И аз да споделя! То моето не е любов, не е обич към животните, не знам какво е, измъчвам се непрекъснато и се самообвинявам че не правя достатъчно! Където и да отида на тази планета винаги ме преследват животни, които са в нужда, болни, наранени, бездомни! Имам карма да изплащам, в това съм сигурна!!!
В България откакто се помня спасявам бездомни животни, имаме 6 котки, 2 кучета и папагали в нас, постоянно съм в конфликт със съседи, с майки, с малоумни изроди които искат да нараняват животни! Мира нямам, отделно храня отвън други животни.
Преди няколко години един ненормалник щеше да ме застреля, мен и котката която хранех и имаше малки, защото спяха върху скъпата му кола! Много тровеха котките в тази държава, много умряха в ръцете ми. Постоянно ходех да помагам в приютите, там бяха по-големи изроди и от българите, душата ми е черна, никога няма да забравя тези муцуни:( Спасявала съм какво ли не-и костенурки и таралежи и птици!
Все на мен се случва, даже като бях в много по-напреднала държава, където няма бездомничета, на мен се случи да намеря магаренце изоставено и натирено в една канавка! Стоях с него на дъжда и студа няколко часа докато дойдат да го приберат!!!
Веднъж в БГ отивах със сестра ми на вилата, по един второстепенен път се минава и на средата една красива змия легнала да се пече, спряхме колата, чудим се какво да правим защото ни е страх да я преместим, а пък със сигурност някой ще мине отгоре и, седим и ревем и двете, тогава се появи някакъв овчар, който я хвана и я премести в храстите, Господ го прати този човек!
Друг път неволно станах свидетел как щяха да колят агне, на улицата при това го изкарали, голям рев, баща ми спря колата и откупихме агънцето! Няколко дни на балкона стоя, докато намерим къде да го дадем! Не че после онези не са заклали друго:(
Най-силна връзка имам с котките, винаги винаги умират на църковни празници! Може би ще ми дадете съвет дали да ида да паля свещи на някой светец, или пък те предпазват мен по някакъв начин?!
Марая, моля те, не ги махай животинките, те отнемат толкова отрицателна енергия и така искрено и истински ни обичат! И аз чистя постоянно, ядат с мен на масата, спят в леглото ми, винаги се карам с партньорите си заради тях, не могат да го приемат, но си ги обичам повече от всичко!
Най-тежкото нещо е да умре в ръцете ти животно