Здравей Гост

Зодия Риби....мъжете риби не бива да бъдат дори и ***ЧУКАНИ*** в оня смисъл

• 91 Отговора
  • 24538 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
         Иначе познавам едно момченце, подминава си вече 36-ата годинка, което е със Слънце в Риби, от втората декада е, та при него илюзорният свят сериозно работи на пълни обороти, а и доста ловък се явява в интимните отношения, хлъзгаво като илюзионист го бива в измамите и съчинените истории, на които на моменти може би и да си вярва  ;D Знам го понеже спомогна да посъсипе емоционално в няколко годинки едно човече, което ми е много близко и много си обичам  :) Иначе в професионално отношение тоз момък беше доста добър - въртеше си сполучливо 2 бизнеса, никой от които нептуниански, но определено иам нюх трябва да му призная :)
« Последна редакция: Юли 16, 2011, 02:45:43 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
не мисля, че обаче е обективно да се изтъкват недостатъците само на знак риби...
и скорпионите, и девите, и телците, и козирозите никак не са ми от любимите..., така че риби не е най-големия злодей в зодиака според мен...  :)

*

Неактивен tanya

• 917
         Иначе познавам едно момченце, подминава си вече 36-ата годинка, което е със Слънце в Риби, от втората декада е, та при него илюзорният свят сериозно работи на пълни обороти, а и доста ловък се явява в интимните отношения, хлъзгаво като илюзионист го бива в измамите и съчинените истории, на които на моменти може би и да си вярва  ;D Знам го понеже спомогна да посъсипе емоционално в няколко годинки едно човече, което ми е много близко и много си обичам  :) Иначе в професионално отношение тоз момък беше доста добър - въртеше си сполучливо 2 бизнеса, никой от които нептуниански, но определено иам нюх трябва да му призная :)
И аз познавам един - описал си го едно към едно, даже възрастта съвпада, само дето е в първа декада. Та тоя въртеше общ бизнес с един мой много добър приятел Лъв, израстнали са заедно, познават се от деца и в последствие така го измами ( Рибата Лъва ), че свят да ти се завие

*

Неактивен kokolino

• 1019
не мисля, че обаче е обективно да се изтъкват недостатъците само на знак риби...
и скорпионите, и девите, и телците, и козирозите никак не са ми от любимите..., така че риби не е най-големия злодей в зодиака според мен...  :)

:clap:  И правилно, може да ме поразнищиш и мен Антена, тъй като съм симбиоза между Дева и Риби  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

:clap:  И правилно, може да ме поразнищиш и мен Антена, тъй като съм симбиоза между Дева и Риби  ;D  ;D
я пусни една карта ако може разбира се

*

Неактивен Antena

• 1189
да, ще погледна картата ти..
 ;D
не съм психолог, но ми прави впечатление честата потреба на умалителни имена в твоето говорене...
издава лека самовлюбеност и както казах доста голяма доза самочувствие..
и в тази връзка ми е любопитна картата ти  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
         Ето, момичета   :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Колкото повече планети срещаме в кардиналните домове , толкова по- интересни и динамични са събитията през човешкия живот...Онова , което се случва на МЦ в знака на Стрелеца м е навява на мисълта , че стремежа към лидерска позиция е заложен у теб. Прецизен си , въпреки мутабелните оси..,макар и доста разсеян и отнесен понякога. Доста силен и ловък си и умееш да фокусираш вниманието в/у себе си...Характерно е , че имаш променлив характер Предпазлив и колеблив си...Вечния ученик... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
да, ще погледна картата ти..
 ;D
не съм психолог, но ми прави впечатление честата потреба на умалителни имена в твоето говорене...
издава лека самовлюбеност и както казах доста голяма доза самочувствие..
и в тази връзка ми е любопитна картата ти  :)

Не е нужно да си психолог за да може да преценяваш хората :) Смятам, че ако се проявява по-високо от необходимото самочувствие то трябва да бъде подплътено разбира се, да, на моменти проявявам по-високо самочувствие :) Иначе това, което показвам на моменти в разговорите във форума по-скоро бих го оприличил на начин на изказ, по-скоро преносно и шеговито :) Все пак трябва да е налице и веселият момент във всяка една тема  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
Колкото повече планети срещаме в кардиналните домове , толкова по- интересни и динамични са събитията през човешкия живот...Онова , което се случва на МЦ в знака на Стрелеца м е навява на мисълта , че стремежа към лидерска позиция е заложен у теб. Прецизен си , въпреки мутабелните оси..,макар и доста разсеян и отнесен понякога. Доста силен и ловък си и умееш да фокусираш вниманието в/у себе си...Характерно е , че имаш променлив характер Предпазлив и колеблив си...Вечния ученик... :)

:) Много правилно, Марая  :-[  Доста разсеян, както и понякога и валяк не може да ме помръдне, ако съм решил да съм летаргичен и отнесен  ;D  Само това с колебливостта бих се радвал да е повечко така, а не да се мятам все първосигнално в някои ситуации и да захапвам  ::) Еее, макар, че принципът проба-грешка си действа с пълна сила на моменти в някои отношения  ;D
           А за другото бих се самодиагностицирал едно към едно с твоето виждане по въпроса :) :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
I still remember

Та...рибите винаги си спомнят....
За теб! Коколино.... :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
I still remember

Та...рибите винаги си спомнят....
За теб! Коколино.... :)

Благодаря, Марая :)   8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

:) Много правилно, Марая  :-[  Доста разсеян, както и понякога и валяк не може да ме помръдне, ако съм решил да съм летаргичен и отнесен  ;D  Само това с колебливостта бих се радвал да е повечко така, а не да се мятам все първосигнално в някои ситуации и да захапвам  ::) Еее, макар, че принципът проба-грешка си действа с пълна сила на моменти в някои отношения  ;D
           А за другото бих се самодиагностицирал едно към едно с твоето виждане по въпроса :) :)

Мека и лавираща , доста сантиментална личност си , отлична интуиция с доста непредвидими реакции и поведение....Стремеж към партньор , който да поеме отговорност , високи изисквания към него...Дразнят те клюки , които съпътстват живота ти....
Не сменяй често целите си....Препоръчително е да работиш в колектив или съдружие....
Имаш силни чувства...Желание да инвестираш във финансови проекти..Понякога си неразумен по отношение на харченето....
Интерес към предприемачество , както и в изкуството. Бавно и преценено влизаш в действие...Трудно казваш да...,но когато го кажеш следваш задачите. Честа смяна на местожителството и доста приказки в дома...Въобще дома е място за споделяне.
Не разбирам , толкова ли е трудно да контролираш емоциите си? ::) Трудната концентрация е сериозен проблем на ежедневието ти...Заядлив си понякога... ;D и издребняваш.... ::)Умееш да извадиш практичната полза от мистичното...Замислял ли си се , дали не си прекалено доверчив към приятелите си....? ::) И защо не се вслушваш в интуицията си- мисля , че е доста силна....?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
да не си завършил икономика?, но обичаш повече психология и езотеричните й разновидности, сякаш се увличаш по мистерии, емоционална личност си ти :)
случайно в детството да си имал инцидент с колело от, които да ти е останал мъничък белег някъде по лицето, ъъ челото може би?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз мисля , че Коколино обича често да сменя мацките...и има специфичен говорен дефект.... ::) , който е превърнат в оръжие.... :)