Цитат на: Dragon Lady в Март 11, 2013, 02:34:05 pmПри мен попада в 6-ти дом. Съвпад с Юпитер - У1. Квадрат към Марс.Очаквам... предложения за работа. Да не сдобиеш с домашен любимец... И темите с ежедневието да не получат нов начален приоритет... Как си иначе?
При мен попада в 6-ти дом. Съвпад с Юпитер - У1. Квадрат към Марс.Очаквам... предложения за работа.
Вече знам в чия карта е купона Затъмнението активира натален Йод. Случките са по трети, втори и дванадесети дом. Венерка в секстил със СЛВ и Нептун още дебне около антивертекса.При мен пак е взривоопасно: тригон към натален Марс, Венера тригон Слънце, секстил Луна, АСЦ върху натална Венера. Чакам си новата любов.
Цитат на: Зара в Март 26, 2013, 06:47:54 pmВече знам в чия карта е купона Затъмнението активира натален Йод. Случките са по трети, втори и дванадесети дом. Венерка в секстил със СЛВ и Нептун още дебне около антивертекса.При мен пак е взривоопасно: тригон към натален Марс, Венера тригон Слънце, секстил Луна, АСЦ върху натална Венера. Чакам си новата любов.Тук съм писала някъде в избрани теми за конфигурацията Йод. Взривоопасна е...
А ако намериш къде си го писала, дай линк. Аз не го откривам с търсачката. Освен малко покрай Йода от декември. От няколко дни съм се съсредоточила върху Йод, Хирон, кармата и как се отработват.
Цитат на: Зара в Март 26, 2013, 08:21:27 pmА ако намериш къде си го писала, дай линк. Аз не го откривам с търсачката. Освен малко покрай Йода от декември. От няколко дни съм се съсредоточила върху Йод, Хирон, кармата и как се отработват. Е ако всички разбираме своевременно какво и как щяхме да живеем всичките в един по-различен свят
Цитат на: kokolino в Март 28, 2013, 10:07:04 pmЦитат на: Зара в Март 26, 2013, 08:21:27 pmА ако намериш къде си го писала, дай линк. Аз не го откривам с търсачката. Освен малко покрай Йода от декември. От няколко дни съм се съсредоточила върху Йод, Хирон, кармата и как се отработват. Е ако всички разбираме своевременно какво и как щяхме да живеем всичките в един по-различен свят Който търси отговори, ги намира. Ако разсъждаваш достатъчно върху дадена ситуация и се ровиш надълбоко, всичко си излиза. Понякога по-лесно, друг път- по-трудно. Пък и няма как да сме всички, само избрани стигат до познанието
А как би се отразило при съвпад със СЛВ в 5-и дом, квадратура с Луна на Асц и тригон със съвпада Уран, Плутон в 9-и дом?
Цитат на: Asya в Март 31, 2013, 05:36:17 pmА как би се отразило при съвпад със СЛВ в 5-и дом, квадратура с Луна на Асц и тригон със съвпада Уран, Плутон в 9-и дом?Затъмненията променят значението на аспекта.Доказано.Разчитай на карето.Смятам, че ще те изръчка...и е възможно някое и друго развлечение ..,нещо свързано с дъщеря/луна/ и 5-ти дом.Добри и приятни събития и емоции...в рамките на затъмнението като време.
Уран е в/у Юпитер...Конфигурация Йод ще бъде задействана...5-ти дом е тригера...На ДСЦ е цялото кралско войнство... Някаква радост от дете, късметлийски период и парички...Ако водиш съдебни дела -времето е отлично....