Здравей Гост

Имам личен проблем! Моля Ви, анализирайте...кажете ми всичко директно...честно.

• 32 Отговора
  • 6459 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Абе стреляйте в 10-ката... :)

Преди няколко години вкарах едно коте...в къщи...беше страшен студ. Уж беше за една нощ! :) После...,по време на един екшън период...децата вкараха Марая..../котката/...,след Марая се появи едно куче..,което го блъсна кола...,на негово място на миналия ВЕЛИКДЕН се появи друго куче...и още една котка...Всичко до тук добре...,но ИМА СТРАШЕН ПРОБЛЕМ! Децата ми, които научих да обичат животните ме обвиняват..,че заради мъжа с който имам отношения аз съм си променила отношението...към животните...А това не е така... :)
Просто ми ПИСНА ДА МЕ МАРКИРАТ , ДА ПИКАЯТ...,ДА ВИЯТ...ПИСНА МИ ОТ ЖИВОТНИ...ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ В ДЖУРАСИК ПАРК...ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАМ...Екзалтираната ми луна...с всичките си инстинкти и чувство за отговорност...,грижи ...казва баста....

Една от най-добрите ми приятелки пита...как се оправям...  :) Аз не плача...

Е ВЪПРОСА Е ВИЕ КАК БИХТЕ МЕ ПОСЪВЕТВАЛИ ДА ПОСТЪПЯ... ::) Къде е вината ми...- сигурно имам вина... ;D
за втората световна , за първата...вероятно и за третата...Искам да се отърва от това... ::) ПИСНА МИ... :'(

ОФФФ...АЗ НЕ ПЛАЧА.... :'(

КЪДЕ БЪРКАМ...?

*

Неактивен Antena

• 1189
Ее, няма как според мен..
Животните може и да са ангажимент, но са прекрасни!
Освен да продължиш да ги обичаш както досега, друго няма какво да се направи! Вече са твои деца и братчета на децата ти! Целувки на всички тях, само това може да се направи!  :-*
/казвам го напълно сериозно/

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ее, няма как според мен..
Животните може и да са ангажимент, но са прекрасни!
Освен да продължиш да ги обичаш както досега, друго няма какво да се направи! Вече са твои деца и братчета на децата ти! Целувки на всички тях, само това може да се направи!  :-*
/казвам го напълно сериозно/

Пречи ми зависимостта...,която се опитват да ми наложат...Искам , когато съм на масата...да не се разхождат котки и кучета, които ме притесняват...Искам да имам СВОБОДА...Искам да съм стопанката ...,не искам котките да си мислят, че са ми стопанки...ДА!Готова съм...да направя приют...ще помагам..,когато ми е нужно бих била при тях...,но съм прекалено изнервена...разбираш ли...-бясна съм...,не мога да бъда слугиня...и на котките и на кучето и на целия сват...КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ ЛУНАТА Е ЕКЗАЛТИРАНА? :'( ??? ::)
Мразя я тази луна.... >:(

*

Неактивен Antena

• 1189
Да, но те се отплащат с най-голямата любов на света..
Аз имам и куче и котка и все спасявам всичко което е в природата в беда :) /луна упр 6-ти/ :)
Няма как да ги махнеш, сериозно, ако го направиш ще нараниш адски много децата си, а това е последното което може да те накара да се чувстваш комфортно...

Навремето имах котарак, израстнахме заедно, той почина на 17 години. Когато почина мисля че все едно света спря да съществува.. Може да звучи странно, но той беше едно безценно същество за мен.. И минаха толкова години, но все едно времето се дали на преди него и след него..
Та недей да отнемаш приятелчетата на децата ти, за тях те означават много!
« Последна редакция: Април 16, 2012, 08:57:12 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз нямам нищо против..Гледала съм всичко ...костенурки, папгали, котки, кучета..,хамстери...- последните са страшен проблем...Големите изяждат малките...,кръв, абе екшън...-драма... :)...,гледала съм морски свинчета..,рибки...,НО НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ЗАВИСИМА...НЕ ИСКАМ ДА ПРОЕКТИРАТ ВЪРХУ МЕН...ВИНА! Нямам вина за нищо....И НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ....Тук вероятно е проблема... ::) И ме боли...Нямам нищо против и обичам животните...щом съм ги пуснала в къщи... ::) ::)...въпроса е ...,не искам да ъда итехен заложник...както и на децата си! Абе всеки...има претенции към мен... :( ???

