Здравей Гост

Най-хубавите Ви години до тук- аспекти , транзити, планети и влияние

• 16 Отговора
  • 4415 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
  Една по- радостна тема.  :) Предлагам да  погледнем кои години от  живота ни до тук са били най- късметлийски, щастливи, благополучни, спокойни, най- радостни като цяло. Включително и от  детските години. Години, които можем да определим като най- успешни във всеки смисъл на думата.

Къде са били планетите в какви домове и аспекти. :) И какво хубаво се е случвало :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
От 26 до 29 бяха страхотни...После от 31 до 38...

*

Неактивен milla_m

• 1060
От 26 до 29 бяха страхотни...После от 31 до 38...

И при мен долу горе така ,от 39 някъде палачинката се обърна и като, че ли не беше така да ми пърха ..и всичко да ми  е ОК. ;D Мисля да разгледам карти и да споделя при какви транзити е било.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Урановата опозиция си казва думата...Дори когато някои каже..,абе не е така...-хич не вярвам...Просто Уран си знае работата и особено когато е ситуиран на възлови места...няма мърдане....

*

Неактивен milla_m

• 1060
Урановата опозиция си казва думата...Дори когато някои каже..,абе не е така...-хич не вярвам...Просто Уран си знае работата и особено когато е ситуиран на възлови места...няма мърдане....

Сатурн като премина през Плутон, през 12 дом, сега пък в 1 дом. Точно така  :o Като  започнаха да си кореспондират тия двамата замесиха тестото. ;D  И Урановата опозиция, няма спор:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Последна редакция: Април 19, 2012, 10:53:13 am от Марая »

Веднага се сещам за 2002 и 2009 при мен, изключителни години наситени с много позитивни събития. Ще погледна после транзитите като се прибера, изследвала съм си соларите много подробно за тези години, много показателни са.
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

от 2005 до 2008...прогресивна Луна в стрелец...просто разкош  8)е, разбира се и с други показатели..

Най-хубавите ми години бяха до сатурновото завръщане , после настана ад под небето ......
Чудя се дали не се повтарят уроците по Сатурн и имайки предвид че съм имала тежко детство.....знам ли ???

*

Неактивен danni

• 477
Тази вечер съм се зачудила какво има във въздуха. ;D ;D ;D..От 2 дни без особен повод се чувствам прекрасно, чувствам се щастлива, в такива моменти казвам , че ми е пеперудено. Два обикновени почивни дни в които свърших една камара работа, бях планирала хиляди неща, свързани с документи, плащания, пътуване по работа, почистване на дома, пазаруване, родителска среща и още , за които вече не се сещам. И успях да свърша всичко, не съм се спряла едно кафе да пия дори, с приятели нямах време да се видя....а това страхотно чувство на щастие не знам как се появи. Сякаш се нося на ангелски крила. Разгледах транзитите- странно, не виждам някаква особена причина да се чувствам толкова "лудо" Ето ще ги опиша и ако иска някои да се опита да ги разгадае- Марс на градус от АЦ в 1 дом, Нептун на ДЦ,Луна опозиция на Слънцето ми, което е в съвпад с tr. Сатърн, Юпитер опозе Нептун, Хирон опозе нат. Уран. Плутон си се разхожда из 5 дом, хммм, май трябва да погледна МП ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
 ;D И аз така...ПР.Луна в стрелец- хей живот здравей! ;D ;)

от 2005 до 2008...прогресивна Луна в стрелец...просто разкош 8)е, разбира се и с други показатели..

*

Неактивен teia

• **
  • 74
В личен план най-хубавите години ми бяха 2003 и 2004 година ,във финансов 2005,2006 и 2007 година. Не съм  гледала обаче планетите . Ще погледна кой къде минава .  :ch7_15:

*

Неактивен Antena

• 1189
добре е да се погледнат транзитите и прогресиите, както и соларите, за да има смисъл въпросът.
иначе сама по себе си статистиката няма значение.  ;)

*

Неактивен Asya

• 548
Моите най-добри години започнаха при транзит на Юпитер в 9-и дом - тогава завърших второто си висше образование, имах и транзит на Сатурн през 8-и дом - мноого разтоварваща връзка, продължила 4 години, с мъж доста по-млад от мен, по сатурновски!:) транзит на Уран през 4-и дом - най-сетне събрах сили и смелост за развод , и  прогресивна Луна във Везни -  визията ми беше невероятна!Периодът продължи от 37-38 г. до 42 г. Тези четири фактора се случиха приблизително по едно  и също време и ме извадиха от летаргията, в която бях изпаднала в резултат на нещастния си брак и неестествена шокираща смърт на родител. В резултат на голямата промяна, която направих, Урановата опозиция изобщо не ми се стори стряскаща. Според мен човек се чувства нещастен, когато му се струва, че пропуска нещо важно, че животът сякаш се изнизва покрай него, а той стои като зрител и само наблюдава или действа, но по грешен начин. Друг много добър период за мен  - транзит на Юпитер през 5-и дом, а на дъщеря ми през 10-и - тя завърши висшето си образование и започна много хубава  и добре платена работа. Миналото лято - съвпад на транзитен Юпитер с натална Луна - най-после направих мечтания от мен ремонт на дома, стана къща мечта. Според мен транзитите не са универсални за всички, дали дадена планета ще ни влияе добре или зле трябва да търсим в натала. Преди време с изненада установих, че при най-щастливото събитие в моя живот - раждането на първото ми дете - живо  и здраво, леко раждане Плутон е бил в точен съвпад с наталния ми Меркурий в 12-и дом, а Сатурн - върху Марс-а ми в 1-и дом. Но аз тълкувам тези аспекти по друг начин - раждането ме направила по-сериозна, по-сдържана, по-солидна, ако щете, укротило ме е, спряло ме е, обърнала съм поглед навътре в себе си и съм се посветила на малкото същество, дошло в живота ми.

;D И аз така...ПР.Луна в стрелец- хей живот здравей! ;D ;)

от 2005 до 2008...прогресивна Луна в стрелец...просто разкош 8)е, разбира се и с други показатели..

Какво викате ???
Пр. Луна в Стрелец ???
Че тя моята току що влезе в Стрелец ....