Здравей Гост

Зависимите

• 3 Отговора
  • 1467 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Зависимите
« -: Май 06, 2012, 06:02:24 pm »
Някои са зависими от парите, други от дрогата..,трети от емоциите, четвърти от близките си...З пети от алкохол...зависимост...
Планети, знаци, аспекти... ::) Кое ги отключва...,кога?

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Зависимите
« Отговор #1 -: Май 07, 2012, 12:50:03 am »
 Като , че  ли Луната и Сатурн са планетите от които съм най- зависима. Луната/емоции/ в Риби попива и Вселенската вина :). Сатурн е  в 6 ти /ежедневието /.  Сатурн и Луната са в кармични аспекти . Сатурн с Меркурий, Луната със Слънцето също.

След квадратурите на тежките планети се доотключи зависимост от ангажименти и се сгъсти въздуха.  Съвпад транзитен Сатурн/ Слънце, квадрат Сатурн/Плутон,  съвпад Нептун/Луна., Транзитен Хирон/Луна.  Засегнати бяха знаците  Везни , Овен , Козирог . Съвпад на транзитен Сатурн/Плутон в опозиция с Луната  и Слънце/Сатурн опозиция натален Сатурн  донесе освобождоване от емоционални зависимости.Освобождаванията бяха по остта Дева/Риби  и Везни /Овен.

Т.е съвпадите и квадратурите са ми  донесли зависимости, опозициите освобождаване от зависимости.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Май 07, 2012, 01:19:09 am »
Може банално да прозвучи, но зависимостите са по Нептун, Риби и Луна. Казвам го от личен опит. Странно или не, от някои от зависимостите се освободих при транзит на Нептун към светилата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Май 07, 2012, 08:55:18 am »
Мисля си , че всяка зависимост е различна...,общото е в това , че става дума за психически дисбаланс или разтройство в личността.
По Нептун бих  казала , че са всички химически зависимости - дрога, алкохол , лекарства....
Но ние разпознаваме и други зависимости , които са породени от ценностната ни система...
Анорексията също е вид зависимост и се свързва с храната...А за това е отговорен 2-ри дом и неговия управител Венера. От друга страна зависимостта може да се разгледа и като навик...или 6-ти дом -дева с управител Меркурий... ::)