Здравей Гост

голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон

• 32 Отговора
  • 9177 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон
« Отговор #30 -: Март 14, 2012, 11:15:28 am »
и аз се надявам на повечко финансова стабилност преди всичко пък дай боже да ми се увеличат и приходите. аз ще гледам да намаля разходите ;D

тригона и при мен го има в соларната карта за тази година (той стана точен 1-2 дни след точното слънчево завръщане) като юпитер и венера са в съвпад с куспидата на соларно ИЦ, в наталната са в 10ти почти в съвпад с МЦ

а дано :)

« Отговор #31 -: Март 14, 2012, 12:10:06 pm »
понеже стана дума за соларите що не погледнете къде попада в лунарите големия тригон. не че ги имам за показатели за събития но очертават общия фон на месеца, не мислите ли?
аз днес имам лунно завръщане - тригона е между 2, 6 и 10 дом като марс е в съвпад с лунарното мц

« Отговор #32 -: Март 23, 2012, 02:23:05 pm »
е,за статистиката на 14.03 съпругът ми получи предложение за работа,което много му допадна и търсеше от доста време, понеже тригона както писах попадна в моите Д2-Д6-Мц ми е малко странно,но това си беше събитието..
хм, върху моята Луна попада Плутон..тригона също така засяга МЦ и натален Юпитер..доста любопитно ми стана.. :thinking:

Предстои един великолепен голям тригон Венера, Юпитер - Марс - Плутон, който е съвсем точен на 14.03. Засегнати са земните знаци.

И така.. :) В натала си имам голям тригон в пълен съвпад с този предстоящият...  ::)
Смятам, че това е много важен период. Имаше подобен тригон с включен Юпитер отново на тези градуси в края на Август. Това сега е повторно преминаване през тази точка и отново като част от голям тригон..

В картата ми в/у Луната ще се настанят Юпитер и Венера...тригона ще засегне МЦ и Марс....
Чудя се...как ще се изрази  ::)...