Здравей Гост

JUNО Юнона в дом и знак в хороскопа

• 100 Отговора
  • 21551 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: JUNО Юнона в дом и знак в хороскопа
« Отговор #60 -: Септември 10, 2011, 12:39:12 pm »
да и аз се изумявам колко точности има
в съседния форум ме сръчкаха за склонността ми към социологически изследвания, но за мен те са толкова важни в астрологията, колкото и усета и познанията - чрез тях най-големия враг на астрологията е направил едно от най-големите постижения в нея ;)
ох пак се отклоних от темата

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #61 -: Септември 10, 2011, 12:42:46 pm »
в съседния форум ме сръчкаха за склонността ми към социологически изследвания, но за мен те са толкова важни в астрологията, колкото и усета и познанията - чрез тях най-големия враг на астрологията е направил едно от най-големите постижения в нея ;)

социологическите изследвания в астрологията са откриване на закономерности!  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #62 -: Септември 10, 2011, 12:43:44 pm »

социологическите изследвания в астрологията са откриване на закономерности!  :)
да и според мен са важни.... ако се претендира, че е наука де ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #63 -: Септември 10, 2011, 12:47:02 pm »
Малките камъчета обръщат колата...Стара и мъдра приказка....Същото и с астероидите...Всъщност не бива да подценяваме нищо в астрологията...Колкото и дребно да изглежда....

Re: JUNО в хороскопа
« Отговор #64 -: Септември 10, 2011, 03:30:09 pm »
аз също имам съвпад със СЛВ...интересно наистина как ли се тълкува..?
Юнона в аспект с възлите ?

например със северния - да разбирам ли че съпругата ще подпомага осъзнаването на душата и кармичния път?

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #65 -: Септември 10, 2011, 04:14:37 pm »
 Здравейте, погледнах си картата с транзитите и установих, че при първа среща със спец. за мен човек, съм имала съвпад на нат. Juno  с транзит Juno  ::)

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #66 -: Септември 11, 2011, 04:21:20 pm »
Някой може ли да ми помогне с един аспект на Юнона,който не намирам никъде? Юнона сескикаре Хирон и ли  Juno sesquiquadrate Chiron. Ще ви бъда много благодарна ако знаете нещо за този аспект.
И още нещо- моята Юнона се намира в 12 дом в стрелец,а това което пише тук малко ме притесни..но бях чела някъде,че тази позиция може да означава кармична среща с партньора и любов от минали животи.Вие знаете ли нещо по този въпрос ? Благодаря ви предварително :)
« Последна редакция: Септември 11, 2011, 04:24:34 pm от roni_f »
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #67 -: Септември 12, 2011, 10:39:59 am »
Ще сподели ли някой, ако юнона е на 0 градуса в определен знак, предходния влияе ли??? :o

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #68 -: Септември 12, 2011, 07:35:56 pm »
  :'(  На най- скапаното място което може да бъде тази Юнона . 12 дом в точна опозиция със Сатурн , и Транзитен Сатурн е преминал през нея. Точно каквото пише като обяснение за аспектите, това е  :-[ 
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #69 -: Септември 12, 2011, 08:15:36 pm »
  :'(  На най- скапаното място което може да бъде тази Юнона . 12 дом в точна опозиция със Сатурн , и Транзитен Сатурн е преминал през нея. Точно каквото пише като обяснение за аспектите, това е  :-[

Хайде сега, Юнона в картата не е за да те наранява, а напротив да ти помогне да осъзнаеш какво е за теб брака и с кого евентуално можеш да се свържеш в брачни отношения. Въпреки, че това може и да го разбереш и от аспектите на Слънце и Луна. И какво му е на 12 дом? Тук съпругът може и да мечтател и човек, занимаващ се в помощ на някого ... А може и ти самата да го спасяваш.  ;)
Недей да й преписваш толкова сурови качества. Не Юнона е виновница за перипетиите, които си преминала, а по-скоро транзитен Сатурн.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #70 -: Септември 12, 2011, 08:33:38 pm »
Мила е права! Юнона в 12-и дом е ужасно положение за брака. И при мен  е така и все аз  спасявм някого. Ами то писва! Жените жени ли са или спасителни лодки!  Май ако не спасяваш някого, било то финансово, емоционално, физически или по какъвто и да било начин, щ си сама. А ако жените имат нужда от помощ, да духат супата ли.. Те всъщност това  и правят. Изключвам манипулаторките.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #71 -: Септември 12, 2011, 08:45:14 pm »
Момичета, приемете, че вече сте отработили спасителната акция и сега е време да си имате някой до себе си, който е алтруист и е готов да помогне на всеки.
Стига сте винили Юнона. Тя не го заслужава. Тя ви показва, с какъв съпруг може да се сблъскате. Щом вече сте разбрали отрицателната черта на позицията и в 12 дом, работете тогава за да може положителното да надделее. Също както е и при планетите. Няма само хубаво или лошо. Има и от двете. От нас зависи, кое ще си изберем, за да продължим напред.
Много от нативите с Юнона в 12 дом се женят/омъжват за лекари, мед.сестри, социални работници ... и всички професии свързани с този дом. Ако сте попадали на алкохолици, то не значи, че все на такива ще продължавате да попадате.  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #72 -: Септември 12, 2011, 08:48:52 pm »
 А ами аз нямам нищо против да спасявам, когото и да било и да помагам , въпроса е че с едно гребло вървиш и уравняваш път и като им говориш, то ще си тресне главата в стената и после след двадесет години ще мине от същия път дето си му викал да мине. И пак няма да каже ,че е сгрешило. А сега познайте зодията ;D ;D ;D ;D, Без да се обижтат тукашните наши ;D ;D ;D

