Здравей Гост

Знаете ли от къде идвате ...и къде отивате?

• 19 Отговора
  • 5240 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=g6Sgk04C9e8&feature=related

Всъщност знаете ли какво иска от Вас нодалната ос- ВОЛАНА НА ХОРОСКОПА? :-*

Аз обаче знам...какво носи на астролога транзита на Уран към натален Меркурий.... :-* :P...ТВОРЧЕСТВО...И ОТВОРЕН КАНАЛ...ЗА КОСМИЧЕСКИ СЪКРОВИЩА! ЧЕРПЯ ОТ КОСМИЧЕСКАТА БАНКА...СЪС ШЕПИ.... :) ЗА ВСИЧКИ...ЩЕ ГО ПРЕДАМ ....ТОВА ЗНАНИЕ НЕ Е САМО ЗА ЕДИН..,ТО Е ЗА ПОКОЛЕНИЯ! :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Знаете ли от къде идвате ...и къде отивате?
« Отговор #1 -: Април 17, 2012, 07:20:06 am »
  Да се науча на сигурно на малко "егоизъм" и да не се идентифицирам изцяло с другите :)  Южен възел Везни, СЛВ Овен. :) Нодалната ос е Аз- Ти отношенията. Да следвам личният си път, без да преча на другите разбира се.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #2 -: Април 17, 2012, 10:11:24 pm »
  Да се науча на сигурно на малко "егоизъм" и да не се идентифицирам изцяло с другите :)  Южен възел Везни, СЛВ Овен. :) Нодалната ос е Аз- Ти отношенията. Да следвам личният си път, без да преча на другите разбира се.

Milla_m, при мен са точно наобратно възлите: ЮЛВ Овен, СЛВ Везни! Трябва да се науча да не съм егоист, да не съм толкова самостоятелна, да съм по-разбираща и отворена към останалите! Само че ми е много трудно, не съм успяла да ги отработя тези възли, АЗ-ът все е на първо място, не мога да работя в екип, може три пъти повече работа да трябва да свърша, ще стоя цяла нощ, но САМА да си я свърша!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 18, 2012, 10:44:13 am »
Мила...,Майфлауер...,а мислите ли..,че това на което трябва да се научите го усвоявате?
По кой от възлите работите...? ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Април 18, 2012, 10:49:52 am »
 :) : Много е хубаво , че споделяш това например. Мисля, че непрекъснато отработваме възлите. Като се има предвид, че и Слънцето при мен е в съвпад с ЮЛВ. Голяма работа ще пада. Трудно е вярно.
  Хванала съм се за" кормилото", например как. Сега ще споделя. С такива ориентири като:

"Човек се ражда и умира сам."
 "Не предлагай на някого праскова, ако му се яде ябълка."
  "Прави добро, но ако ти го поискат."
    Разчитай на себе си.
    Всеки сам подготвя собственото  си погребение.
    Всеки сам си носи кръста и нямаш как да изживееш чуждият  живот.

И така се мъча да се придържам, към СЛВ , и да разбирам и другата страна, когато пък другите имат свой избор. Само Господ знае какво отработвам де. ;D

Ти можеш обратното да пробваш, ако решиш.  Като приемеш например, че не само ти можеш да свършиш работата добре. Другите и те могат да работят не по -зле от теб и ще ти помогнат. Просто не контролирай всичко. И споделяй, и доброто и злото. Един ръководител може да управлява максимум 5 човека и после трябва да назначи още един за другите 5.
 Приеми , че този дето умъртвява котки, до там е развит. В минал живот може и ние да сме били такива. Не го оправдавам разбира се.Но винаги поглеждай и другата страна. Като една Везна, виж гледната точка и на другите и я приеми.
  В сегашен сме натрупали някакъв опит ,но пък има много по- развити от нас в духовен план. Сигурно те мислят, че ние сме кретени. ;D

Ами разфилософствах се повече. :-* 

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Април 18, 2012, 11:29:12 am »
Мила...,Майфлауер...,а мислите ли..,че това на което трябва да се научите го усвоявате?
По кой от възлите работите...? ::)

ЮЛВ е натрупаният опит , и много не трябва да се задържам там, щом има и съвпад на Слънцето, би трябвало да е прекалено усвоено , а по СЛВ- примерно съм прочела положителните страни на Зодия  Овен и се мъча да следвам само тях, като избягвам отрицателните на Овен. Трудно е  обаче. Имам опозиция на Слънце / СЛВ. и съвпад на Слънце с ЮЛВ. А в същото време Слънце в 1 дом.  И е доста преплетено. ::) По принцип 7 дом си е Везни. ::) А аз имам там Овен. Гледам да се науча да не завися от партньорите си  прекалено много.

