Здравей Гост

Анкета

В кой знак се намира Вашето слънце? Моля посочете и дома в който попада...

овен
1 (6.7%)
телец
1 (6.7%)
близнаци
1 (6.7%)
рак
0 (0%)
лъв
2 (13.3%)
дева
1 (6.7%)
везни
2 (13.3%)
скорпион
0 (0%)
стрелец
4 (26.7%)
козирог
2 (13.3%)
водолей
0 (0%)
риби
1 (6.7%)

Общ брой гласове: 14

Гласуването приключено: Юли 07, 2011, 07:12:33 pm

Слънцето знак и дом

• 46 Отговора
  • 9105 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Слънцето знак и дом
« Отговор #15 -: Юни 27, 2011, 10:35:12 pm »
така си е, поне Стрелеца това му е хубавото искрено вярва, че утре ще е по-добре ;)

а ти как усещаш своето слънце в 1-ви (ако не се лъжа стрелец при теб е интесптиран) чувала съм, че слънце в близост до асц. е присъщ на "себедостатъчни" хора - ти не си такава, поне това е лично мое заключение, но все пак. Той Сатурн и на теб ти прави секстилче в момента скоро ще е и точния транзит  ::)

В общи линии е едно силно слънце... ;D Първо пада в боя и първо става...Сатурн...,ах за него по-късно ще разкажа...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Юни 28, 2011, 12:15:55 am »
бързо се пали твоето слънчице, в това няма нищо лошо де ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юни 28, 2011, 01:01:46 am »
бързо се пали твоето слънчице, в това няма нищо лошо де ;)

Не точно...,то винаги гори... ;D ;)...Карето със Сатурн е един от най-сложните аспекти в картата ми.... ;)
Но Сатурн бива осъзнат едва след първата обиколка и в тоя ред на мисли...хич не е за подценяване аспекта...И тъй като и двете планети са поставени в мутабелни знаци нещата са флексабилни и променливи...Слънцето изразява своята енергетика , защото е в знак на Овен по марсовски...То е инициативно , динамично и бързо...,дома е огнен знака също...противоречие няма...Докато при сатурн нещата са по сложни , защото знака в който попада е воден , а дома е въздушен...Трудна комбинация м/у изявата....на водата и въздуха...Тук симбиоза няма... :)

« Отговор #18 -: Юни 28, 2011, 11:54:26 pm »
Моето е Везни 3 дом но имам стилиум Скорпион,транзитното ми слънце беше 30 год в Скорпион и не се чувствам Везни за огромно мое съжаление.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юни 29, 2011, 12:09:02 am »
Моето е Везни 3 дом но имам стилиум Скорпион,транзитното ми слънце беше 30 год в Скорпион и не се чувствам Везни за огромно мое съжаление.

Няма и как да се чувстваш..при условие , че скорпионските енергии владеят...

« Отговор #20 -: Юни 29, 2011, 09:49:29 am »

Няма лошо. Сигурно си родена победителка. Дъщеря ми е с въздушно слънце и асцендент, но със стелиум в Сорпион, само да не си науми нещо ... има воля земята да повдигне.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #21 -: Юни 29, 2011, 12:13:27 pm »
Слънце в телец, в 10 ;D ...в земен знак, в земен дом- БЕТОН :P

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #22 -: Юни 29, 2011, 03:52:51 pm »
Слънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юни 29, 2011, 04:12:19 pm »
Слънце в Телец 2 дом - обаче в точна опозиция на Марс в Скорпион 8 дом. Понякога го чувствам доста Скорпионско това Слънце  ::)

Слънцето е на трон по дом ...В този случай е важна позицията на Венера , както и аспектите които сключва с Марс...Скорпионската енергия идва от оста 2-8ми... ;) , не от опозицията...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #24 -: Юни 29, 2011, 04:19:09 pm »

Слънцето е на трон по дом ...В този случай е важна позицията на Венера , както и аспектите които сключва с Марс...Скорпионската енергия идва от оста 2-8ми... ;) , не от опозицията...
Ами тя и Венера е в Телец 2 дом - опозиция на Марс  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юни 29, 2011, 04:22:52 pm »

Една силно поставена планета е нещо..., а две силно поставени много... ;D Особено когато са в опозиция...Искам да кажа , че те не си пречат ,защото са на трон и по дом и по знак...Те са прекалено силни за да изявяват космическия потенциал...опозицията в този случай е прекалено градивна.... ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Юни 29, 2011, 04:33:37 pm »

Една силно поставена планета е нещо..., а две силно поставени много... ;D Особено когато са в опозиция...Искам да кажа , че те не си пречат ,защото са на трон и по дом и по знак...Те са прекалено силни за да изявяват космическия потенциал...опозицията в този случай е прекалено градивна.... ;)
Абе то стана много объркано обаче Сатурн е в съвпад с Марс и опозиция Слънце/ Венера.. И може тази опозиция да е градивна ама като се намеси Сатурн става друго...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юни 29, 2011, 04:36:28 pm »
От някъде трябва да има изход...и нищо не е по-важно от веригите по заточение , падение , екзалтация...Всъщност точно чрез тях можем да разберем кое е основното , което движи картата и кое ни пречи...Само така можем да трансформираме и излезем на по-високо еволюционно ниво.... ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #28 -: Юни 29, 2011, 04:40:21 pm »
От някъде трябва да има изход...и нищо не е по-важно от веригите по заточение , падение , екзалтация...Всъщност точно чрез тях можем да разберем кое е основното , което движи картата и кое ни пречи...Само така можем да трансформираме и излезем на по-високо еволюционно ниво.... ;)
Ще прегледам темата по въпроса  ;)

« Отговор #29 -: Юни 29, 2011, 08:07:26 pm »
Моето слънце е в 12-ти дом в стрелец, управлява 8-ми и квадратира луна в дева там. Това е единственият му мажорен аспект и честно казано нямам идея как точно се проявява .. Може би чувствата ми често остават в тайна, поради страх от уязвимост, влекат ме тайните, скрити интимни отношения ..
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 09:14:06 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!