Здравей Гост

За слабите мъже.....

• 31 Отговора
  • 6116 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: За слабите мъже.....
« Отговор #15 -: Юли 15, 2011, 05:18:39 pm »
Абослютно на северния, това Павел Глоба го казва по повод картата на един от царете на Русия, Павел или Петър, на който северния му възел бил в съвпад с някаква звезда /не беше много известна/ . С една дума човекът бягъл от южния си възел но не е трябвало.
Марая ако те интересува мога да го потърся и да го пусна тук.

Разбира се , че ме интересува...Ще бъда благодарна! :)

« Отговор #16 -: Юли 15, 2011, 06:04:40 pm »
Съжалявам не мога да отворя статията в която го пишеше. Имам проблем с компютъра, но ще го пусна когато мога сега искате ли да пусна астропортрет на актьора изиграл 17 мига от пролетта там има интересни неща за хирон и прозерпина. Само че е на руски. Актьорът се казва Вячеслав Тихонов.

« Отговор #17 -: Юли 15, 2011, 06:04:58 pm »
и мен ме интересува това за северния възел, венерата ми е в съвпад с южния и ми е мъчно че трябва да я пренебрегвам ;D

по въпроса за слабите мъже, според мен не е до планети в определени знаци а до аспекта луна - марс. т.е. как им протича енергията от емоциите, за които луната е отговорна по принцип

« Отговор #18 -: Юли 15, 2011, 06:14:57 pm »
 Съжалявам ще опитвам пак да я отворя. Но идеята на Глоба беше, че не винаги трябва да се следва северния възел. Глоба не го казва като абсолютно правило, а по скоро като изключение. А една негова ученичка Людмила казва за интуицията, че понякога е от дявола понякога от господ , така че човек не винаги може да и се довери.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 15, 2011, 06:20:11 pm »
Съжалявам ще опитвам пак да я отворя. Но идеята на Глоба беше, че не винаги трябва да се следва северния възел. Глоба не го казва като абсолютно правило, а по скоро като изключение. А една негова ученичка Людмила казва за интуицията, че понякога е от дявола понякога от господ , така че човек не винаги може да и се довери.

Много интересно...Бих искала да прочета...

« Отговор #20 -: Септември 30, 2011, 11:37:31 am »

Аз също съм чела нещо подобно, но вече не помня къде  ::)
Ставаше въпрос, че СЛВ и ЮЛВ са оста по която се движим, но никога не трябва да загубваме точката от която идваме - ЮЛВ. пренебрегването ѝ като цяло води до катаклизми в живота на човека . Баланс му е майката

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #21 -: Септември 30, 2011, 12:17:04 pm »
От личния ми опит с мъжете съм забелязала, че слабите мъже поне на тези които им личи външно имат силни дева и везни в хороскопа, от такива бягам като дявол от тамян. Но по опасни са прикритите обикновено те имат силни овен, лъв, стрелец, обаче ако марс и луната са в риби, рак и скорпион  имаме лъв със сърце на мишка.

Моя бивш е с Венера във Везни и Меркурий в Дева, Луна в Скорпион. Това ми звучи точно както го описваш. много успял в службено отношение, ама в личен план...се прецака.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Септември 30, 2011, 12:21:32 pm »
От личния ми опит с мъжете съм забелязала, че слабите мъже поне на тези които им личи външно имат силни дева и везни в хороскопа, от такива бягам като дявол от тамян. Но по опасни са прикритите обикновено те имат силни овен, лъв, стрелец, обаче ако марс и луната са в риби, рак и скорпион  имаме лъв със сърце на мишка.

Моя бивш е с Венера във Везни и Меркурий в Дева, Луна в Скорпион. Това ми звучи точно както го описваш. много успял в службено отношение, ама в личен план...се прецака.

Само за Луната в Скорпион не съм съгласна.  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #23 -: Септември 30, 2011, 01:34:03 pm »
.
« Последна редакция: Юли 23, 2012, 10:28:41 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Септември 30, 2011, 01:54:55 pm »
На първо четене картата говори за други прояви.... ::)

« Отговор #25 -: Септември 30, 2011, 02:07:48 pm »

На първо четене картата говори за други прояви.... ::)
Марая, имаш предвид в по-позитивен смисъл ли?

Каваше, че аз изваждам на показ най-лошите му черти, може и така да е било! Тогава и идея си нямах от Астрология и синастрия и т.н, предполагам, че сме били абсолютно неподходящи един за друг! Иначе това което описах като проявления от негова страна в предния си пост, си беше точно така, връзката беше красива в самото начало само, после ставаше все по-зле.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Септември 30, 2011, 02:26:37 pm »
Искам да кажа , че разположението на планетите предполага независим човек , здраво стъпил на краката си...,успешен...независим от другите.... :)

« Отговор #27 -: Септември 30, 2011, 03:02:56 pm »
Да, беше изцяло независим във финансово отношение, съвсем рано е заживял самостоятелно, въпреки че майка му и сестра му, непрекъснато бяха там. Мога да кажа отговорен, в смисъл че се чувстваше задължен да се грижи за семейството си финансово.  Винаги е имал стабилна работа с добро заплащане (можеше и много повече :) Умен и интелигентен, но въпреки това, му отне десетина години за да завърши степента си и то с голям зор! Не зная как да тълкувам картата му, но все ще има някой аспект, който показва ниско самочувствие и неувереност в собствентие си възможности и потенциал. Не виждам такъв човек като лидер, много свит беше, много несигурен, с много комплекси. ;) Абе слаб мъж, все трябва да го бутнеш, за да тръгне нанякъде.
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #28 -: Септември 30, 2011, 03:49:15 pm »
Да, беше изцяло независим във финансово отношение, съвсем рано е заживял самостоятелно, въпреки че майка му и сестра му, непрекъснато бяха там. Мога да кажа отговорен, в смисъл че се чувстваше задължен да се грижи за семейството си финансово.  Винаги е имал стабилна работа с добро заплащане (можеше и много повече :) Умен и интелигентен, но въпреки това, му отне десетина години за да завърши степента си и то с голям зор! Не зная как да тълкувам картата му, но все ще има някой аспект, който показва ниско самочувствие и неувереност в собствентие си възможности и потенциал. Не виждам такъв човек като лидер, много свит беше, много несигурен, с много комплекси. ;) Абе слаб мъж, все трябва да го бутнеш, за да тръгне нанякъде.

Има проблеми на тема партньорство - хирона е в 7 дом и проявите на слабост са свързани с тази сфера.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #29 -: Септември 30, 2011, 04:07:08 pm »

Само за Луната в Скорпион не съм съгласна.  :)

какво за нея?