: Много е хубаво , че споделяш това например. Мисля, че непрекъснато отработваме възлите. Като се има предвид, че и Слънцето при мен е в съвпад с ЮЛВ. Голяма работа ще пада. Трудно е вярно.
Хванала съм се за" кормилото", например как. Сега ще споделя. С такива ориентири като:
"Човек се ражда и умира сам."
"Не предлагай на някого праскова, ако му се яде ябълка."
"Прави добро, но ако ти го поискат."
Разчитай на себе си.
Всеки сам подготвя собственото си погребение.
Всеки сам си носи кръста и нямаш как да изживееш чуждият живот.
И така се мъча да се придържам, към СЛВ , и да разбирам и другата страна, когато пък другите имат свой избор. Само Господ знае какво отработвам де.

Ти можеш обратното да пробваш, ако решиш. Като приемеш например, че не само ти можеш да свършиш работата добре. Другите и те могат да работят не по -зле от теб и ще ти помогнат. Просто не контролирай всичко. И споделяй, и доброто и злото. Един ръководител може да управлява максимум 5 човека и после трябва да назначи още един за другите 5.
Приеми , че този дето умъртвява котки, до там е развит. В минал живот може и ние да сме били такива. Не го оправдавам разбира се.Но винаги поглеждай и другата страна. Като една Везна, виж гледната точка и на другите и я приеми.
В сегашен сме натрупали някакъв опит ,но пък има много по- развити от нас в духовен план. Сигурно те мислят, че ние сме кретени.

Ами разфилософствах се повече.