Марая, сигурно някой ще ме помисли за психо, обаче стават странни неща! Като ме пита за камъка, отидох да видя, къде съм го прибрала ( не бях го виждала повече от година ). И какво да видя! Като го купих беше много наситено зелен, а сега избледнял - станал бледо резедав. Не съм го държала на слънце, че да е от това! Сложих го в морска сол, както ми беше казала, да го преместя ли във вода?
Цитат на: tanya в Юли 02, 2011, 01:22:56 amМарая, сигурно някой ще ме помисли за психо, обаче стават странни неща! Като ме пита за камъка, отидох да видя, къде съм го прибрала ( не бях го виждала повече от година ). И какво да видя! Като го купих беше много наситено зелен, а сега избледнял - станал бледо резедав. Не съм го държала на слънце, че да е от това! Сложих го в морска сол, както ми беше казала, да го преместя ли във вода?Мести го...утре ще го чистиш...Точно това видях...,затова е избледнял.... Сложи го във вода....Така , че утре детето да пие....После ще го сложиш във сол... Никой няма да те помисли за луда....Най-малко аз....
моето беше на К5 и очаквах конника, но не дойде
Цитат на: Romantica в Юли 02, 2011, 01:30:14 amмоето беше на К5 и очаквах конника, но не дойде И мойто беше на К5 - и с детето ми се случи случка
Таничка, много съжалявам за детенцето ти! Всичко ще бъде наред Марайче, благодаря ти! Дойде ли - ще се чуе
Цитат на: tanya в Юли 02, 2011, 01:35:54 amЦитат на: Romantica в Юли 02, 2011, 01:30:14 amмоето беше на К5 и очаквах конника, но не дойде И мойто беше на К5 - и с детето ми се случи случка Детето е момче...-нали?
Много ти благодаря, Марая Подготвила съм няколко теми, но искам да добавя и малко картинки.... тези дни ще ги пусна
Цитат на: Марая в Юли 02, 2011, 01:38:54 amЦитат на: tanya в Юли 02, 2011, 01:35:54 amЦитат на: Romantica в Юли 02, 2011, 01:30:14 amмоето беше на К5 и очаквах конника, но не дойде И мойто беше на К5 - и с детето ми се случи случка Детето е момче...-нали? Да, момче е А камъкът май е нефрит