Здравей Гост

Имам личен проблем! Моля Ви, анализирайте...кажете ми всичко директно...честно.

• 32 Отговора
  • 6452 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

По-важно е обаче хората и животните да се чувстват комфортно...Да живееш в апартамент и да гледаш толкова животни си е наказание....

И аз да споделя! То моето не е любов, не е обич към животните, не знам какво е, измъчвам се непрекъснато и се самообвинявам че не правя достатъчно! Където и да отида на тази планета винаги ме преследват животни, които са в нужда, болни, наранени, бездомни! Имам карма да изплащам, в това съм сигурна!!!

В България откакто се помня спасявам бездомни животни, имаме 6 котки, 2 кучета и папагали в нас, постоянно съм в конфликт със съседи, с майки, с малоумни изроди които искат да нараняват животни! Мира нямам, отделно храня отвън други животни.

Преди няколко години един ненормалник щеше да ме застреля, мен и котката която хранех и имаше малки, защото спяха върху скъпата му кола! Много тровеха котките в тази държава, много умряха в ръцете ми. Постоянно ходех да помагам в приютите, там бяха по-големи изроди и от българите, душата ми е черна, никога няма да забравя тези муцуни:( Спасявала съм какво ли не-и костенурки и таралежи и птици!

Все на мен се случва, даже като бях в много по-напреднала държава, където няма бездомничета, на мен се случи да намеря магаренце изоставено и натирено в една канавка! Стоях с него на дъжда и студа няколко часа докато дойдат да го приберат!!!

Веднъж в БГ отивах със сестра ми на вилата, по един второстепенен път се минава и на средата една красива змия легнала да се пече, спряхме колата, чудим се какво да правим защото ни е страх да  я преместим, а пък със сигурност някой ще мине отгоре и, седим и ревем и двете, тогава се появи някакъв овчар, който я хвана и я премести в храстите, Господ го прати този човек!

Друг път неволно станах свидетел как щяха да колят агне, на улицата при това го изкарали, голям рев, баща ми спря колата и откупихме агънцето! Няколко дни на балкона стоя, докато намерим къде да го дадем! Не че после онези не са заклали друго:(

Най-силна връзка имам с котките, винаги винаги умират на църковни празници! Може би ще ми дадете съвет дали да ида да паля свещи на някой светец, или пък те предпазват мен по някакъв начин?!

Марая, моля те, не ги махай животинките, те отнемат толкова отрицателна енергия и така искрено и истински ни обичат! И аз чистя постоянно, ядат с мен на масата, спят в леглото ми, винаги се карам с партньорите си заради тях, не могат да го приемат, но си ги обичам повече от всичко!

Най-тежкото нещо е да умре в ръцете ти животно :(
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Признавам , че тази изповед mayflower..много ме трогна... :(. Тя обаче ме навежда на мисълта за вината...,а това е едно доста отровно чувство... ??? Ние не можем да спасим целия свят..., не можем да носим отговорност за действията и постъпките на другите.... ::)
И в библията пише: "Прекалено светец и Богу не е драг..."
Аз харесвам много животните...и на бой съм налитала заради котки...,но се питам,така както  питам и теб ТОВА НЕ Е ЛИ ЧУВСТВО ЗА ВИНА?...,КОЯТО Е МАНИПУЛАЦИЯ... ::)

Абе много въпроси излязоха покрай тази тема... :-*

Признавам , че тази изповед mayflower..много ме трогна... :(. Тя обаче ме навежда на мисълта за вината...,а това е едно доста отровно чувство... ??? Ние не можем да спасим целия свят..., не можем да носим отговорност за действията и постъпките на другите.... ::)

Аз харесвам много животните...и на бой съм налитала заради котки...,но се питам,така както  питам и теб ТОВА НЕ Е ЛИ ЧУВСТВО ЗА ВИНА?...,КОЯТО Е МАНИПУЛАЦИЯ... ::)

Марая, това са и думите на майка ми! Тя непрекъснато повтаря че не може да спася всички животни в нужда, трябва да приема света такъв какъвто е, да успокоя съвестта си и да вярвам, че аз поне съм направила всичко по силите си за да помогна.

Много ми е тъжно, нещо направо ме разкъсва отвътре, така ме боли,определено е и чувство за вина, да! Въпросът е как да успокоя съвестта си и да спра да се самообвинявам?!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
 А защо се обичат животните, за да се отблагодарят с любов ли?

