Здравей Гост

Какво показа смъртта на Уитни Хюстън?

• 33 Отговора
  • 8135 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Какво показа смъртта на Уитни Хюстън?
« Отговор #15 -: Февруари 12, 2012, 08:27:49 pm »
16.20* дева - изчислено с арабските точки /калкулатор/
не зная обаче по прогресии и дирекции къде попада тази точка.
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 08:35:45 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Февруари 12, 2012, 08:41:41 pm »
Зета, показва  и Точка на Смъртта от натала и в 1 гр. 40 сек. във Водолей в 5 дом.

Съвпад със АЛтаир. Не знам звездата какво означава.?  В зета има две точки на смъртта, другата за която Антена говори  при мен я дава с 4 гр. разлика,  в Дева. Не знам защо има разлика?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Февруари 12, 2012, 08:43:08 pm »
16.20* дева - изчислено с арабските точки /калкулатор/
не зная обаче по прогресии и дирекции къде попада тази точка.

Плутон е на куспидата на 11-ти дом... :o...Уитни не е била сама...и не е умряла сама... :o

Интересен аспект на тр.Сатурн към ПР.Луна...и към точката на смъртта...,която по СД е на около 3* в скорпион...в точна опозиция с тр.Юпитер...оста 2-8-ми....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Февруари 12, 2012, 08:46:17 pm »
Зета, показва  и Точка на Смъртта от натала и в 1 гр. 40 сек. във Водолей в 5 дом.

Съвпад със АЛтаир. Не знам звездата какво означава.?  В зета има две точки на смъртта, другата за която Антена говори  при мен я дава с 4 гр. разлика,  в Дева. Не знам защо има разлика?

Ако точката е на 40* от  дева ...то имаме смъртен градус 40*/нонагон/... със сатурн.....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #19 -: Февруари 12, 2012, 08:48:05 pm »
Алтаир 1  1гр.25 мин.водолей- свързана с окултизма ,магия, възвишени мисли и смелост.кариера ,странни събития в живота,пътешествия. планети: уран,юпитер,марс

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #20 -: Февруари 12, 2012, 08:48:20 pm »
Упр. на ИЦ и ДСЦ е Меркурий...По прогресия - ретрограден в аспект с ПР.Луна при това точен тригон...Луната е в 11-ти дом... Според мен става дума за любовна връзка и 'помощ"...
Меркурий, като управител на ИЦ - дома на края, в съвпад с Уран и Плутон - внезапна, насилствена смърт?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Февруари 12, 2012, 08:52:29 pm »
Упр. на ИЦ и ДСЦ е Меркурий...По прогресия - ретрограден в аспект с ПР.Луна при това точен тригон...Луната е в 11-ти дом... Според мен става дума за любовна връзка и 'помощ"...
Меркурий, като управител на ИЦ - дома на края, в съвпад с Уран и Плутон - внезапна, насилствена смърт?

Абсолютно...Управителя на 4-ти показва какъв е края и има ли край...Управителя на 8-ми е Венера в картата...къде и по какви причини... :o
Я да погледнем аспектите на Венера...транзит и прогресии...,дирекции...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Февруари 12, 2012, 08:57:18 pm »

Ако точката е на 40* от  дева ...то имаме смъртен градус 40*/нонагон/... със сатурн.....

Подведох те без да искам, значи едната точка си е така , а тази в дева зета я дава  в 24гр.56 сек, тоест не 4 гр., а с 8гр. разлика, защото Антена е написала 16 гр. и аз сгреших като смятам. Та при мен е 24 гр. 56 сек. Другата точка съм написала вярно.

« Отговор #23 -: Февруари 12, 2012, 08:57:58 pm »
Загледах се в мидпойнтите и ми се струва, че те дават потвърждения за смърт в резултат на инцидент, но и сърдечна недостатъчност.

По дирекции на сл. дъга Марс е на 25 гр. 30 мин. Скорпион - в точен квадрат към мидпойнта Слънце/Уран, чието значение е:

Цитат
SO/UR
Condition of the nerves. The tension of the body. Accidents. Nervousness. Tenseness of the body. Sudden physically exciting events. Apoplexy of the heart. Accidents on the day. Sudden events. The physical tension and strain. The man who applies his strength. Apoplexies.

