Здравей Гост

Ерида (Eris)

• 19 Отговора
  • 7071 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
Re: Ерида (Eris)
« Отговор #15 -: Март 26, 2014, 04:01:28 pm »
Отговорът на абсолютно всички въпроси е- ДА :) Не би трябвало да имаме притеснения да говорим за нещата от живота, поне според мен, а това,че го правим показва, че не се срамуваме от това, което сме :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Март 26, 2014, 04:22:16 pm »
Отговорът на абсолютно всички въпроси е- ДА :) Не би трябвало да имаме притеснения да говорим за нещата от живота, поне според мен, а това,че го правим показва, че не се срамуваме от това, което сме :)

Точно така... :) Много благо-даря за отговора...
Значи Ерис има отношение към въпроса...Зададох въпроса си на базата на аспектите му към Меркурий и Юпитер ..

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #17 -: Март 27, 2014, 11:44:46 am »
Няма защо да ми благодариш, аз трябва да благодаря :) Ако имаш някакви други въпроси съм отворена да ти отговоря (дано е удобно да говоря на ТИ) .В допълнение, тези ми изисквания към срещуположния пол и моето отношение към тях не значи, че реално съм с такива хора, поне не в пълния им образ. Как смяташ ти ? Тези аспекти показват по-скоро моето виждане, но не и реалността. Както говорихме и за Юнона, която показва какъв ще е човекът до нас, а не какъв го искаме ние? Така ли е или се бъркам? ;) :P
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

« Отговор #18 -: Март 28, 2014, 04:27:24 pm »
Колкото повече чета и се информирам, толкова повече нещата ми изглеждат страшни. Само мога да се надявам, че след 21.12.2012 кармата като инструмент ще отпадне и ще имаме възможност да преодолеем всички страхове и да изберем най-добрия път за нас. Късмет на всички!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Март 31, 2014, 05:02:48 pm »
Кое ти се струва страшно?
Аз смятам, че светът е такъв, какъвто ние го виждаме :) Ние сме творци и сами градим своята реалност... лошото е, че малцина проумяват това