Здравей Гост

Асоциалност - избор или нещо друго

• 66 Отговора
  • 15684 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Асоциалност - избор или нещо друго
« Отговор #15 -: Юли 17, 2011, 11:17:10 am »
         Тук пускам една интересна карта чийто притежател показва асоциално поведение спрямо всичко що е от женски пол  ;D Ще бъде интересно да се подискутира :)

« Отговор #16 -: Юли 17, 2011, 11:57:21 am »
Забелязвам, че в тази карта и двете женски планети - Венера и Луна - са в марсови знаци. Луната в Овен е включена в т-квадрат с Марс и Плутон, домовете са 2, 8 и 5, които се разглеждат при анализа на сексуалното поведение и предпочитания. Венера е в съвпад с Уран в Скорпион, но доколкото виждам, не получава други мажорни аспекти, а Лунните възли са по оста Лъв/Водолей... Всичко това ме навежда на мисълта, че са възможни доста ексцентрични прояви в отношенията с жените. Марс е доста силно поставен - в екзалтация, в 5 дом (партилен квадрат с Луната, която диспозира). АС Лъв, Слънце и Нептун в Стрелец близо до върха на 5 дом - възможни са и някакви нарцистични прояви, струва ми се.
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 11:59:28 am от my`temptation »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Юли 17, 2011, 12:00:49 pm »
а дали изобщо този мъж харесва жени? дали не е малко влюбен в чашката и тя да му носи неприятности

« Отговор #18 -: Юли 17, 2011, 12:16:58 pm »
На пръв поглед трудно е да си представиш, че тази карта може да принадлежи на някой захлюпен тип. Но със съвпад на Меркурий и Слънце с Нептун в Стрелец нещата рядко са такива, каквито изглеждат или се афишират, а АС в Лъв дава склонност и към преиграване понякога, той само акцентира съвпада на Слънцето с Нептун близо до К5.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Юли 17, 2011, 12:21:33 pm »
На пръв поглед трудно е да си представиш, че тази карта може да принадлежи на някой захлюпен тип. Но със съвпад на Меркурий и Слънце с Нептун в Стрелец нещата рядко са такива, каквито изглеждат или се афишират, а АС в Лъв дава склонност и към преиграване понякога, той само акцентира съвпада на Слънцето с Нептун близо до К5.

:72:

« Отговор #20 -: Юли 17, 2011, 12:25:35 pm »
При него забелязах, че Слънцето е в точен тригон с АС, при това го управлява. Добър актьор ще да е и ролите се менят, не се фиксира върху някоя конкретна, обича разноликостта човекът - Нептун.  ;D
Хм... да не се окаже пък от ония... ти-ри-ри-рам  :-[? С тази мачовска на пръв поглед карта.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #21 -: Юли 17, 2011, 12:33:48 pm »
         Аз бих допълнил, че напрегнатите аспекти на Луната, Марс и Венера все пак си има значение как техният притежател ги усвоява и доколко ги е отработил  ;D А Луната единствена планета в южното полукълбо дали не трябва повечко внимание да й обърнем  ;)

А иначе Fairy, юнакът не употребява почти грам алкохол, много рядко  :)

« Отговор #22 -: Юли 17, 2011, 12:58:13 pm »
Венера в Скорион това са антисоциални и4ности дори и д не си ли4и много на пръв .Принципа е вси4ко или нищо.Съвпад с Уран това пък освен ексцентри4но поведение такива са и доста надменни и дистанцирани по отношение на ли4ните си взаимоотношения.Но.... съсем не смтам,4е не харева жени но комбинацита Скорпион и Уран по отношение на Венера си е взривоопасна.Не съм гледала обстойно цялата карта но само това само п себе  си не е мако.Аз имам Венера в Скорп ,която е 4аст от стилиум в който у4авства и Уран та  със сигурност мога да кажа 5е дори и този да изглежда нкъв тиквеник не му е лесно....

« Отговор #23 -: Юли 17, 2011, 01:03:21 pm »
Цитат
А Луната единствена планета в южното полукълбо дали не трябва повечко внимание да й обърнем

Да, тук осмодомната Луна е синглетон, но в знака Овен не ми се вижда да е много пасивна... Напрегнатите аспекти с Марс и Плутон би трябвало да нагнетяват страстите, но дали пък не е възможно да се е случило нещо още в детството или в пубертета, което да го е отблъснало от жените? Някаква грубост, агресия, евентуално първият му сексуален опит да е бил такъв?

