Здравей Гост

Левичарите- заложено ли е в хороскопа, планети и аспекти?

• 31 Отговора
  • 6320 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
аз съм левичар, дъщеря ми като гледам също, много е силен явно моя ген защото баща ми е левичар. познавам още един мъж левичар, за който описанията за ориентиране в пространството по-горе са мноого верни. при него е като свръхспособности. меркурия му е в нулев градус, стрелец.

аз пиша с дясната ръка, научих се въпреки че дори не можех да държа нищо с нея. с лявата не мога да пиша, но всичко друго върша с нея.

ако искате ще пусна карти, но на баща ми и на другия мъж нямам час на раждане.

Искаме , качвай ги :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
Левичарите пишат огледално.  Луната е огледалото. И в двете карти има ранена Луна.

Не е задължително левичарите да пишат огледално.
Под огледално нямам предвид писане с другата ръка, а започване на изречението от другия край на листа и обръщане на всички букви не само на реда.
Това не е луната според мен. Тук е зрението и връзките в мозъка. Разпознава буквите като криви, чете ги в правилната посока ужким и после при опит за предаване се обръща тази крива.
Не бих казала, че това се определя от Луната. Според мен отново е Меркурий.

*

Неактивен milla_m

• 1060
Левичарите пишат огледално.  Луната е огледалото. И в двете карти има ранена Луна.

Не е задължително левичарите да пишат огледално.
Под огледално нямам предвид писане с другата ръка, а започване на изречението от другия край на листа и обръщане на всички букви не само на реда.
Това не е луната според мен. Тук е зрението и връзките в мозъка. Разпознава буквите като криви, чете ги в правилната посока ужким и после при опит за предаване се обръща тази крива.
Не бих казала, че това се определя от Луната. Според мен отново е Меркурий.

"Ако детето вече може да пише, помолете го да напише името си с двете ръце с отворени или със затворени очи. По правило левичарите поставят двете си ръце в центъра на листа и започват да пишат с дясната ръка отляво-надясно, а с лявата – отдясно-наляво. Със затворени очи левичарите пишат името си огледално, а с отворени – както е правилно"

Пробвах теста  със затворени очи , напсах  си името огледално без да искам. Вярно е.
може да не е задължително за всички.  :)

Хороскопа на Обама. Също левичар.

Ранена от Уран Луна в Близнаци. Меркуриевият знак определено има значение. Уран е в Юпитеров знак.
http://www.astrohoroscope.info/BarakObama.htm

ето

дъщеря ми
баща ми
се моа ;D
« Последна редакция: Април 10, 2012, 12:57:32 pm от sladurka »

*

Неактивен Asya

• 548
Left Handed Astrology Aspects
If you have the following aspects in you're natal chart, it's likely you're left handed or have the capability of being left handed if you were taught to be right handed;

[link to www.hassanjaffer.com]

1- Aspects from Saturn to Mercury i.e. any angle between these two planets. There are five main aspects(Conjunction, Opposition, Square, Trine, Sextile) and if you have them in your chart, then you will have some or all of the traits we have mentioned here.

2- Sign of Capricorn on either side of the 3rd house i.e. if your M.C. is Cancer or Leo (column D or E in your Moon's transits).

3- Saturn in the 3rd house

4- Mercury in the sign of Capricorn

Странно изследване, няблягат на Сатурн и Козирог?
хм... от всичко изброено имам един ретрограден Сатурн в 3-ти, но честно казано това е последното на което бих се спряла..

Имам втори и трети признак според таз статистика, т.е К3 в Козирог, МЦ - в Лъв и Сатурн в 3-и дом и никога не съм писала с лявата ръка. Но като дете имах говорен дефект - заеквах, като с годините напълно го  преодолях. Може би при мен там е избило, вместо в левичарство.

Моето дете е левичар.
Управителя на 3ти дом е меркурий,намира се в 12ти дом , в рак.
Полуквадрат сатурн-меркурий.
« Последна редакция: Април 09, 2012, 05:25:09 pm от santaFe »

*

Неактивен tanya

• 917
И аз съм левичарка - интересно, много се оказахме левичарите във форума  ::)  :) Всичко правя с лявата ръка, включително и писането. При мен е по наследство от баща ми. Меркурий У3 и ИЦ е в опозиция на Плутон.

*

Неактивен Antena

• 1189
Наистина, при толкова левичари интересуващи се от астрология, дали всичко това не е свързано с Уран, а не с Меркурий?
 ::)

Ето една карта на левичарка, ако на някой му е интересно.

*

Неактивен danni

• 477
Ами и аз, ама викам ще си кажа после. Мен ме отучиха навремето, затова съм неврозна сега. Но мога да пиша на ниво 2 клас с лявата ръка. Менкам си ги като ми се умори едната ръката. С лявата си режа хляба, с дясната ще умра гладна, ако трябва да си отрежа хляб.  :) Пиша обаче с дясната.  ;)

Ами сега качваме картата  първо за  която   Марайчето  сложи час. Сега ще я направя. И гледаме какво имаме объркано. Антена ми качи си картата в темата .  :-*

Сигурно я има някъде във форума, ама да я има и в темата. ;)

И АЗ ТАКА КАТО МИЛА, ОТУчИХА МЕ НА ВРЕМЕТО НЯКЪДЕ КЪМ 2 КЛАС, щО ЛИНИИ ПО РЪКАТА ОТНЕСОХ ОТ УчИТЕЛКАТА АЗ СИ ЗНАМ. ВЕчЕ КАТО ГОЛЯМА СИ ПИшЕХ С ДВЕТЕ РЪЦЕ КАТО СЕ НАЛОЖЕшЕ, А НАЙ- ОБИчАХ ДА СИ РИСУВАМ С ЛЯВАТА ЕСТЕСТВЕНО И ОСОБЕНО С ПРЪСТИ ПОТОПЕНИ В БОЯТА, ГОЛЕМИ ПЛЕСКАНИЦИ ПАДАХА  ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Лили, дай повече инфо по тази карта...Доста е интересна.... ::) Но , аз не виждам тук как Меркурий и Сатурн могат да бъдат причина... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
Във всички карти Уран е ранен, или е в опозиция или в квадратура. 
  Интересното,  е че имаме във повечето случаи  Луна съвпад с Хирон и то в знак Овен.

Куспидата на 3 дом е  почти винаги  Дева,/Меркуриев знак , но Дева/  ::) Или Марс е в 3 дом, или като управител на 3 дом е в Дева .  Уран е ранен или  от  Хирон , или от Марс или от Плутон.

В една от картите Венера  е в опозиция със Уран, но тя е в  знак Овен.  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
за протокола - моя муньо е левичар (и идея си нямам за час), а за малката е рано да се каже  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
за протокола - моя муньо е левичар (и идея си нямам за час), а за малката е рано да се каже  ::)

Fairy, муньо като няма час нали има ден в който е роден , планети и хороскоп.  ???  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189