Здравей Гост

Хирон в синастрията

• 17 Отговора
  • 9738 Прегледи
*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
Re: Хирон в синастрията
« Отговор #15 -: Април 04, 2012, 11:44:08 pm »
Звучи ужасно! :(
Бихте ли го обяснили като за по-начинаещ?Да очаквам ли и аз нещо подобно?
Предателството ме ужасява...във вичките му форми.

Знаеш ли...?! ::) Предателството е една интересна дума. Според мен...,когато една връзка е изчерпана и е към своя край...ние я приемаме за предателство. Когато обаче отношенията са точни, ясни и всеки каже на другия какво мисли...не става дума за предателство.
В случай, че някой те заблуждава...и те кара да си мислиш , че вярваш в заблудите му, когато те лъже...,когато изнася от дома ти...,когато се опитва да си присвои бизнеса общия или твоя...е, това приемам за предателство...
Изчерпаната връзка не е предателство а, е нежелание на двамата партньори да се грижата за нея.При такава ситуация единственото предателство е към самата връзка.
А иначе предателството си е предателство-има различни облици,но все пак в същността си е едно.Така мисля аз :)
Antena,и аз го имам този недостатък :).Така се сдобих и със сегашния си партньор.
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Април 04, 2012, 11:58:30 pm »
Всички допускаме грешки... :)
Аз дори си мисля, че е хубаво...Как иначе бихме могли да разберем смисъла на връзката...и колко е ценна и важна за нас...?! :-*

Я горе главата...водолей! И смело...само времето ще покаже имало ли е смисъл и какъв , ако ДА!

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #17 -: Април 05, 2012, 02:03:08 am »
Aбсолютно! :)
Живей върху дъгата!