Съмнявам се да е отработил т-квадрата още в тийнейджърска (незряла) възраст, отработката идва с времето, след като човек премине през определени опитности, свързани с енергиите на тези планети. Не се раждаме научени, трябва да си припомняме някои неща, следвайки житейския си път.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Юли 17, 2011, 01:03:49 pm »
разбира се нивото на преработка е основно :)
единствено марса му е без положителен аспект - може би там трябва да акцентира

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юли 17, 2011, 01:05:30 pm »
Венера в Скорион това са антисоциални и4ности дори и д не си ли4и много на пръв .Принципа е вси4ко или нищо.Съвпад с Уран това пък освен ексцентри4но поведение такива са и доста надменни и дистанцирани по отношение на ли4ните си взаимоотношения.Но.... съсем не смтам,4е не харева жени но комбинацита Скорпион и Уран по отношение на Венера си е взривоопасна.Не съм гледала обстойно цялата карта но само това само п себе  си не е мако.Аз имам Венера в Скорп ,която е 4аст от стилиум в който у4авства и Уран та  със сигурност мога да кажа 5е дори и този да изглежда нкъв тиквеник не му е лесно....

:72:      :clap:

Определено всичко, което си описала съвпада с действителността, Proserpina  :) Aaa определено юнакът харесва жени и точи лиги, не е в лявата лента  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #26 -: Юли 17, 2011, 01:09:43 pm »
Цитат
А Луната единствена планета в южното полукълбо дали не трябва повечко внимание да й обърнем

Да, тук осмодомната Луна е синглетон, но в знака Овен не ми се вижда да е много пасивна... Напрегнатите аспекти с Марс и Плутон би трябвало да нагнетяват страстите, но дали пък не е възможно да се е случило нещо още в детството или в пубертета, което да го е отблъснало от жените? Някаква грубост, агресия, евентуално първият му сексуален опит да е бил такъв?

Съмнявам се да е отработил т-квадрата още в тийнейджърска (незряла) възраст, отработката идва с времето, след като човек премине през определени опитности, свързани с енергиите на тези планети. Не се раждаме научени, трябва да си припомняме някои неща, следвайки житейския си път.

И аз търся причините в ранното детство, семейната обстановка, влиянието на родителите и това как ги възприема  ::)
            Замислял съм се и върху това с агресията или грубостта, психологическия му поглед върху сексуалността като цяло трябва също да се вземе под внимание според мен  :)

А то отработката наистина идва с определени опитности, но наближавайки христовата възраст с бясна скорост юнакът повечко би трябвало да се задейства според мен  ;D

« Отговор #27 -: Юли 17, 2011, 01:17:47 pm »
Навремето имах връзка със стелиумен Скорпион - Слънце, Венера, Меркурий, Марс и Уран.
Венера в съвпад с Уран и Марс в съвпад с Меркурий. Та съвпадът Венера/Уран на пръв поглед не даваше ексцентричности, доста захлюпен вид имаше с изгряващ Сатурн в Дева, може да си е казала думата и ретроградността на Венера... Това, което отчитам за водеща черта при него, е изключителната му взискателност, трудно една жена можеше да угоди на всичките му претенции за внимание (АС в последните градуси на Лъв). Определено жени си харесваше, никакви отклонения в лявата лента.  ;D Специфичното при него беше, че не харесваше жени, които да са му на нивото на интелекта, недай си Боже на по-високо от неговото. Повечето му връзки бяха току що завършили ученички, с по около 7-8 години разлика във възрастта (той да е батко), ключова роля в избора изиграваше външният вид (Луна във Везни).

« Отговор #28 -: Юли 17, 2011, 01:19:02 pm »
 Хороскопът без луната е в нощната половина. В повече случаи интровертните хора имат много планети под хоризонта.
Марс няма  положителен аспект, според Иван Станчев древните са му отредили екзалтация в козирог, но той не се чувства удобно там защото марс иска всичко бързо и веднага, а това е против природата на козирога/може някой за първи път да го чува, но аз напълно го споделям/ .
 Аз мисля, че асоциалните типове винаги имат някакъв проблем от детството, тук в случая това се потвърждава от пълния 4 дом и от опозицията Луна/Сатурн може да означава потребност да докаже себе си на единия или и на двамата родители/Марион Марч и Джоан Макевърс/. Няма напрегнати аспекти между луната и слънцето, но има размяна на мъжки и женски роли които загатват някакъв проблем.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #29 -: Юли 17, 2011, 01:23:31 pm »
         Определено младежът е на принципа колкото по-захлупена, толкова по-голям джакпот, а ако може да е с физиката на Анджелина Джоли (сгреших, според него тя си има доста косури във външния вид  ;D ) и със 9-10 годинки по-малка ще си е чудесно просто  ;D  ;D
         А сттемежът към доказване пред родителите го има сериозно  :) Според мен майката играе важна роля в съзряването му и е оставила тежичък отпечатък така психологически  :(  :(