Искам анализ...НА НИКОЙ НЯМА ДА СЕ РАЗСЪРДЯ..,НАПРОТИВ ЩЕ МИ ПОМОГНЕТЕ МНОГО...КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, ЗАЩО ВСЕКИ ИСКА ДА МЕ КОНТРОЛИРА? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=rI8twBsmk6I

Tъжно..., за жалост...Нямам грях!

Поздрав за Вас...С ЛЮБОВ ! Моята РЕЛИГИЯ Е ЛЮБОВ...Аз съм суфи...Ние не сме много...,но ...но сме вечни...,защото сме ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ! :-*

Просто ми ПИСНА ДА МЕ МАРКИРАТ , ДА ПИКАЯТ...,ДА ВИЯТ...ПИСНА МИ ОТ ЖИВОТНИ...ПИСНА МИ ДА ЖИВЕЯ В ДЖУРАСИК ПАРК...ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАМ...Екзалтираната ми луна...с всичките си инстинкти и чувство за отговорност...,грижи ...казва баста....

Питаш ли ме мене?  ;D
Със седем животни вкъщи вече трета година... и нямам нищо в 6 дом - какъв е тоя слугинаж?
Тук Девите ще се изприщят със сигурност - пухчета, косми, аромати дал Господ...  ;D

Е, през 2009 популацията беше доста по-голяма - 2 възрастни котки и 6 малки + 2 възрастни кучета и 5 малки. Тогава наистина ми идваше да се гръмна, малко оставаше да не започна да вия и аз срещу тронясалата си Луна.  :-\

*

Неактивен tanya

• 917
Животните са голяма радост! И аз от както се помня съм заобиколена от животни. След последния случай, когато всички вкъщи се изпозаразихме от една котка, се бях зарекла, че няма да си вземем животно повече, но отново си имаме коте  :) На такава безусловна любов, на каквато са способни животните, мисля, че никой човек не е способен.

*

Неактивен danni

• 477

Питаш ли ме мене?  ;D
Със седем животни вкъщи вече трета година... и нямам нищо в 6 дом - какъв е тоя слугинаж?
Тук Девите ще се изприщят със сигурност - пухчета, косми, аромати дал Господ...  ;D

Е, през 2009 популацията беше доста по-голяма - 2 възрастни котки и 6 малки + 2 възрастни кучета и 5 малки. Тогава наистина ми идваше да се гръмна, малко оставаше да не започна да вия и аз срещу тронясалата си Луна.  :-\

Razkoshni malki puh4eta!!! Maraja opitai se da byde6 malko po infantilna ponqkoga...kogato bydesh deteto v teb, bi mogla da ponesesh po- leko kaprizite na kotkite i dosadata ot ku4eto :) Az nikoga ne bqh imala kotki v doma si, vinagi ku4etata sa bili na po4it v doma mi, v doma na roditelite mi, no tuk re6ih, 4e e po-udobno da imame kote, poradi neangajiranostta sprqmo ku4etata. Ot 3 godini sme s 2 kotki i postepenno sviknah dotolkova s tqh, 4e ako ne gi vidq kogato se pribera v kyshti zapo4vam da gi tyrsq kyde sa, za da se pozaka4am s tqh :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Не съм съгласна с някои неща.  Да определено съм със много Дева, 3 планети там, Луна в Риби.   При все ,че може и да излезе, че не обичам животни. ;)

