Здравей Гост

За загубите , печалбите ...за утре

• 2 Отговора
  • 1622 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Толкова неща ми минаха през главата ....Печелих и губих...губих и печелих...Интересно е , че днес се простих с огромна сума , заради нищожни държавни такси... :) И вместо да рева /е..,не ,че не ревах/ сега се чувствам лека като перце и спокойна...
Плутон или Марс-транзитен към към к2 не знам...
Но знам със сигурност , че това ми даде шанс да разбера , че не планетите , не аспектите , не тригоните ...,а липсата на ПРАВИЛНИ ДЕЙСТВИЯ ОТ МОЯ СТРАНА СА ПРИЧИНАТА...Вината винаги е наша , и никога не бива да се сърдим на другите....
Обаче съм повече от сигурна ,че от времето в което започнах активно писане по форумите и активно занимание с астрологията отключих други енергийни вибрации и не ми върви.... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: За загубите , печалбите ...за утре
« Отговор #1 -: Юли 05, 2012, 08:56:16 pm »
Днешните загуби са утрешни печалби... :) А печалбите могат да бъдат загуби...Току-що разбрах..,че човек който цял живот трупаше и имаше много трябва да ги даде за лечение и то не къде и да е...а в Лас Вегас...Жалко, но факт.
Друг е въпроса, че ние хората сме устроени да бъдем ненаситни и алчни...Стана ми много мъчно... :(

Re: За загубите , печалбите ...за утре
« Отговор #2 -: Юли 09, 2012, 07:45:33 am »
много ми подейства с тези думи, още повече, че и аз незнам дали от тр.Плутон в Д2 или тр.Сатурн върху нат.Плутон, или от соларната ми Луна в Д2  ;), но от година насам мислите ми,енергията ми са доста фокусирани върху тази тема...

Днешните загуби са утрешни печалби... :) А печалбите могат да бъдат загуби...Току-що разбрах..,че човек който цял живот трупаше и имаше много трябва да ги даде за лечение и то не къде и да е...а в Лас Вегас...Жалко, но факт.
Друг е въпроса, че ние хората сме устроени да бъдем ненаситни и алчни...Стана ми много мъчно... :(