Здравей Гост

Знаете ли от къде идвате ...и къде отивате?

• 19 Отговора
  • 5224 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Знаете ли от къде идвате ...и къде отивате?
« Отговор #15 -: Април 19, 2012, 09:13:53 pm »
На 6-ти октомври Сатурн напуска завинаги знака Везни! :) /поне чак след 29 години ще се срещнем отново там, ако доживея тази среща/ :)
Очаквам го с такова нетърпение......  едва ли не и минутите съм му изчислила до момента на преминаване в Скорпион :)
« Последна редакция: Април 19, 2012, 11:45:59 pm от Antena »

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #16 -: Април 19, 2012, 11:04:40 pm »
При мен влизайки в скорпион ще си "създаде" страшно много работа.. >:(..добре би било да го прескочи ама ???...цял стелiyм от 3 планети и 4 астероида имам там - богата работа му се отваря  ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #17 -: Април 20, 2012, 12:06:43 am »
При мен влизайки в скорпион ще си "създаде" страшно много работа.. >:(..добре би било да го прескочи ама ???...цял стелiyм от 3 планети и 4 астероида имам там - богата работа му се отваря  ;)

Ама стига му във Везни-вихри се върху ЮЛВ,  въртя достатъчно  волана. Вече не е ясно накъде отивам. ;D ;D Ако мисли и в  Скорпион да набира скорост,тоя път  може и да се  ботуряса  под вода-  Муркурий и Нептун го чакат :842: 
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #18 -: Април 20, 2012, 09:44:25 am »
оф аз съм се заблудила, че още септември излиза от везни....май няма отърване от този сатурн - последните 5 години или е в 12 дом, първи сатурнов възврат, съвпад с асцедента, после опозиция със слънцето и квадрат с луната, миналата година малко си поех дъх и сега опозиция с венера и съвпад със СЛВ....бляк

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Април 20, 2012, 09:48:52 am »
Мдаа...,сякаш когато е в знак в който има достойнства Сатурн има силно присъствие...Все си мисля..., че в мига в който стигне скорпион и направи взаимната рецепция ще стане по-лесно...и леко на всички ни. Сатурн е социална планета...,а ние взаимообменяме енергия...И какво от това , че при някой и друг прави тригон...,като в мунданен план прави мизерии.
Много важно според мен е да се следят мунданните аспекти и техните отношения с личните...