Цитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:23:51 pmИ аз съм с Лъв асц. но освен вси4ко това съм и антисоциална не понасям хора оби4ам да стоя сама и т.н. неща неприсъщи за ЛъваВероятно позицията на слънцето по знак в натала е фактор , който определя това....
И аз съм с Лъв асц. но освен вси4ко това съм и антисоциална не понасям хора оби4ам да стоя сама и т.н. неща неприсъщи за Лъва
Цитат на: Марая в Юли 08, 2011, 05:31:31 pmЦитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:23:51 pmИ аз съм с Лъв асц. но освен вси4ко това съм и антисоциална не понасям хора оби4ам да стоя сама и т.н. неща неприсъщи за ЛъваВероятно позицията на слънцето по знак в натала е фактор , който определя това.... Слънцето ми е Везни 3 дом
А какво става, ако има Луна на 3 гр. от Asc, който е Лъв?Иначе добавям впечатления, че са светли личности, имат харизма и се открояват веднага в тълпата.Могат да минат през главите на другите за да постигнат своето.
Цитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:23:51 pmИ аз съм с Лъв асц. но освен вси4ко това съм и антисоциална не понасям хора оби4ам да стоя сама и т.н. неща неприсъщи за ЛъваВероятно позицията на слънцето по знак в натала е фактор , който определя това.... Едва ли е само Слънце Моето е Везни 3 дом Сещате и се за нещо по комуникативно"по принцип'
Цитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:36:27 pmЦитат на: Марая в Юли 08, 2011, 05:31:31 pmЦитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:23:51 pmИ аз съм с Лъв асц. но освен вси4ко това съм и антисоциална не понасям хора оби4ам да стоя сама и т.н. неща неприсъщи за ЛъваВероятно позицията на слънцето по знак в натала е фактор , който определя това.... Слънцето ми е Везни 3 дом , не ти помня картата , а и не знам в коя база данни е....,но ако нямаш нищо против би ли я поставила тук?!С удоволствие но...... не ми е мн ясно ако нямаш против ти го напраи21.10.1978 01.45 Пловдив
Надяам се,4е успях