Здравей Гост

Какво ще кажете за този мъж?

• 16 Отговора
  • 3486 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Какво ще кажете за този мъж?
« -: Април 01, 2012, 04:50:59 pm »

Сандански
10:04 - сутринта...
« Последна редакция: Април 01, 2012, 07:12:33 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Какво ще кажете за този мъж?
« Отговор #1 -: Април 01, 2012, 05:32:27 pm »
                   Този колкото и да изглежда на пръв поглед не достатъчно земен или по-скоро незаземен има голям потенциал за реализация, Марая. Тук бих употребил донякъде израза шантав, донякъде изказа успешен реформатор...  ;D  Марая, известен ли е този мъж и как е в любовния живот, че емоциите малко така...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 01, 2012, 05:51:25 pm »
                   Този колкото и да изглежда на пръв поглед не достатъчно земен или по-скоро незаземен има голям потенциал за реализация, Марая. Тук бих употребил донякъде израза шантав, донякъде изказа успешен реформатор...  ;D  Марая, известен ли е този мъж и как е в любовния живот, че емоциите малко така...

Говори..,аз ще ти казвам където имаш попадения :-*. Имам молба да прикачиш карта, защото съм с бавен нет и мии е невъзможно...

Постави и дирекции и прогресии.

И за какво има потенциал според теб?

Казвай смело...няма значение лошо или добро!

Мерси за включването Коки... :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Април 01, 2012, 06:09:21 pm »
          Има потенциал за успешна професионална реализация, известност...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Април 01, 2012, 06:23:58 pm »
         Мисля, че в близко бъдеще ще има значими промени около натива, ще има промяна в мисленето, промяна към общата му нагласа към света, обществото, близките, роднините. Евентуални промени в емоционален план, шансове за материален и професионален просперитет...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Април 01, 2012, 06:31:21 pm »
На пръв поглед ми прави впечатление, че всичките планети са в източната половина на картата, а стелиумът в 11- и дом и Уран на Асц още едно на ръка. Много независима личност трябва да е, мисля, че здраво държи юздите на живота и не се съобразява много с мнението на другите. Мисля, че е  ревнив с този съвпад на Венера, Слънце и Плутон и с лека ръка унищожава това, което не харесва.Не се церемони особено с хората според мене. Мисля, че хора с твърд аспект на Плутон и Венера не са щастливи в любовта, защото винаги искат повече от това, което имат. Но е харесван мъж.Умее да привлича вниманието на хората, нищо чудно да е лидер на група или нещо подобно, умее да комуникира  и да се харесва.  Не бих се учудила, ако е състрадателна душа и помага на хората, според мен има силна интуиция и усеща нещата. Прогресивното му Слънце скоро е сменило знака си, според мен нещо важно му се  е случило или предстои да се случи в скоро време.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Април 01, 2012, 06:46:19 pm »

На пръв поглед ми прави впечатление, че всичките планети са в източната половина на картата, а стелиумът в 11- и дом и Уран на Асц още едно на ръка. Много независима личност трябва да е, мисля, че здраво държи юздите на живота и не се съобразява много с мнението на другите. Мисля, че е  ревнив с този съвпад на Венера, Слънце и Плутон и с лека ръка унищожава това, което не харесва.Не се церемони особено с хората според мене. Мисля, че хора с твърд аспект на Плутон и Венера не са щастливи в любовта, защото винаги искат повече от това, което имат. Но е харесван мъж.Умее да привлича вниманието на хората, нищо чудно да е лидер на група или нещо подобно, умее да комуникира  и да се харесва.  Не бих се учудила, ако е състрадателна душа и помага на хората, според мен има силна интуиция и усеща нещата. Прогресивното му Слънце скоро е сменило знака си, според мен нещо важно му се  е случило или предстои да се случи в скоро време.

