Здравей Гост

Транзит на Сатурн в 12-ти натален

• 7 Отговора
  • 2794 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Сатурн в 12-ти натален
« -: Април 19, 2012, 10:52:41 am »
Споделеното и преживяно...от транзита му... ::)

При мен предстои след около година да влезе в 12-ти.... ::)

*

Неактивен moon

• *
  • 10
Re: Транзит на Сатурн в 12-ти натален
« Отговор #1 -: Април 19, 2012, 11:15:24 am »
В момента тр.Сатурн е около нат.Плутон в 11дом,а през октомври предстои да влезе в 12дом където е и нат.Сатурн. ::)

« Отговор #2 -: Април 19, 2012, 12:01:32 pm »
При мен в момента е пак в 12-ти, след като втори път мина през АЦ, ще стои там до юни и после пак напред към 1-ви, без да се връща назад повече!

К12-ти и К1-ви са във Везни, много тежък период е транзитен Сатурн в 12-ти! Докато беше там направи съвпад със СЛВ и натален Плутон, като същевременно опозираше натална Луна/Меркурий и ЮЛВ. Стагнация на всички нива, каквото и да започвах завършваше с неуспех, имах и финансови проблеми и какви ли не други такива. Докато е около АЦ-то се чувствам изключително депресирана, криво ми е, не искам контакт с никой.

Натално Сатурн е в 10-ти, позитивно аспектиран. Връщах се назад във времето и проверявах къде и какво е ставало като е минавал през определен дом, като съм имала Сатурнов възврат в 10-ти ми е било най-добре, голям подем имаше, през 7-ми пък е дал започване на дългогодишна връзка. Много се плашех от транзита му върху Плутон в 12-ти, но физически проявления мямаше, съсипа ме психически ;D
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #3 -: Април 19, 2012, 02:02:27 pm »
и при мен натално Сатурн е в Д10, и аз се чувствах много добре при възврата му,изкочиха трудности в работата, с които обаче се преборих успешно и с това допълнително се утвърдих..през октомври ще влезе в Д12..честно казано очаквам го,може да звучи странно ,но сега в Д11 ми е много зле емоционално и всякак,мисля обаче че решаващото в случая е съвпада му с  Плутон,всичко се срина,включително и финансово ..при мен Плутон е господар на хороскопа...имах период на глътка въздух и сега виждам,че пак е Сатурн е ретро и пак ще направи съвпад..вчера усетих поредния отзвук ;)...
При мен в момента е пак в 12-ти, след като втори път мина през АЦ, ще стои там до юни и после пак напред към 1-ви, без да се връща назад повече!

К12-ти и К1-ви са във Везни, много тежък период е транзитен Сатурн в 12-ти! Докато беше там направи съвпад със СЛВ и натален Плутон, като същевременно опозираше натална Луна/Меркурий и ЮЛВ. Стагнация на всички нива, каквото и да започвах завършваше с неуспех, имах и финансови проблеми и какви ли не други такива. Докато е около АЦ-то се чувствам изключително депресирана, криво ми е, не искам контакт с никой.

Натално Сатурн е в 10-ти, позитивно аспектиран. Връщах се назад във времето и проверявах къде и какво е ставало като е минавал през определен дом, като съм имала Сатурнов възврат в 10-ти ми е било най-добре, голям подем имаше, през 7-ми пък е дал започване на дългогодишна връзка. Много се плашех от транзита му върху Плутон в 12-ти, но физически проявления мямаше, съсипа ме психически ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Април 29, 2012, 10:37:13 am »
поне при мен Сатурн в 12-ти се беше много спокоен период, нещата се случваха по-скоро на мисловно-метнатлно ниво. Малко като в затвор, но знаете си го Сатурн, колкото повече се съпротивляваме, толкова по кофти е..., Истинският екшън е в края на 12-ти и началото на 1-ви..., но все още ми е трудно обективно да кажа нещо - с две думи почти всичко се променя :) (с нетърпение чакам да му мине ретроградието, че вече едвам го понасям :()

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Април 29, 2012, 10:54:59 am »
При мен Сатурн точно беше прекосил куспидата на 12-и дом и стана ретрограден и пак зацикли в 11-и. Да видим от есента като трайно навлезе в Скорпион, освен че ще в 12-и дом, ще направи първо съвпад с  Меркурий,а  после и със  Слънцето. Всъщност ще е точно върху Слънцето ми в 12- дом на 21.12.2012 г., когато Плутон, Сатурн и Юпитер ще образуват Йод. Имате ли идеи какво мога да очаквам от ситуацията?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Април 29, 2012, 11:13:37 am »
При мен Сатурн точно беше прекосил куспидата на 12-и дом и стана ретрограден и пак зацикли в 11-и. Да видим от есента като трайно навлезе в Скорпион, освен че ще в 12-и дом, ще направи първо съвпад с  Меркурий,а  после и със  Слънцето. Всъщност ще е точно върху Слънцето ми в 12- дом на 21.12.2012 г., когато Плутон, Сатурн и Юпитер ще образуват Йод. Имате ли идеи какво мога да очаквам от ситуацията?

Много труден ми беше на мен този период....Сатурн-Луна-Сатурн нат...-Йод.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Април 29, 2012, 11:27:29 am »
Е,  няма лесно при мене, това си го знам. No pain, no game, както казват в братска Америка!:) По време на йода, включващ същите планети през  май 89-а г., пак имах съвпад, но този път участник беше  моя ЮЛВ. Имах съдбовна среща, много важна за мене, която ме промени. Аз не очаквам нищо лошо от този съвпад, дори напротив, очаквам го нетърпение. Трудности - да, но не и нещо лошо. А при мен всички хубави неща стават с много труд и  ако получа нещо лесно, не му се радвам, то няма стойност в собствените ми очи. А и както вече съм писала, при съвпад на Сатурн с наталния ми Марс в 1-и дом и Плутон - с наталния ми Мерк в 12-и дом родих първото си дете, леко раждане, чудесна бременност. Но аз нямам йод в натала.