И сега да ви разкажа случка. Пере  съпружеското тяло една хавлия бяла стояла на вилата по земята, мухлясала. Не сме видяли вятъра я духнал. Защо реши да я пере, НЕ МУ Е ЕЖЕДНЕВИЕ , не знам . И му викам няма да стане и няма да се изпере.
Изпра се!.-Отговор
Е как се изпра, на това бяло ли му викаш?
Да , бе бяло е!
Викам: Класически пример да се каже на бялото, черно!!! Няма що ;D Видях го в действие.
Та днес разбирам, не пие хаповете  за кръвно и то си  станало  180/100.
Не само му станало лошо. :41: Утре съм го емнала от сутринта по доктори.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #73 -: Септември 12, 2011, 08:51:31 pm »
Момичета, приемете, че вече сте отработили спасителната акция и сега е време да си имате някой до себе си, който е алтруист и е готов да помогне на всеки.
Стига сте винили Юнона. Тя не го заслужава. Тя ви показва, с какъв съпруг може да се сблъскате. Щом вече сте разбрали отрицателната черта на позицията и в 12 дом, работете тогава за да може положителното да надделее. Също както е и при планетите. Няма само хубаво или лошо. Има и от двете. От нас зависи, кое ще си изберем, за да продължим напред.
Много от нативите с Юнона в 12 дом се женят/омъжват за лекари, мед.сестри, социални работници ... и всички професии свързани с този дом. Ако сте попадали на алкохолици, то не значи, че все на такива ще продължавате да попадате.  :)

Последното беше право в десятката в моя случай! А и се потвърждава от Нептун на Асц. Надявам се, че вече е зад гърба ми. За съжаление състрадателните хора  и тези, които са готови да помогнат на другите напълно безкористно, са "надушвани" отдалече от разни индивиди, които нормален човек не би търпял. Говоря и за двата пола. Дано има и компенсация в рамките на същия живот, че другото ми звучи много абстрактно!:)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #74 -: Септември 12, 2011, 09:10:44 pm »
А ами аз нямам нищо против да спасявам, когото и да било и да помагам , въпроса е че с едно гребло вървиш и уравняваш път и като им говориш, то ще си тресне главата в стената и после след двадесет години ще мине от същия път дето си му викал да мине. И пак няма да каже ,че е сгрешило. А сега познайте зодията ;D ;D ;D ;D, Без да се обижтат тукашните наши ;D ;D ;D

И сега да ви разкажа случка. Пере  съпружеското тяло една хавлия бяла стояла на вилата по земята, мухлясала. Не сме видяли вятъра я духнал. Защо реши да я пере, НЕ МУ Е ЕЖЕДНЕВИЕ , не знам . И му викам няма да стане и няма да се изпере.
Изпра се!.-Отговор
Е как се изпра, на това бяло ли му викаш?
Да , бе бяло е!
Викам: Класически пример да се каже на бялото, черно!!! Няма що ;D Видях го в действие.
Та днес разбирам, не пие хаповете  за кръвно и то си  станало  180/100.
Не само му станало лошо. :41: Утре съм го емнала от сутринта по доктори.

Нещо с рогата на пред ще да е.  ;D
Що се отнася до помагането, то тук е необходимо да се разграничи нещо много същественно. Кога помагаме? Ако помагаме, когато не е помолено за това, то няма как да се чувстваме удоволетворени, а и отсреща не може да се оцени помоща ни. Затова е здравословно за нас да помогнем, тогава когато бъдем помолени. На мен много години ми трябваше да осъзная това. И колкото и странно да звучи, в момента помагам дори и на децата ми, само ако бъда помолена за това. Например: този месец синът ми е имал изпити и е направил малко часове в работата (за да учи), така че няма достатъчно средства, за да си плати ежемесечните разходи (живее самостоятелно) Помоли ме да му помогна. Или пък дъщеря ми има среща и трябва да си вземе душ и няма време да си изглади дрехите. Помоли ме да и изгладя една блузка. Нямаше обаче да направя нито едното, нито другото, ако не бях помолена. Иначе и аз бях като майка Тереза.  ;D
Та така с Юнона в 12 дом. Нека да помага, в това няма нищо лошо, но да помага, когато е помолена. Ако видим, че някой злоупотребява с алкохола, не трябва да се хвърляме веднага в спасителна акция, защото ако на алкохолика му е добре така, то той тогава няма да оцени вашата подкрепа (помощ) и това, че сте вярвали, че има лек за него може в един даден момент да се окаже пълна химера.