Ето случките у нас. Първото улично коте , което прибрах като дете доста се разхожда по вилиците и чиниите. Набързо ме насмотаха, че не му е мястото в апартамент, учи ли са ме обаче че не се удря животно.  Постигнагме споразумение  да го храня във входа на блока. На село при баба ми навремето винаги е имало кучета и котки . Там съм си играла и съм ги гушкала колкото искам, само трябваше да си мия ръцете задължително.
   Преди да имам собствен дом и, докато бяхме на разходка с малката, едно куче тръгна след нас. Храня нея, храня него. Кучето стигна с нас до входа и аз го прибрах. Изкъпах го , оправих го. ;D Така живя една седмица в апартамента. После хайде на село. Беше страшно умно куче и  живя там докато имаше дни да живее. Умря от старост.  Много ми беше мъчно за него.
   Като станах вече "независима" ;D, първата ми мисъл беше как ще си взема в собственото жилище куче.  Взехме си ирландски сетер.  Не ми тежаха разходките никак.  Но имаше изядени доста книги . , Точно ги мяташе , все едно размятва птица.  ;D Отваряше си вратите само, точно така, косми по филиите с масло./ от което ми се повдигаше|/. Три пъти го махахме, три пъти го връщахме  и ревах за него в прекият смисъл. Накрая си наложих /беше ми жал за него/решихме след като изяде малката филията  и го подарихме на едни приятели с двор.  Е то определено се чувства по- добре/кучето/.  Рибки винаги е имало в къщи, тях не ги броя. ;D След кучето се появиха хамстери. Едни кафяви , като мишки, които бяха си пригризали мрежата, но се бяха много размножили и ги търсихме из целия апартамент.  Тях ги оставихме  в един зоомагазин. Мисля бяха около 15 бр.
 След което си взехме котка-  Като компромисно решение.  Намирала съм и прилеп , не знам как го е хванала котката и гордо го беше сложила на средата на стаята. Тази котка пада от 4 етаж, след което  я спасихме, операции, абокати, сега още живее у нас. Като за последно има 2 гълъба, и цялта къща от време на време е  в слънчоглед, пшеница, смески... и т.н.   Е как да ми хареса мръсотията по теракота.
На мъжа би , така му харесва, добре.    :) Дъщеря ми и приятеля и имат котка. И това добре. Така им харесва.

Скоро подарявах куче,  на един приятел. Всички грижи за него минаха през мен, защото се кучето се разболя и той  ми се обади. Ваксини,  рахид, лекарства. Нямах нищо против. И не мога да гледам как страда животното. Храня врабчетата с кифри през зимата на терасата, но на терасата.

Но като си говорим за любов към животните.  Не мисля, че на кучето му е особено добре в един апартамент и това е любов към него. Защото му трябва свобода и движение. Поне сетера е ловно куче. За по- малките породи не знам .
 Не мисля, че му е мястото  и в леглото- между мен и мъжа с когото живея. Защото и такива  моменти  е имало. Ако пък е женско и е разгонено, пейзажа е пълен.

Може и да ми е от многото Дева, може и от Сатурн в 6 дом. :) Но ми е ясно какво е слугинаж.
Обичам животни, но не мисля, че трябва те да ме развеждат. И 24 часа да им чистя, да пръскам терасата с неоцидол за кърлежи, да минавам с доместос по 100 пъти.  ;) Правила съм го с години . Вече не го правя.

Не мисля, че глобата за убито куче, трябва да е по- малка, отколкото за убит човек. И да има изядени професори, от любов към животните. Но последното е друга тема.

Мисля, че специално на кучето  мястото му е на двора при райграса.  Това не мога да си позволя и затова нямам куче. На птиците пък в  небето. Котките, може и да им е добре в апартамент, знам ли?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И аз съм на същото мнение Мила..,не издържам...Ей сегичка пред очите ми направи беля....кучето...
Повърнах направо... >:( Не ги издържам...вече!
Марая е разгонена и е ад... :'(

*

Неактивен Antena

• 1189
Мисля, че ти пренасяш нещо от което по някакъв начин не си доволна върху животните.
Те са такива каквито са били и преди, и как тогава всичко е било ОК, сега иведнъж не се понасят..
Според мен имаш нужда от почивка и смяна на обстановката.

*

Неактивен Antena

• 1189
Мила ми е симпатична, но категорично някак не съм съгласна този път с нейното мнение  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мисля, че ти пренасяш нещо от което по някакъв начин не си доволна върху животните.
Те са такива каквито са били и преди, и как тогава всичко е било ОК, сега иведнъж не се понасят..
Според мен имаш нужда от почивка и смяна на обстановката.

::)...може и така да е...Ще помисля и в/у това... ??? Но всъщност аз от близо година не съм живяла с тях...

А за почивката си много права.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
Мила ми е симпатична, но категорично някак не съм съгласна този път с нейното мнение  ;)

Трабваше да  си кажем честно и откровено  :) Въртяла съм се с кола, например  за да не убия куче на пътя. Но за другото.  Ми такова ми е мнението, дори и да не съм дорасла за такава възвишена любов към животните и да ги приема на 100 % в къщи и в неограничен брой :)  Уважавам другите мнения , независимо, че не съм съгласна.  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.