Здравей Гост

Хорари - практикум

• 137 Отговора
  • 43976 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Хорари - практикум
« Отговор #135 -: Юни 17, 2012, 09:54:16 am »
 ;D дам.... а и май е по-добре така... проекта поне в тиквата ми е наистина грандиозен и ще шокира ... всъщност мисля, че точно това е бил ъъъ не знам как да го обясня причината да съм с тези хора... те търсят изход, свеж необременен с клишета ум. Съвсем естествено е да имам съмнения :)

... и всъщност ако срещна отказ от шефа не съм убедена, че няма да потърся съмишленици другаде

между впрочем проблем тук е и възможността за "използване" или крадене на идеята - според мен е добра и въпреки, че в момента изпитвам затруднения да я облека в маркетингови думи осъзнавам, че е новаторска ще видим де  ;D

хубавата новина, че май утре като "сервирам" идеята Юпитер, Венера и Луна ще бъдат в много подходяща позиция спрямо натала ми  ;D
« Последна редакция: Юни 17, 2012, 10:07:03 am от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #136 -: Юни 17, 2012, 10:33:37 am »
Ичакай Венера да тръгне директна...и тогава прави всичко що касае договори , проекти... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #137 -: Юни 17, 2012, 10:54:34 am »
Ичакай Венера да тръгне директна...и тогава прави всичко що касае договори , проекти... ;)

благодаря ти, аз така или иначе исках Сатурн да се обърне, а до тогава имам още работа ;) Венера също е добре да е "нормална"