Здравей Гост

Слънчева революция - Солар

• 608 Отговора
  • 173337 Прегледи
*

Неактивен sindi

• **
  • 61
Re: Слънчева революция - Солар
« Отговор #285 -: Декември 07, 2011, 11:36:10 am »
Какво бихте казали за този солар?
Сложи карта, Natal+Solar Return,with houses.
картата с домовете :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #286 -: Декември 07, 2011, 12:07:45 pm »
Динамична година,акцента е върху партньорски взаимоотношения,любов,вероятно заминаване в чужбина.

*

akruks

« Отговор #287 -: Декември 07, 2011, 08:59:52 pm »
Акрус, твоят солар не изглежда зле, може би малко забавяне с желано разширяване (както по-горе пишат) имоти, пари, наследства ;) малко внимание на здравето няма да е излишно  ;)
ами то парите са кът последните две години- с две студентки и три квартири, и една заплата на баща им  ::) , а относно здравето внимавам  всяка година- за асц. дева е нормално   :x_70:

*

akruks

« Отговор #288 -: Декември 07, 2011, 09:09:52 pm »
Според мен този солар е ориентиран към финанси и работа. Има индикации за промяна на местоживеенето,заминаване за чужбина с цел работа,подписване на договор.,може би покупка на жилище на кредит.
охх, не съм фен на кредитите  :785:
чужбината и работата е по-вероятна
в солара 20012/13 ми излиза брак по любов  :x_42: ихууу  :1014m:

*

Неактивен sindi

• **
  • 61
« Отговор #289 -: Декември 08, 2011, 09:35:23 am »
Динамична година,акцента е върху партньорски взаимоотношения,любов,вероятно заминаване в чужбина.
любов, чужбина-звучи хубаво,дано е за добро. :72:
« Последна редакция: Декември 08, 2011, 10:20:23 am от sindi »

« Отговор #290 -: Декември 08, 2011, 10:14:18 am »
ако някой погледне и моя все пак...ще съм благодарна ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #291 -: Декември 09, 2011, 05:15:01 pm »
ако някой погледне и моя все пак...ще съм благодарна ;)

Аз по-късно днес ще му хвърля едно око и ще пиша какво мисля  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #292 -: Декември 10, 2011, 07:00:01 am »
         Sladurka, за мен ще има динамика по темите на 5и дом, възможно в сферата на любовта, а и не изключвам опция свързана с деца. Темите на 2ри дом ще се явяват донякъде компесаторен фактор на събитийност през настоящата ти година, наличието на Уран и Нептун там не е от най-добрите положения, с 2 думи парични въпроси също ще заемат видно място в мислите ти. Соларната Луна в 10и соларен на MC - върху натален Уран в 3и може ли да бъде предсказуемо е въпросът  ;D  ;D аз лично ще кажа само - голяма динамика и неочаквани промени свързани със социалното положение, възмножно е израстване или съответно спад. Все пак положението на AC соларен в козирог и соларен ретро Сатурн в 9и соларен, 3и натален без много напрегнати аспекти ще благоприятства за засилване на амбициозността ти (все пак и Сатурн управлява 6и дом в радикса), както и ще те прави по-търпелива и настойчива... ще има и труд разбира се  ;D

« Отговор #293 -: Декември 10, 2011, 07:59:10 am »
с тези обърнати оси явно ще има големи промени и според мен. за плутон в 12-ти и съвпада на юпитер и венера какво мислиш?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #294 -: Декември 10, 2011, 08:18:13 am »
с тези обърнати оси явно ще има големи промени и според мен. за плутон в 12-ти и съвпада на юпитер и венера какво мислиш?

Не харесвам положението на планети в 12и дом на солара, за Плутон не мога да се изкажа в случая, не съм наясно изцяло с действието му в соларния хороскоп, но виждам в близките години ще му предстои квадратура на транзитния към наталната позиция - трансформации и поуки накратко  ;D  За съвпада на соларните Юпитер с IC соларно и соларна Венера - ще получаваш в любовта - все пак Юпи управлява 5и дом в натала :) Венера донякъде може да има положително въздействие с тази си позиция върху отношенията ти с най-близките, да спомага за хармонизиране на ежедневните ти контакти, Юпитер в 3и също е благоприятна позиция - разгледай аспектите му към наталните планети и особено ако не е сериозно ранен според мен ще имаш късмет  :)  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #295 -: Декември 10, 2011, 05:31:38 pm »
         Хайде да ви чуя по този солар на едно от най-близките ми човечета какво мислите, РД-то е скоро, но соларчето се активизира по-рано според мен  :) Вие сте  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #296 -: Декември 10, 2011, 06:40:29 pm »
чужбина...пътуване в чужбина ...учение там..или курсове или квалификации или нещо свързано с усвояване на нови знания...Успешна година...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #297 -: Декември 10, 2011, 06:52:06 pm »
чужбина...пътуване в чужбина ...учение там..или курсове или квалификации или нещо свързано с усвояване на нови знания...Успешна година...

Мдаа Марая, успешна ще да си е годината- то и човечето доста си движи сивото вещество в правилната насока :) А за соларна Луна в 1ви на DC да споделиш вижданията си  ::)

« Последна редакция: Декември 10, 2011, 07:06:13 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #298 -: Декември 10, 2011, 06:59:15 pm »

Мдаа Марая, успешна ще да си е годината- то и човечето доста си движи сивото вещество в правилната насока :) А за соларна Луна в 1ви на DC да споделиш виждания та си  ::)

Соларната Луна показва къде ще има колебание и несигурност...Наред с всичко...това може да бъде и промяна на партньор , както и водене на съдебни процеси..,но и раздяла с партньор поради далечно пътуване...Луната е в Стрелец в 7-ми дом..,наред с това се намира в последната декада на знака...и тук е важно да се отбележи , че е субдиспозитирана от Слънце...Или двете светила щрез тази година ще играят особена роля в живота...
Не изключвам проблеми с майката...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #299 -: Декември 10, 2011, 07:07:00 pm »
         Благодаря ти, Марая  :)