Тоест злополуки, нервно напрежение; внезапни събития, засягащи физическото тяло; сърдечна недостатъчност, удар.

Транзитният Уран по това време е на 135 градуса от натално Слънце, т.е. налице е точно сескикаре.
Транзитният Сатурн е на точен аспект от мидпойнта Марс/Сатурн в нейната карта.

Пълното лунно затъмнение на 10 декември 2011 г. й попада точно върху оста МС-ІС, макар че според данните на НАСА е било видимо в Азия и Австралия, в Северна Америка по-слабо, а в Южна Америка не се е наблюдавало.

« Отговор #24 -: Февруари 12, 2012, 09:02:19 pm »

Дирекционната Венера е на 45 градуса от наталния Нептун (У1), ако правилно съм го сметнала.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Февруари 12, 2012, 09:08:52 pm »

Дирекционната Венера е на 45 градуса от наталния Нептун (У1), ако правилно съм го сметнала.

Точна опозиция на ТР.Уран с ПР.Слънце...Внезапно...,сърдечна недостатъчност...

Управителя на 8-ми е Венера в полукаре с Нептун /управител на АСЦ/ ситуиран в 8-ми ...Прием на хапчета не само наркотици е имало....наред с това е възможно да е ползвана и алтернативна медицина...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Февруари 12, 2012, 09:13:08 pm »
По дирекции оста 2 / 8 е на 12 гр. Близнаци / Стрелец в квадратура с наталния Плутон в 7-ми.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2012, 09:24:50 pm »
2 ЮНИ – 12. градус на Близнаците. Едно храстче, счупено от вятъра и повяхнало. ГРАДУС НА ОГРАБВАНЕТО. Малшанс в душевната сфера.

« Отговор #28 -: Февруари 12, 2012, 11:15:10 pm »
Проверих и по индийската астрология - има указания за смърт вследствие на нещастен случай и сега е бил таймингът.
Липсват показатели за насилствена и мъчителна смърт (катастрофа, смърт на операционната маса, убийство, екзекуция, болезнена смърт вследствие на тежка болест и т.н.), т.е. т.нар. Дустха марана йога.

В картата й има комбинация, наречена Рудра йога, която дава по-висока вероятност за смърт в резултат на инцидент, ако се съчетае с други фактори. По три вида даши (планетни периоди) - Вимшотари, Шула и Мула - има потвърждение за нещастен случай. Мула даша се свързва с "кармата", която се реализира в настоящия ни живот и показва какви са причините на събитията, в какво се коренят. По тази даша е в период на Марс/Луна, който съвпада с Рудра йога (в сидералната карта има Луна във 2 дом във взаимен аспект с Марс в 8 дом). С други думи Мула даша показва, че на душата просто й е дошло времето да си отиде, кармата е завършена (в рамките на настоящия живот).

Така че най-вероятно смъртта е настъпила при нелепи обстоятелства, но не изключвам вероятността да е получила сърдечен или мозъчен удар във ваната. Един микроинсулт би могъл да бъде причина да се подхлъзне и да се удави във ваната.

Цитат

Тревожните признаци за наличието на микроинсулт са следните:
* внезапна временна слабост, изтръпване или безчувственост на лицето, горен или долен крайник; загуба на равновесие;
* внезапно временно влошаване на зрението, особено на едно око;
* необяснимо главоболие, главозамайване, загуба на равновесие;
* неясно и безпричинно чувство на обърканост.

Много жалко, но всички сме пътници - кой по-рано, кой по-късно...

:angel:

« Отговор #29 -: Февруари 16, 2012, 01:24:56 pm »
За мен начина по който човек си отива от този свят се вижда на пьрво по плутона и планети в 8 дом. Тук в нала се виждат много ясно тези аспекти с Нептун в 8 дом квадрат с Слънце. както и въху Нептун радикс тази година се намира дирекция МП марс/плутон -   непримиримост, подлост, върши тайни вреди (бедствия, свързани с вода). 
От друга страна върху Плутон радикс се намира МП Марс/Нептун което означава - брутално нанасяне на щети или сам ощетен. (тайствена смърт). Исках да кажа че тези три планети, Марс, Нептун и Плутон свързани по между си чрез МП водят до подобни ситуации. Дали Марс/Нептун върху Плутон или Марс/плутон върху Нептун или Марс върху Нептун/Плутон е едно и също!
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!