« Отговор #6 -: Април 18, 2012, 12:16:18 pm »
Марая, опитвам да отработвам, но ми е много много трудно! При мен ЮЛВ е в съвпад с Луната в Овен и в същото време опозиция Плутон/СЛВ, това дали не прави нещата още по-трудни?

Мilla_m, какво чудно разяснение си написала! Така определено по-лесно разбирам какво и как да отработвам. Това което е нужно да развивам със СЛВ във Везни определено е повече търпеливост, по-малко егоизъм спрямо човешките същества, да не съм така крайна, повече желание за компромиси, по-малко имулсивност и т.н. Списъкът е много дълъг >:(

Най-големият проблем при мен е че има осъзнатост за това какво трябва и не трябва да се старая да следвам, но въпреки всичко нивото ми на преработка е съвсем в начална степен да не кажа никакво! ЮЛВ непрекъснато ме дърпа назад към познатото и някакси не мога да му се противопоставя!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Април 18, 2012, 12:29:47 pm »
Марая, опитвам да отработвам, но ми е много много трудно! При мен ЮЛВ е в съвпад с Луната в Овен и в същото време опозиция Плутон/СЛВ, това дали не прави нещата още по-трудни?

Мilla_m, какво чудно разяснение си написала! Така определено по-лесно разбирам какво и как да отработвам. Това което е нужно да развивам със СЛВ във Везни определено е повече търпеливост, по-малко егоизъм спрямо човешките същества, да не съм така крайна, повече желание за компромиси, по-малко имулсивност и т.н. Списъкът е много дълъг >:(

Най-големият проблем при мен е че има осъзнатост за това какво трябва и не трябва да се старая да следвам, но въпреки всичко нивото ми на преработка е съвсем в начална степен да не кажа никакво! ЮЛВ непрекъснато ме дърпа назад към познатото и някакси не мога да му се противопоставя!

Можеш разбира се :) Имах един учител по физическо възпитание . Може би , той най- вярно ми е  формулирал нещата. Държа ме на една успоредка 3 часа. Аз се инатях със Слънце в 1 дом и викам "Не мога".  Той написа бележка за другите 2 часа / извинителна/, че ще ме задържи. И каза : Ще запомниш, че няма не мога , има не искам!!! / Далеч съм от мисълта , че той го е измислил това изречение /  И така  карах 3 часа физическо възпитание сама, докато не направих там каквото трябваше.  ;D Това  се оказа след време нещо много ценно за мен. И като се замисля най -вярното определение  за моята нодална ос.  Девизът на Овена  е " АЗ ИСКАМ". Той ми наби в главата , мотото на СЛВ ,  а   ти с този ЮЛВ в Овен как  да не можеш? Ти от там идваш- от Овен. ::)

« Отговор #8 -: Април 18, 2012, 12:37:30 pm »

Можеш разбира се :) Имах един учител по физическо възпитание . Може би , той най- вярно ми е  формулирал нещата. Държа ме на една успоредка 3 часа. Аз се инатях със Слънце в 1 дом и викам "Не мога".  Той написа бележка за другите 2 часа / извинителна/, че ще ме задържи. И каза : Ще запомниш, че няма не мога , има не искам!!! / Далеч съм от мисълта , че той го е измислил това изречение /  И така  карах 3 часа физическо възпитание сама, докато не направих там каквото трябваше.  ;D Това  се оказа след време нещо много ценно за мен. И като се замисля най -вярното определение  за моята нодална ос.  Девизът на Овена  е " АЗ ИСКАМ". Той ми наби в главата , мотото на СЛВ ,  а   ти с този ЮЛВ в Овен как  да не можеш? Ти от там идваш- от Овен. ::)

Благодаря че сподели! ;) Какво преживяване само!

Ако успея да надвия тази ужасна присъща за мен упоритост и непреклонност, вярвам че един ден ще намеря правилния път и ще си отработя кармата определена ми от възлите!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Април 18, 2012, 08:12:51 pm »
Интересен пример с учителя по физическо.
Ако на мен ми се беше случила тази история ако ще и 30 дена да ме беше държал там, нямаше да направя упражнението.
Едно, че ненавиждам физкултурата в типа в който беше навремето в училище :) и второ заради упоритостта и желанието насила да ми наложи да направя нещо, което отказвам.
Просто никакъв шанс, имам гигантски инат ако усетя принуда под каквато и да било форма.
Нодална ос - южен в дева, северен в риби, ако има някакво значение това :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #10 -: Април 18, 2012, 10:43:11 pm »
Воланът ...при мен е в 13 градус на рак-козирог. Съответстващи на 11 и 5 дом. СЛВ в рак в съвпад с Вертекс на сина ми и Слънце на дъщеря ми.  "Аз чувствам " срещу " аз действам". Това което нося от минал живот е действието и май това е което трябва да поукротя, но не мога. Просто ми се отдава прекалено лесно да буда винаги дейна. "Аз чувствам " е това което трябва да направя, но ми се струва че винаги оставам излъгана в чувствата и очакванията. След 1 градус ми предстои съвпад на Слв с натална Луна. Припомних си времето когато се е случил последния такъв съвпад- запознанстото ми с бащата на дъщеря ми...А как да разбирам съвпада на моя СЛВ с Вертех на сина ми и Слънце на дъщеря ми...много кaрмично ми се струва.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Април 19, 2012, 01:40:58 am »
Воланът ...при мен е в 13 градус на рак-козирог. Съответстващи на 11 и 5 дом. СЛВ в рак в съвпад с Вертекс на сина ми и Слънце на дъщеря ми.  "Аз чувствам " срещу " аз действам". Това което нося от минал живот е действието и май това е което трябва да поукротя, но не мога. Просто ми се отдава прекалено лесно да буда винаги дейна. "Аз чувствам " е това което трябва да направя, но ми се струва че винаги оставам излъгана в чувствата и очакванията. След 1 градус ми предстои съвпад на Слв с натална Луна. Припомних си времето когато се е случил последния такъв съвпад- запознанстото ми с бащата на дъщеря ми...А как да разбирам съвпада на моя СЛВ с Вертех на сина ми и Слънце на дъщеря ми...много кaрмично ми се струва.

Още мисля... :-[, не съм забравила за кармичния аспект, който имаш и с дъщеря ми.... ???

Според мен всичко онова което е свързано с възела- СЛВ е супер съдбовно...Във всяка среща , която се индентифицира по възела ти усещаш емоция и привързаност....Трудно ти е да късаш...,просто съдбата ти налага...понякога... ::) с цел свобода!

« Отговор #12 -: Април 19, 2012, 08:02:54 am »
аз също съм със СЛВ везни, като управителя - Венера е в точен съвпад с ЮЛВ. искам всичко да става както аз искам и когато аз искам. Ама не става. Все аз знам най-добре и живея като, че ли целият свят около мене се върти (то и асц ми е лъв и това допринася според мен).

в момента минавам през транзит на сатурн съвпад слв (и опозиция с венера) и си осъзнавам все повече целите и това, че трябва да слушам друго мнение и да се съобразявам с другите. те просто са различни и трябва да го приема. пък на есен ще броим пилците както се казва сатурн като излезе от везни...3 пъти ще направи съвпад с наталния ми слв.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #13 -: Април 19, 2012, 09:02:31 am »
СЛВ в стрелец, южен близнаци- съвпад с луната, а с по- широк орбис- и с марс и сатурн, 5-11 дом.Със сигурност нодалната ос е най- важната част в хороскопа ми, накъдето и да се вгледам, откривам следа или аспект.Накъде? Практически идеализъм и постоянно търсене на нови хоризонти, така го чувствам ;)
« Последна редакция: Април 19, 2012, 09:04:19 am от Nova »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Април 19, 2012, 04:41:50 pm »
аз също съм със СЛВ везни, като управителя - Венера е в точен съвпад с ЮЛВ. искам всичко да става както аз искам и когато аз искам. Ама не става. Все аз знам най-добре и живея като, че ли целият свят около мене се върти (то и асц ми е лъв и това допринася според мен).

в момента минавам през транзит на сатурн съвпад слв (и опозиция с венера) и си осъзнавам все повече целите и това, че трябва да слушам друго мнение и да се съобразявам с другите. те просто са различни и трябва да го приема. пък на есен ще броим пилците както се казва сатурн като излезе от везни...3 пъти ще направи съвпад с наталния ми слв.

АУУУУУУ, каква хубава вест. Златна ти уста. Излиза есента ли ? Да не разгневя боговете, но ще му отворя вратата с кеф ;D

Това хич не съм го погледнала, защото нали остава пак в първи дом и реших, че все тая.  Дали ще има промяна, като смени знак, но пак е в първи дом? Какво мислите?