Да, картата е интересна сама по себе си. Има силен Уран на АC, Марс съвпад Нептун в 1ви, стелиум от 5 планети в 11и. Венера също е силна, диспозитор е на повечето планети по знак, а Марс - по дом при все, че е в 1ви. Сериозен аспект е Слънце съвпад Плутон, а картинката се допълва и от Венера и Сатурн в този съвпад. Слънцето е в 1ви градус на Скорпион, има и много сериозен мидпойнт върху него - Меркурий Юпитер, който ме навежда на мисълта за значим потенциал за професионална реализация. Върху самия Юпитер пада Слънце/Уран МП, което и с този Уран на AC в Стрелец дава освен бунтовническия и революционен стремеж, следване на собствения път и способности и то не малки, може и по сферите на Уран. Но си мисля, че е скрита терца като цяло - един такъв с тайни неща в главата и планове, колкото и да е експанзивен и открит като изказ. Така също обича да блести сред собствения си контингент, за него са важни многото хора, контактите, да е винаги на ниво. Чувства се щастлив благодарение и на материалността, но иначе търси контактите, търси обмяната на нещо ново, идейно, обича да комуникира. Ама в любовта са по-сложни нещата според мен...   А като цяло знае какво да прави, има решение повечето пъти, знае кой път да следва и кое е добре за него...
« Последна редакция: Април 01, 2012, 06:48:24 pm от kokolino »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Април 01, 2012, 06:54:52 pm »
С Луна в Козирог във 2-и дом определено държи на материаланите неща и за него  е важно да има пари. Колебая как да разтълкувам Хирон в 6-и дом. В тригон с Луната и опозицияна Уран в 12-и дом. Според мен има някаква рана по темата на 6-и дом, но дали е свързана със здравето, работата, ежедневието, не мога да кажа.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Април 01, 2012, 07:21:27 pm »
С Луна в Козирог във 2-и дом определено държи на материаланите неща и за него  е важно да има пари. Колебая как да разтълкувам Хирон в 6-и дом. В тригон с Луната и опозицияна Уран в 12-и дом. Според мен има някаква рана по темата на 6-и дом, но дали е свързана със здравето, работата, ежедневието, не мога да кажа.

Давай смело... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Април 01, 2012, 07:35:09 pm »
Съвпадът на Марс и и Нептун в 1-и дом в куинконкс с  Хирон в 6-и ме навеждат на мисълта, че може да има някакъв физически недъг, но това е само предположение.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Април 01, 2012, 07:46:05 pm »
аз бих заложила, че това е една доста егоистична личност. :)
парите са от изключително значение и е възможно да идват от брак с по-богата и възрастна жена.
възможно е предателство от близък приятел.
но при всички случаи не е човек с когото бих се радвала да си общувам :) има дори леки диктаторски уклони :)

сега дали е така не знам, малко свободни съчинения  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Април 01, 2012, 07:46:20 pm »
Съвпадът на Марс и и Нептун в 1-и дом в куинконкс с  Хирон в 6-и ме навеждат на мисълта, че може да има някакъв физически недъг, но това е само предположение.

Мдаа...и аз така мисля...,но е невидим, поне не съм го виждала...Имам съмнения.

Какво друго би казала за този съвпад? ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Април 01, 2012, 07:53:58 pm »
Марс в Стрелец в 1-и дом е експанзивен, поянякога циничен, винаги директен, докато Нептун смекчава тези качества. Според мен е възможно да да реализира марсовия си потенциал чрез мечти. Изобщо Марс и и Нептун са ми още по-несъвместими от Нептун и Сатурн, но именно тази несъвместимост развива потенциала. Докато Марс действа, Нептун мечтае, страда, помага...Дали пък не е лечител или с потенцил на лечител?   С този Хирон в дома на Девата???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Април 01, 2012, 08:00:09 pm »
          За този съвпад в 1ви дом Стрелец бих изказал предположенията, че има някаква опасност от въвличането в порочен кръг, наркотиците и алкохола понякога не са чужди на подобни лица. Така също има възможност нативът трудно да преценява действителността или в конкретния случай по-точно да е трудна обективната оценка и дори самооценка. Дава богато въображение този съвпад, хубаво, но има склонност към подвеждане в действията, възможност да бъдат разочаровани хора или подведени дори от което си мисля аз. Защо не и понякога дълбоко залегнала жестокост или склонност към бруталност, все пак говорим и за Нептун в случая...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Април 01, 2012, 08:05:26 pm »
Марс в Стрелец в 1-и дом е експанзивен, поянякога циничен, винаги директен, докато Нептун смекчава тези качества. Според мен е възможно да да реализира марсовия си потенциал чрез мечти. Изобщо Марс и и Нептун са ми още по-несъвместими от Нептун и Сатурн, но именно тази несъвместимост развива потенциала. Докато Марс действа, Нептун мечтае, страда, помага...Дали пък не е лечител или с потенцил на лечител?   С този Хирон в дома на Девата???

Не е лечител...Пие много...и имам съмнение, че има сексуални проблеми.