На няколко места пише, те се отблагодаряват с най -истинската любов . Абе обичаш го нещото, без да чакаш  благодарост. Еййй това такъв ад ми беше да го осъзная. Решила съм да обичам и толкова. ;D Дали хора или животни, принципа е същият. Това е мое/ наше решение. Каква благодарност да чакам.? И като спрях да чакам, щото съм дала нещо или любов и нещата взеха по да се оправят. Дала съм и вече не е мое, толкова. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

На няколко места пише, те се отблагодаряват с най -истинската любов . Абе обичаш го нещото, без да чакаш  благодарост. Еййй това такъв ад ми беше да го осъзная. Решила съм да обичам и толкова. ;D Дали хора или животни, принципа е същият. Това е мое/ наше решение. Каква благодарност да чакам.? И като спрях да чакам, щото съм дала нещо или любов и нещата взеха по да се оправят. Дала съм и вече не е мое, толкова. ;D

Аз определено не чакам благодарност! Любовта и благодарността у едно животно е нещо съвсем непринудено, много чисто и неподправено, за разлика от хората! И без да го искаш и търсиш, те се отблагодаряват по най-искрения начин на който са способни!

Не отричам че са ме хапали животни, но то е било защото са уплашени и наранени именно от човешки същества. Прихващала съм и най-различни кожни раздразнения от приютите, всичко се лекува и отминава. Не им помагам защото очаквам нещо в замяна, но изпитвам вътрешен мир и щастие, когато знам че съм го направила!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Марая, това са и думите на майка ми! Тя непрекъснато повтаря че не може да спася всички животни в нужда, трябва да приема света такъв какъвто е, да успокоя съвестта си и да вярвам, че аз поне съм направила всичко по силите си за да помогна.

Много ми е тъжно, нещо направо ме разкъсва отвътре, така ме боли,определено е и чувство за вина, да! Въпросът е как да успокоя съвестта си и да спра да се самообвинявам?!

Можем да поговорим... :-*. Спокойно...,това е нещо..,което придобиваме още с първата глътка въздух... ::)
То се насажда у нас...особено в първите 7 години...,започва сякаш от пеленките...,когато сме безпомощни...,когато сме напикани и наакани.../Боже...с колко наакани възрастни :-[ ;D ме среща живота/...Та в общи линии...това не е грях...и не може да бъде!

Съвестта...казваш... ::) :)..Съвестта е нещо, което е свързано с нашите морални ценности с онази система...,определена с норми и рамки...подвластна на всяко поколение...-тя изгражда съвестта...

Но чудесен повод да поговорим и за това от астрологическа гледна точка...Благодаря за идеята... :-* Вярвам, ще бъде полезно и за теб и за всеки...от нас! :-*

Марая , какво ти транзитира пре 6 дом ??? аспекти към куспидата му или управителя ???
Че сега нямам време да ти отварям картата .

Ох, не до сега писах и накрая изчезна...
Пак ще го напиша.
СД Сатурн ти е влязъл в 6 дом и след като те е изтискал емоционално / съвпада с Луната / ще се влачи мноооого дълго там...... Ежедневните задължения ти тежат и за това си решила да отсвириш животните , за да ти просветне. 
това от мен , сега отивам да слагам малката да спи че сама няма да го направи  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189

може би израза 'отблагодаряват' не е точен.
става дума за приятелство, доверие и взаимна обич.
 ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая , какво ти транзитира пре 6 дом ??? аспекти към куспидата му или управителя ???

Юпитер...иска ли питане....към куспидата .... ::) нищо.... ;)

*

Неактивен Asya

• 548
Ами то си изскочиха причините за домашната менажерия - Уран в 4 -и дом /любимото ми определние за този транзит е цигански живот:) и Юпитер в 6-и.:)  каквото има, го има  ..по много...:)Всичко това в комбинация с добро сърце и много деца води до описаната от теб картинка!:)

А СД Сатурн защо го пренебрагваш ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

А СД Сатурн защо го пренебрагваш ???

SD Saturn е в 5-ти отдавна...,но е в секстил с нат. Юпитер... ::)

Или имаш друго в предвид? ??? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ами то си изскочиха причините за домашната менажерия - Уран в 4 -и дом /любимото ми определние за този транзит е цигански живот:) и Юпитер в 6-и.:)  каквото има, го има  ..по много...:)Всичко това в комбинация с добро сърце и много деца води до описаната от теб картинка!:)

Това ще го запиша....с големи букви! АБСОЛЮТНО ВЯРНО! ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПО ВРЕМЕ НА ТОЗИ ТРАНЗИТ.... ;D НЕ СЪЩЕСТВУВАТ....

БРАВО! :-*