Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173258 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #600 -: Декември 16, 2014, 09:33:37 am »
ето тук една хванала паяжинки и прах темичка

ето го новият ми солар, освен, че е "христов" има и акцент на 2-8..

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #601 -: Декември 28, 2014, 11:39:35 am »
Здравей, Фейри! Интересен ти е солара.  Предстои ти една динамична и изпълнена с много промени година. Не е време да стоиш и наблюдаваш какво се случва, а да участваш активно във всичко. Според мен ти предстои да преосмислиш мнението за себе си и да си дадеш една по-висока оценка. Дошло е време да си дадеш ясна сметка коя си, какво искаш и колко струваш, а не само какво искат околните. Смятам, че те очакват положителни промени в работата, като не изключвам възможността да продължиш трудовата си кариера в друга сфера, различна от тази, в която си сега. Мисля, че няма да са ти чужди новите запознанства, желанието да изглеждаш добре, според мен през годината приходите ти ще се увеличат, ще си емоционална във връзките. Годината ще свърши неочаквано. Това е на първо четене. Весели празници на теб и на всички участници във форума.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #602 -: Декември 28, 2014, 11:42:17 am »
Здравейте на всички! Ако на някой му се занимава, ще се радвам да сподели какво мисли за настоящия ми солар. Искам да благодаря на Антена за точните прогнози, които ми направи - по-точно и подробно просто нямаше как да е!
Предварително благодаря, ако има някой отзовал се! Весели празници на всички!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #603 -: Декември 29, 2014, 10:37:34 am »
Здравейте на всички! Ако на някой му се занимава, ще се радвам да сподели какво мисли за настоящия ми солар. Искам да благодаря на Антена за точните прогнози, които ми направи - по-точно и подробно просто нямаше как да е!

Късметлийска година... ;D дай боже всекиму. Акцент развлечения,пари, любов...и късмет за детето.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #604 -: Декември 30, 2014, 03:15:39 pm »
Здравей, Фейри! Интересен ти е солара.  Предстои ти една динамична и изпълнена с много промени година. Не е време да стоиш и наблюдаваш какво се случва, а да участваш активно във всичко. Според мен ти предстои да преосмислиш мнението за себе си и да си дадеш една по-висока оценка. Дошло е време да си дадеш ясна сметка коя си, какво искаш и колко струваш, а не само какво искат околните. Смятам, че те очакват положителни промени в работата, като не изключвам възможността да продължиш трудовата си кариера в друга сфера, различна от тази, в която си сега. Мисля, че няма да са ти чужди новите запознанства, желанието да изглеждаш добре, според мен през годината приходите ти ще се увеличат, ще си емоционална във връзките. Годината ще свърши неочаквано. Това е на първо четене. Весели празници на теб и на всички участници във форума.

Много ти благодаря Ася,
Звучи много оптимистично.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #605 -: Декември 30, 2014, 03:22:08 pm »

Присъединявам се към Марая с идеята, че е много хубав (късметлийски) Солара ти. Много щастие и любов ще усещаш през годината. Бих добавила, че не е изключено да има и нови придобивки за дома.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #606 -: Декември 31, 2014, 12:17:43 pm »
Благодаря ви, момичета! Липсвахте ми! :)  Пожелавам ви най-хубавата нова година от всички преживени до момента!:)

« Отговор #607 -: Януари 01, 2015, 02:28:50 pm »
За много години на всички :) Бъдете здрави, много щастливи и обичани :)

Моля, да хвърлите едно око на Солара ми :) Благодаря :)
Още един Христов Солар, с акцентирани 2, 3 и 6ти домове.
« Последна редакция: Януари 02, 2015, 11:25:29 am от norkata »

« Отговор #608 -: Февруари 15, 2015, 02:23:55 pm »
Здравейте,
Имам рожден ден в четвъртък и бих помолила някой да каже няколко думи за предстоящия ми солар.Акцентиран 8 дом и новолуние в първи - може ли някой да помогне?