  ;D.. през април въпросния Дупитер ще навлезе в 8-ми дом, а точния тригон Меркурий-Уран ще е в края на май... и почти веднага след това ще плесне и Слънцето ::) (всъщност се загледах, че към края на май Юпитер освен в 8-ми ще "кацне" на единия ъгъл на хвърчилото и ще направи тригон към Венера и Марс  ::))

« Отговор #23 -: Февруари 19, 2012, 07:55:25 am »
Някой да е преживял тригон на тр.Уран към нат Юпи ?И в този перио наличие на други аспекти на Юпи към лични Планети?

« Отговор #24 -: Февруари 19, 2012, 04:57:48 pm »
Някой да е преживял тригон на тр.Уран към нат Юпи ?И в този перио наличие на други аспекти на Юпи към лични Планети?

Къде се намира Юпитер в картата ти?

В момента при мен тр.Уран през 6-ти прави квадратура към натален Юпитер в 9-ти, орбиса все още не е точен, апликиращ на 1 градус е, но предполагам вече действа. Иначе за наличие на аспекти на тр.Юпитер-чакам го след месец да направи съвпад с натално Слънце в 7-ми :)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #25 -: Февруари 20, 2012, 08:46:12 am »

В момента при мен тр.Уран през 6-ти прави квадратура към натален Юпитер в 9-ти, орбиса все още не е точен, апликиращ на 1 градус е, но предполагам вече действа. Иначе за наличие на аспекти на тр.Юпитер-чакам го след месец да направи съвпад с натално Слънце в 7-ми :)
Юпи ми е 12 дом Лъв и е У5 .
По същото време има опозиция на тр.Юпи с няколко Планети в Скорп.според някои автори тва ще да е някъв нечовешки късмет а аз такъв никога не съм имала.Може би като ми не ми е заложено в нат.карта да не се случи и нищо късметлииско.
Според Лиз Грийн транзитите на Уран се взима под внимание 10 градуса орбиса което за такава бавна Планета може години да отнеме.

« Отговор #26 -: Февруари 20, 2012, 12:48:29 pm »

По същото време има опозиция на тр.Юпи с няколко Планети в Скорп.според някои автори тва ще да е някъв нечовешки късмет а аз такъв никога не съм имала.Може би като ми не ми е заложено в нат.карта да не се случи и нищо късметлииско.
Според Лиз Грийн транзитите на Уран се взима под внимание 10 градуса орбиса което за такава бавна Планета може години да отнеме.

Тригона на тр.Уран към натален Юпитер според мен няма начин да не ти донесе някаква положителна промяна! След като Юпитер ти управлява 5-ти дом, може би ще усетиш благотворното влияние на партньор или някой който искрено иска да ти помогне в някаква насока. А и ти самата сигурно ще се почувстваш по-толерантна и отворена към света, може да имаш неочаквани и изключително приятни преживявания ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #27 -: Февруари 20, 2012, 02:48:41 pm »

Тригона на тр.Уран към натален Юпитер според мен няма начин да не ти донесе някаква положителна промяна! След като Юпитер ти управлява 5-ти дом, може би ще усетиш благотворното влияние на партньор или някой който искрено иска да ти помогне в някаква насока. А и ти самата сигурно ще се почувстваш по-толерантна и отворена към света, може да имаш неочаквани и изключително приятни преживявания ;)
Уран ми е господар на 7 дом ,но самата комбинация тр .Уран аспектира нат.Юпи и тр Юпи апектира нат Уран би трябвало късмета да е извънреден ама не вярвам та да видим мине ли периода ще кажа  какво е станало.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Февруари 29, 2012, 12:11:22 pm »
Всеки транзит на Уран носи неординарни и внезапни събития. Природата на планетата се свързва с промените в живота...,онези при които нямаме участие. Независимост и свобода са ключовите думи с които борави Уран. Той е оригинален ...изобретателен..,новатор. Той символизира приятелството в чистия му вид...или онова при което няма условности.
В мунданен план всеки аспект  на диспозитора му в рамките на престоя му в Овен ще бъде период на активни действия и внезапни решения продиктувани от интуитивната мисъл.