Здравей Гост

Имам личен проблем! Моля Ви, анализирайте...кажете ми всичко директно...честно.

• 32 Отговора
  • 6473 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Ами то си изскочиха причините за домашната менажерия - Уран в 4 -и дом /любимото ми определние за този транзит е цигански живот:) и Юпитер в 6-и.:)  каквото има, го има  ..по много...:)Всичко това в комбинация с добро сърце и много деца води до описаната от теб картинка!:)

Това ще го запиша....с големи букви! АБСОЛЮТНО ВЯРНО! ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПО ВРЕМЕ НА ТОЗИ ТРАНЗИТ.... ;D НЕ СЪЩЕСТВУВАТ....

БРАВО! :-*

BTW, видя ли си мейла? Малко, но от сърце!:)  И без претенции, разбира се!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ами то си изскочиха причините за домашната менажерия - Уран в 4 -и дом /любимото ми определние за този транзит е цигански живот:) и Юпитер в 6-и.:)  каквото има, го има  ..по много...:)Всичко това в комбинация с добро сърце и много деца води до описаната от теб картинка!:)

Това ще го запиша....с големи букви! АБСОЛЮТНО ВЯРНО! ДОМ И СЕМЕЙСТВО ПО ВРЕМЕ НА ТОЗИ ТРАНЗИТ.... ;D НЕ СЪЩЕСТВУВАТ....

БРАВО! :-*

BTW, видя ли си мейла? Малко, но от сърце!:)  И без претенции, разбира се!:)

Мерси... :-*

Но това за Уран...ме уби, ;D ;D..Много е точно.... :-*

*

Неактивен teia

• **
  • 74
Не знам ,защо Уран в 4-ти дом го свързвам с инциденти в  дома ?!  Сатурн в 5-ти  е интересен ,защото  човек тогава се чувства напрегнат и подтиснат. Проблемите са по-осезаеми .Но от друга страна това е добро време  за намиране на решение на проблем и решаването му  :805m: