Здравей Гост

Eдин солар за мен ...

• 15 Отговора
  • 3769 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Eдин солар за мен ...
« Отговор #15 -: Юни 24, 2012, 07:31:32 pm »
Да ти е жива и здрава рожденничката  :)
Гледам, че и предстои Сатурнова опозиция по оста 3 / 9, като Сатурн й управлява 6-ти дом. Интересно, че по сидерал е в махадаша и антардаша на Юпитер, който управлява 6-ти и 9-ти дом. Застъпват се нещата. Мисля, че периодът ще е благоприятен, Юпитер е естествен бенефактор, а освен това е много силен в картата й - в собствения си знак и дом. Дори да възникнат някакви трудности, ще бъдат преодолени. Може да се насочи към някакви духовни практики, интуицията й да се засили. Акцентът ще е върху пътувания и образование. Възможно е през този период да реши, какво иска да учи и с какво да се занимава занапред, ако още не е решила. 9-ти дом при индийците се свързва и с бащата - може и при него да има някакви промени.

БЛАГО-ДАРЯ ТИ Танче...

Дано всичко бъде наред....Да..,тя има силни планети и според индийската и според западната...Има изключителна интуиция..и е много красива...
Тъжно ми е...обаче на мен...Аз съм сама...,всеки поема по своя път...и няма земна сила ,която да спре промените...Децата никога не са наши...всъщност...нищо не е наше.... :-* :(