Здравей Гост

Хора,моля помогнете!

• 27 Отговора
  • 6294 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
Хора,моля помогнете!
« -: Април 18, 2012, 02:49:17 pm »
  :cry2: Моля ви ако някой може и има желание да помогне.Много близък мой приятел претърпя катастрофа..много сериозна, с мотор на 14.04 около 14-15 ч, до колкото знам.В момента е в болница и е много зле.По-последни сведения се влошава.Не е в съзнание има страшно много наранявания.НЕ мога да ви кажа в колко часа е роден знам само датата на раждане 15.10.1990г. град Плевен. Моля ако някой може да види нещо,ще съм много благодарна.Аз надежда не губя и всички го подкрепяме и се молим на Господа да му помогне.  :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен roni_f

• 111
Re: Хора,моля помогнете!
« Отговор #1 -: Април 18, 2012, 03:33:24 pm »
Катастрофата е станала в град Плевен,а това което забелязах в моята карта е,че имам квадратура на транзитен Сатурн с Луна  в 1ви и Хирон в 7ми дом.А Хирона ми прави квадратура с Меркуриий в 12 дом и със Слънце в 11 дом :(   :838: :cry2:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #2 -: Април 18, 2012, 07:26:53 pm »
         Привет, roni_f. Да, наистина страшно неприятни са подобни събития. За мен момчето ще се възстановява и подобрява...  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Април 18, 2012, 08:58:42 pm »
Дано нещата да се развият в положителна посока! Не съм гледала картата, по-скоро след описаната случка се притеснявам да видя картата.
Пожелавам му да оздравее!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Април 19, 2012, 12:47:20 am »
  :cry2: Моля ви ако някой може и има желание да помогне.Много близък мой приятел претърпя катастрофа..много сериозна, с мотор на 14.04 около 14-15 ч, до колкото знам.В момента е в болница и е много зле.По-последни сведения се влошава.Не е в съзнание има страшно много наранявания.НЕ мога да ви кажа в колко часа е роден знам само датата на раждане 15.10.1990г. град Плевен. Моля ако някой може да види нещо,ще съм много благодарна.Аз надежда не губя и всички го подкрепяме и се молим на Господа да му помогне.  :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

Нека Бог с всички архангели и ангели бдят над него.... :angel: Нека ВСЕЛЕНАТА бди над него...и му даде сили...

Лошо.... ???... картата показва Уранова квадратура и Марс...ах този Марс... :(

БОГ ДА БДИ НАД НЕГО! :-*

Мисля, че пътя е бил хлъзгав...или от дъжд или от разлети нафтени/петролни/продукти...или от масло...Станало е внезапно и е загубил контрол! Mисля, че се е случило...когато Луната е направила опозиция с наталната Луна и каре с Марс...Вероятно около  късния следобяд...м/у 17 и 19 часа.... ::)

Би било по-лесно..,ако знаем часа в който се е случило...това! :(
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ....
« Последна редакция: Април 19, 2012, 01:37:14 am от Марая »

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #5 -: Април 19, 2012, 07:18:53 am »
Да,пътят е бил хлъзгав, беше преваляло преди това до колкото си спомням.А сблъсъкът е станал с голф 3ка до колкото знам.Приятели ми казаха ,че се е случило около 15 ч .Благодаря ви за куража и съдействието, Господ и вас да пази!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Април 19, 2012, 07:46:50 am »
Да,пътят е бил хлъзгав, беше преваляло преди това до колкото си спомням.А сблъсъкът е станал с голф 3ка до колкото знам.Приятели ми казаха ,че се е случило около 15 ч .Благодаря ви за куража и съдействието, Господ и вас да пази!

Моля се за него. !!! Рони, имай кураж. Моля  се и ти да се справиш емоционално.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Април 19, 2012, 04:44:41 pm »
Рони, какво става с момчето? :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #8 -: Април 19, 2012, 05:08:09 pm »
 Това е картата на момчето без точен час.

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #9 -: Април 20, 2012, 07:04:34 am »
Почти нищо ново.Има някакъв проблем с гръбначния  и има някаква вероятност да е обездвижен :( . Има два хематова в главата и му дават много силни лекарства за да може да ги разсее, но именно от тези лекарства се е сринала имунната му система. Пробвали са да му изключат изкуствения стимулатор( дза дишане ),но не е могъл сам. Има малко подобрение от към гледна точка на това ,че хематомът (по-големият , в главата) е намалял. За точен час на раждане , просто няма кого да попитам :(
« Последна редакция: Април 20, 2012, 07:12:29 am от roni_f »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Април 20, 2012, 07:19:31 am »
Почти нищо ново.Има някакъв проблем с гръбначния  и има някаква вероятност да е обездвижен :( . Има два хематова в главата и му дават много силни лекарства за да може да ги разсее, но именно от тези лекарства се е сринала имунната му система. Пробвали са да му изключат изкуствения стимулатор( дза дишане ),но не е могъл сам. Има малко подобрение от към гледна точка на това ,че хематомът (по-големият , в главата) е намалял. За точен час на раждане , просто няма кого да попитам :(

Рони, ще се опитам по един от методите на астрологията...система, която според водещи астролози работи...да погледна картата...и да направя предсказание.

Много съжалявам...,мисля, че нещата наистина са много сериозни. Но вярвам, че чудесата се случват всеки ден...,защото чудото е самия човек! :-*

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #11 -: Април 20, 2012, 07:23:48 am »
Благодаря ти Марая за подкрепата и желанието да помогнеш.Ако мога да съдействам с нещо,което би помогнало за доизясняване...съм насреща.Не искам да губя вяра,както аз, така и всички негови близки хора :( Пак благодаря

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #12 -: Април 20, 2012, 07:36:03 am »
Кратко негово Описание:  Той е доста приказлив, обича да философства,много темпераментен, понякога безрасъден.Обича да предизвиква съдбата.Винаги са го влечали високи скорости мотори,коли и тн. Интелигентно момче.Не е нервак.Бързо влюбчив, отдаден.Добър човек. Атлетичен е,сравнително висок. Купонджия.Не е много по ученето или понеже много му знае устата,все пати. МНого дебелоглав. Цени приятелите си .Чаровник-красавец. Влече го механика, коли, мотьорска дейсност..доста е добър. Нз дали има някакви талалнти по -специални. ПОнякога преувеличава малко. Засега това се сещам ,дано свърши работа.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Април 20, 2012, 10:22:28 am »
Нещо ми е трудно днес да работя с астрокома...Рони, направи една карта като извадиш 15* от градуса на  слънцето на север от тази точка започва първи дом...Тази система е на Йоханес Фелов - стар немски астролог и класиците я използват , когато нямат точен час...Дори се препоръчва и когато имаме точен час да я използваме като сравнителна карта....

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #14 -: Април 20, 2012, 10:26:12 am »
Ок, само да се прибера вкъщи, че сега съм на работа и ще я кача :)