Здравей Гост

Натални карти за начинаещи

• 504 Отговора
  • 139898 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Натални карти за начинаещи
« Отговор #495 -: Септември 09, 2012, 05:39:46 pm »
Пълна независимост , отричане на закони , правила и норми. Тук индивида може да страда поради ранното получаване на независимост.
http://www.astroseer.net/2011/04/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B0/

Транзита носи възможност за допълнителни доходи..,често с неясен произход...

Марая, аз много харесвам този материал за Лилит (и другите де), но бих искала да попитам - до колко градуса приемаш за аспект (съвпад), коя от двете според теб има по-реално действие - true или средната, също така ако въпросната Лилит участва в стелиум?

За съвпад до 3* сходящ и 1* разходящ.
true - тази е важната за мен...
Важен е стелиума...планетите в него.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #496 -: Септември 13, 2012, 11:53:17 am »
Качвам карта на мой приятел, който е с голям проблем в момента. На 18 предстои дело, какъв изход може да се очаква. Коко имаше данните от преди време, надявам се да има някакъв предварителен поглед...., на мен лично ама никак не ми харесва, Плутон става стационарен същия ден, не искам да мисля негативно и да товаря с такива мисли Вселената, бих добавила, че не искам да гледам картата

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #497 -: Септември 13, 2012, 07:49:49 pm »
кое в случая те притеснява? квадратурата на плутон и уран или това, че плутон става стационарен?
стациоанрната фаза говори за важен ден, обикновено това е индикация за събитие.

на мен не ми се струват негативни тези транзити..
мисля, че ще има ненадейна помощ от приятел и делото ще се реши положително за него. свързано е с дома му, семейството му и някакви финанси.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #498 -: Септември 13, 2012, 10:29:03 pm »
Да Антена, благодаря ти, освен всичко изброено, замесена е и държавна инстанция. Квадратурата между Плутон и Уран, кацнали на IC и DC, стационарната фаза на Плутон и същевременно широкия съвпад със Слънцето му. През последните месеци докато Плутон се разхождаше върху Слънцето му имаше доста проблеми в работата, което го изнервяше допълнитено. В крайна сметка от 1 месец се е затворил в себе си и е непознаваем. От приятеля, които винаги е споделял, спорил, насърчавал, помагал в трудни ситуации, се е превърнал в един съсипан мъж, дори днес забелязах, че и ръцете му трепереха. Съжалявам го, опитвах се да помагам.
« Последна редакция: Септември 14, 2012, 12:41:26 am от danni »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #499 -: Септември 23, 2012, 08:43:09 am »
Качвам карта на мой приятел, който е с голям проблем в момента. На 18 предстои дело, какъв изход може да се очаква. Коко имаше данните от преди време, надявам се да има някакъв предварителен поглед...., на мен лично ама никак не ми харесва, Плутон става стационарен същия ден, не искам да мисля негативно и да товаря с такива мисли Вселената, бих добавила, че не искам да гледам картата

Здрасти, Дани. С доста голямо забавяне пиша по темата. Да, имам поглед върху картата и идея за събитието, както и за бъдещо развитие според мен. Дай обратна връзка какво стана на 18и, както и ако имаш бъдещи питания по темата в предвид завъртялите се обстоятелства съм на линия...

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #500 -: Септември 23, 2012, 09:19:59 pm »
Делото е отложено за ноември, от държавната инстанция са оттеглили обвиненията, които бяха несъстоятелни, очаква се положително развитие във всяко отношение. Антена, страхотна си!!!

*

Неактивен des

• *
  • 8
« Отговор #501 -: Септември 24, 2012, 03:18:59 pm »
Впечатляващо! ;)
Чаках с нетърпение да споделиш какво е станало.
Антена наистина е много добра:):):)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #502 -: Септември 25, 2012, 12:06:31 am »
 ::)
Много сте мили..!
Реално нищо кой знае какво не съм предсказала :)
Дани, радвам се, че нещата са се развили положително!

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #503 -: Септември 25, 2012, 01:14:55 am »
....Дори изненадващо положително!!!!
 ;)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17