Здравей Гост

За първия рожден ден

• 7 Отговора
  • 6762 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
За първия рожден ден
« -: Юни 16, 2012, 09:42:15 pm »
Създавах и продължавам да създавам ... ;D :-* , винаги съм го правела с любов и желание...в имато на астрологията и на хората...
Като орлица съм за всички пишещи и за всички , които отваряйки вратата на този форум влизат със желание да научат, да разкажат , да споделят...Винаги съм знаела, че там където има любов и разбирателство човек се връща , за да търси любов и да отдава любов! :-*
След броени дни форума ще навърши една година...Той е бебенце по възраст и стохилядник по мъдрост... :-[ ;D...В него има много ценни материали, много споделени мигове, много обич, много вяра, много...от всичко по много...
Никога не съм държала на КОЛИЧЕСТВОТО..., ВИНАГИ НА КАЧЕСТВОТО... ;D ;) :-* Падам си по уникатите...и смятам, че ТОЗИ ФОРУМ Е УНИКАЛЕН...И УНИКАЛНИ ГО ПРАВЯТ ОТНОШЕНИЕТО НА СПИСВАЩИТЕ И ЕМПАТИЯТА...,РАЗБИРА СЕ И ЛЮБОВТА...
ЗА МЕН ВСИЧКИ , КОИТО ПИШАТ ТУК ИМАТ ЕДИН ПО-РАЗЛИЧЕН СВЯТ...ПО-ВИСОКО ДУХОВНО НИВО...ПО-РАЗЛИЧНО РАЗБИРАНЕ ЗА ЖИВОТА..ПО-МЪДРО ПРИЕМАНЕ.... :) Умея да се обяснявам в любов.... :P :-*

Какво искам... ;D Искам да помислите...и да кажете липсва ли нещо и какво...Какво да си пожелаем след една година...любов... :-*,
към хората и астрологията..,към едни други отношения в един отиваш си свят! :-*

Да оставиш стъпки...по пясъка на времето...това пожелавам на форума...Цветни следи в душите...и красота в очите.

« Последна редакция: Юни 16, 2012, 10:01:49 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: За първия рожден ден
« Отговор #1 -: Юни 16, 2012, 11:40:44 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=buYFPZuiZHc

Toва е най-мощната мантра -  зов за просветление и е практика за пречистване на кармата на душата на дълбоко ниво. Смята се също така, че е много полезна за психическото, емоционалното и физическото здраве... :-*

ЗАЩОТО НИЕ НЕ СМЕ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА С ДУХОВНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ....НИЕ СМЕ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА С ЧОВЕШКИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ! :-*
« Последна редакция: Юни 16, 2012, 11:43:18 pm от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юни 17, 2012, 09:41:35 am »
не съм от най-добрите в обясняването на любов и привързаност...

от първия ден разбрах, че тук е моят виртуален дом и че каквото и да се случва в нета или в реала, тук ще намеря хора, който да излекуват душевните болежки, ще ме упътят, когато се отклоня от пътечката, ще ме утешат, когато не виждам светлината, ще ме вдъхновят, когато музата я няма и ще споделят моите радости. 

Аз вярвам, че тук светлината е по-силна от мрака! А любовта по-истинска от завита, злобата, страха. И ако постигна онова към което се стремя знам, че голяма част се дължи на ВАС.

по-лесно се израства, когато имаш хора, които те разбират :)

http://www.youtube.com/watch?v=SV1cVDhKZ6g&feature=fvwrel - пожелавам на всички да усетят своето истинско АЗ (всеки го нарича по различен начин - извинявам се ако не нацеля "термина").

Благодаря ви за всичко приятели.
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 10:09:37 am от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 19, 2012, 10:55:54 am »
ЧРД....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Юни 19, 2012, 11:09:04 am »
 Честит Рожден Ден  :x_42:   на форума.  Къде е прощъпулника?  ;D ;D ;D

ЕЕЕ, много му се радвам на бебето!!!  Да е живо, здраво,  и с късмет и да расте непрекъснато, обградено  от любов  :58:

Предлагам, да се организираме и да се съберем в близко време по случай  първата годинка. ;D ;D ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 19, 2012, 11:17:24 am »

Ето го... :P ;D

Да изпратим мисъл-форма до ВСЕЛЕНАТА за среща... :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Юни 19, 2012, 11:33:27 am »
 Малей , какви крачета :-* :-* :-* Изпратих мисъл ;D :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #7 -: Юни 22, 2012, 10:31:52 am »
 .....В моят дом се прибирам късно след работа, но знам, че това е мястото където мога да буда себе си на 100%...уморена, весела или тъжна, еуфорична или замечтана...моят дом е моята крепост.  Винаги съм с усещането да се върна у дома когато вляза тук, знам къде да намеря това което търся, както в моя дом в реала, дали ще пиша или ще чета, дали ще се оплаквам или ще споделям радостта си, знам че винаги ще бъда разбрана, затова Благодаря от сърце за уютното гнезденце, което се създаде, където да бъдеш себе си на 100% не е грях или вина. От 27 юли до 3 август ще съм в БГ :902:...пак съм за малко, но от сърце. :58: