Здравей Гост

Соларна Луна

• 41 Отговора
  • 13491 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Соларна Луна
« Отговор #15 -: Юни 07, 2012, 10:25:49 am »
тази година Соларната Луна ми е в 6-ти овен заедно с транзитен уран -ха познайте основните теми какви са  ::) работа, здраве... :))) задължения

Fairy, аз имам натална Луна в 6-ти в Овен и сега Уран пълзи към нея, като в момента съвпада точно с ЮЛВ. Засега обаче нищо по темите работа и здраве. Но може би солара се изявява по различен начин от транзитите.
сигурно.. темите за здраве, работа.. ги свързвам и със Сатурн около асц. и вече в първи дом  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Юни 07, 2012, 10:45:05 am »
        Соларната Луна дава напрежение по-скоро, не винаги проблеми, прави така че темите на домовете (соларен и натален) в които попада са някакси фокусна точка, ама е възможно и да има доста положително развитие. Зависи кви ги върши в натала, дали в солара е в чувствителна точка (една Луна на натален АC би оказала влияние върху чувствителността на натива и начина му на сензитивно възприемане), както и кои домове управлява. При мен в предстоящия ми солар след някой и друг месец ще се метне между Уран и MC в Стрелец в 1ви соларен, 9и натален, в натала ще управлява 5и, в солара 8ми, тригон към наталната си позиция в 6и. Предположения според вас за изявите й? 

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Юни 07, 2012, 11:16:21 am »
 :thinking: хъм може би си прав Коко, луната по натал упр. МС и е в пети риби - до тук постиженията от дейностите й в шести са - отказване от цигарите (вече 3-ти месец), после диета (режим) на ръба на пълно вегетарианство и суровоядство..., активни занимания с гимнастика и най-новия хит при мен кардио упражнения с елементи на йога (между впрочем от тях се чувствам страхотно и кантара започна да става мой приятел - упражненията са от серийте на Патрисия Морано - не знам дали точно така се пише).. нови-стари начинания по отношение работа, която ако не друго ми действа като огледало ;)

« Отговор #18 -: Юни 07, 2012, 11:21:21 am »
тази година Соларната Луна ми е в 6-ти овен заедно с транзитен уран -ха познайте основните теми какви са  ::) работа, здраве... :))) задължения

Fairy, аз имам натална Луна в 6-ти в Овен и сега Уран пълзи към нея, като в момента съвпада точно с ЮЛВ. Засега обаче нищо по темите работа и здраве. Но може би солара се изявява по различен начин от транзитите.
сигурно.. темите за здраве, работа.. ги свързвам и със Сатурн около асц. и вече в първи дом  ::)

И при мен тр Сатурн е на АЦ, минава отгоре и после се връща, очаквам за трети и последен път да го направи след два месеца и окончателно да тръгне през първи дом. За жалост пак нищо не се е случило. Соларен Сатурн е в 10-ти соларен тази година, в натала също е в 10-ти, ако най-после реши да помръдне малко и да влезе в действие, няма да е зле ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #19 -: Юни 07, 2012, 05:02:31 pm »
При мен на 100 процента до сега става така, че в който соларен дом попадне соларната Луна, там нещата са неприятни. Забелязала съм, че главният акцент е на соларния дом, а нюасите идват от радикалния дом в който попада той.

Давам примери два, че не знам дали го написах разбрано :

1. 2008 г. - Соларна Луна в 8 соларен дом, той попада в 4 натален - Смърт на баща ми

2. 2010 г. - Соларна Луна в 12 соларен дом, той попада в 1 натален - Претърпях тежка операция и напуснах работа, в резултат на което живях изолирана от външния свят почти цялата година.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Юни 07, 2012, 05:43:44 pm »
Соларната луна за 2012-та попада в 4-ти соларен, който е точно на к9.... ::)
Каква ли треска ще ме тресе.... ::) ???

« Отговор #21 -: Юни 07, 2012, 06:40:36 pm »
Луна във 2 соларен върху 7 натален - Риби. И за разкош в солара на 1 градус съвпад със СЛВ ??? А в натал 9 дом Теле , управлява 11 . Има ли някой идея какво ще твори? :o

« Отговор #22 -: Юни 08, 2012, 07:34:29 am »

Може и да не е треска, все пак 9 дом е щастлив дом, в един солар с акцент на този дом аз спечелих дело в съда.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юни 08, 2012, 10:24:24 am »

Може и да не е треска, все пак 9 дом е щастлив дом, в един солар с акцент на този дом аз спечелих дело в съда.

Амин...От твоята клавиатура в Божия монитор.... ;D :-*
Мерси Дора....

« Отговор #24 -: Юни 09, 2012, 04:41:41 pm »
Луна за 2012 попада в 2 соларен, но и транзитен уран във втори натален - има финансова несигурност с резки финансови промени.
Натална луна Упр. 6 и 7 и е в 8, връх на тао квадрат-има промени в отношението към парите с цел емоционална стабилност.
Соларна Луна в 11 натален  - стрелец, н. юпи на к3 - не зная как да тълкувам. По 11 дом нямам желание да контактувам с приятели. Занимавам се с астрология от 7 месеца, и използвам свободното си време само за това :o. Но може и да е от транзитен Плутон в 12 натален ???
Луна управлява 9-ти соларен. Може ли това да ми е било индикация за пътуването в чужбина :781m:
Луна в солар за 2011 в 11-ти и 6 натален в рак, в съвпад с нат. сатурн и опоз. нат. слънце - майка ми си чупи ръка -операция, двамата родители на съпруга ми се разболяват от рак и единия е опериран, аз сменям работата си.Тук не виждам връзка с 11 сол. дом, но може би от факта, че 5 сол. е пълен и е върху 12-ти натален.
« Последна редакция: Юни 15, 2012, 06:11:20 pm от rosita »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Юни 10, 2012, 05:42:49 pm »
някои имал ли е соларна Луна в 10? - при мен много логично продължава.. след престоя си в 6-ти догодина в 10-ти (почес)

« Отговор #26 -: Юни 19, 2012, 01:16:43 pm »
А какво ще кажете за Соларна Луна на К12 - соларен и на К8 натален
Това е в Солара за 12/13 при мен

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #27 -: Юни 19, 2012, 01:43:07 pm »

Бих си направила едни профилактични прегледи, преди започване на солара за да съм спокойна. Без излишни притеснения разбира се.  :) Ако има връзка с 4 ,10, 5 , 6 дом и на близките  около мен. :) ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #28 -: Юни 19, 2012, 02:23:00 pm »

Бих си направила едни профилактични прегледи, преди започване на солара за да съм спокойна. Без излишни притеснения разбира се.  :) Ако има връзка с 4 ,10, 5 , 6 дом и на близките  около мен. :) ::)
Профилактика ? По-точно ?
Нали се сещаш че не мога да отида в поликлиниката и да кажа че искам основно ''изчукване''  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Пък и нищо не ме боли за да подскаже ....
Всъщност Луната при мен е У12 и се намира в 11 дом, а в солра,, управлява 3 и 4 дом ...
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 02:43:11 pm от elfidka »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юни 19, 2012, 02:41:26 pm »

Проблем със здравето на майката...,а и пътуване в чужбина- възможна емиграция... :)