Здравей Гост

Луната и аспектите преди раждането и след него

• 18 Отговора
  • 4240 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луната показва специфичните индивидуални ментални и емоционални модели, които по някакъв начин спъват или спомагат нашето развитие.Също и емоционалността, спонтанността, инстинктите. Според една популярна теория последната планета, с която Луната е направила аспект съединение непосредствено преди появата ни във физически план, е точно тази, която оказва най-силно влияние върху нашето поведение, тъй като качествата на тази планета могат да бъдат използвани като основен инструмент да се справяме с предизвикателствата на този живот. Планетата, с която Луната се съединява непосредствено след нашето раждане, - тази, към която Луната прогресира, - какъв тип опитности и хора ще имаме нужда да срещнем и същността на уроците, които имаме да учим в този живот.

Иска ми се да проследите това и да споделите! :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Луната и аспектите преди раждането и след него
« Отговор #1 -: Март 24, 2012, 12:30:17 pm »
В моята карта последния пренатален съвпад е със Сатурн...след раждането първия е Юпитер.

И наистина Сатурн има много силно влияние в живота ми...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Март 24, 2012, 12:46:11 pm »
Последният съвпад на Луната преди раждането е със Марс в знак Стрелец, първият съвпад, който ще направи след раждането е със Сатурн в знак Овен.

:)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Март 24, 2012, 12:54:08 pm »
Последният съвпад на Луната преди раждането е със Марс в знак Стрелец, първият съвпад, който ще направи след раждането е със Сатурн в знак Овен.

И мислиш ли , че хората които срещаш и оставят следи в живота ти...са Сатурнов тип?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Март 24, 2012, 01:02:38 pm »
пренаталното новолуние е в съвпад с венера; първия съвпад след раждането отново е с венера; слънцето е с управител венера; управителят на АС се намира във везни; южен възел в съвпад с венера.
повече от ясно е, че венера е от особено значение и е факт наистина.

« Отговор #5 -: Март 24, 2012, 01:27:59 pm »
пренаталния съвпад е с нептун. той е диспозитор на слънцето, но не знам дали се вслушвам наистина в нептуновите послания, а може би би трябвало. все се уча да съм прагматична, а това го свързвам със сатурн ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Март 24, 2012, 01:34:14 pm »

И мислиш ли , че хората които срещаш и оставят следи в живота ти...са Сатурнов тип?

::) Може, :) Присъстват в живота ми и  много Овни, Стрелци и Лъвове. Все Марсови ,от гледна точка на огъня. При оставилите следи в живота, един от тях имаше Сатурн в екзалтация,но Сатурн е в 7 я му дом. Пак се преплита  леко с  Марс  ::)

Сега започнаха да се появяват хора от Сатурнов тип и  мисля, че оставят  следи, да.  :) Още нещо, започнаха да се появяват от средната част на живота ми нататък Сатурновите. В години е точно, колкото е в градуси  разстоянито между Луната и Марс.

Мислиш ли , че има значение, отстоянето на Луната като градуси спрямо двете планети. ?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Март 24, 2012, 01:58:09 pm »
аз не го свързвам толкова с типа хора, колкото по-скоро със значението и символиката на тази планета.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Март 24, 2012, 06:44:16 pm »
Все повече се уверявам колко е важна луната не само в женската карта.... ::)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Март 24, 2012, 08:57:58 pm »
Последен съвпад с Марс и предсtоящ със Сатyрн. Импулсивна и енергична съм до безразсъдство, хората овни оставили диря в живота ми са доста. Сатyрн май е определящ за връзките ми с по-възрастни мъже, при това управлява 5 дом. В радикса Марс е на IC в скорпион, Луната е в 4 дом-стрелец, Сатyрн е в 6 дом- водолей

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Март 24, 2012, 09:18:23 pm »
Последен съвпад с Марс и предсtоящ със Сатyрн. Импулсивна и енергична съм до безразсъдство, хората овни оставили диря в живота ми са доста. Сатyрн май е определящ за връзките ми с по-възрастни мъже, при това управлява 5 дом. В радикса Марс е на IC в скорпион, Луната е в 4 дом-стрелец, Сатyрн е в 6 дом- водолей

Даааа, това за по- възрастните мъже го бях забравила.  ;D Важи. То много еднакво при нас, бе Дани, само дето Сатурна ти е с дом назад, а Марса ти с дом напред от моя. Луната управлява петия ми дом.  ;D  Идваме от космоса една след друга.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Март 25, 2012, 12:25:18 am »
Да, Мила, картата ми работи перфектно, всичко е толкова показателно в нея. От преди година започнах да се ровя в астрологията, но така ме увлече с перфектните попадения, че няма да има отказване :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Март 25, 2012, 06:58:37 am »
Да, Мила, картата ми работи перфектно, всичко е толкова показателно в нея. От преди година започнах да се ровя в астрологията, но така ме увлече с перфектните попадения, че няма да има отказване :)

Да  всичко работи.  Но колко още неясни неща има на небето за хората. ::) И аз непрекъснато се учудвам и  в моята карта и карти на другите. И аз все се ровя.  Зарадвах се че имамаме подобни неща и можем да анализиламе и сравняваме чрез опит:-*  :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #13 -: Март 25, 2012, 09:12:30 am »
При мен последният пренатален съвпад е със Сатурн, а първият след раждането - с Уран. Сатурн играе много важна роля в живота ми, Уран - също. На всичко отгоре Уран е най-високата планета в картата ми.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #14 -: Март 25, 2012, 02:04:54 pm »

Да  всичко работи.  Но колко още неясни неща има на небето за хората. ::) И аз непрекъснато се учудвам и  в моята карта и карти на другите. И аз все се ровя.  Зарадвах се че имамаме подобни неща и можем да анализиламе и сравняваме чрез опит:-*  :)

Ако искаш сложи си картата или ми я прати на лични, не съм виждала твоята карта, а аз да споделя благата вест която получих днес- ще ставам баба :798m: :902:. Транзитен Нептун е точен съвпад с ДЦ, dir. Веста точен съвпад с транзитен Плутон