Здравей Гост

Балетни Силуети или картата на една Фея

• 26 Отговора
  • 4920 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
ето заповядай Коколино,  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
Re: Балетни Силуети или картата на една Фея
« Отговор #1 -: Юли 17, 2011, 11:50:56 am »
аауу на прас съм забравил дневно и нощно - отчитайте го че е горе при МС :) :rakeattack: като съм си запиляла червената шапка ... си оставам знаете  :-[

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юли 17, 2011, 12:04:07 pm »
тази комбинация от сатурн, плутон и юпитер, ще мине през IС ти и ще квадратира наталното си положение през 2019.
при всички случаи ще имаш промени и то сериозни тогава в семейството и дома си.

преди време си гледах картата и си мислех, че много не ми харесва тези заедно да минат през АС и да квадратират слънцето ми, нещо което ще се случи 2019.
не зная дали тогава няма да е краят на моя експеримент на земята :)
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 12:07:34 pm от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Юли 17, 2011, 12:06:41 pm »
         Благодаря, Fairy :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #4 -: Юли 17, 2011, 12:14:06 pm »
         Даа, започвам да си допълвам по мой си начин представата, Fairy  :) Тази козирожка Венера си е интересна, но по-интересно ми е Сатурн там на АC, както и квадратчето Слънце Луна какво ли влияние ти оказва  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 17, 2011, 12:18:17 pm »
тази комбинация от сатурн, плутон и юпитер, ще мине през IС ти и ще квадратира наталното си положение през 2019.
при всички случаи ще имаш промени и то сериозни тогава в семейството и дома си.

преди време си гледах картата и си мислех, че много не ми харесва тези заедно да минат през АС и да квадратират слънцето ми, нещо което ще се случи 2019.
не зная дали тогава няма да е краят на моя експеримент на земята :)

тогава ще е трагедия ;) вътрешно си знам какво ще стане - злото няма да дойде само, а до тогава няма да го мисля, за да не проектирам негативизъм - може пък тази квадратура да постави край на сегашните дерзания :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 17, 2011, 12:21:03 pm »
         Даа, започвам да си допълвам по мой си начин представата, Fairy  :) Тази козирожка Венера си е интересна, но по-интересно ми е Сатурн там на АC, както и квадратчето Слънце Луна какво ли влияние ти оказва  ;D

за него ли - да си кажа това е един от квадратите, който не ми пречат много :) пък и той е доста разтеглен и действа далечен - може би е показател за борба на Аза срещу емоцията... но тъй като това са 2 и 5 ти дом, осъзнаване, че не винаги чувствата работят в интерес на Егото ;)  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Юли 17, 2011, 12:50:37 pm »

за него ли - да си кажа това е един от квадратите, който не ми пречат много :) пък и той е доста разтеглен и действа далечен - може би е показател за борба на Аза срещу емоцията... но тъй като това са 2 и 5 ти дом, осъзнаване, че не винаги чувствата работят в интерес на Егото ;)  ;)

То при теб не лиспват квадратчетата, което си е екстра по моите ексцентрични представи - както е казал Мечо Пух колкото повече, толкова повече  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юли 17, 2011, 12:53:56 pm »

То при теб не лиспват квадратчетата, което си е екстра по моите ексцентрични представи - както е казал Мечо Пух колкото повече, толкова повече  ;D  ;D

но не липсват и възможности :) (не знам защо но астро кома не слага всички аспекти - май много не ги приема междузнаковите и между домните, а и някои минорни ги пропуска, но толкова за фрее карти ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Юли 17, 2011, 12:55:39 pm »

но не липсват и възможности :) (не знам защо но астро кома не слага всички аспекти - май много не ги приема междузнаковите и между домните, а и някои минорни ги пропуска, но толкова за фрее карти ;)

:72:

А то тия минорните понякога си се явяват и доста силно решаващи, като цяло могат и да играят ролята на претури каручката  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юли 17, 2011, 12:56:52 pm »
дааа точно :), но пък не само, те дава изключителни възможности да се яхне точната вълна в точното време :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Юли 17, 2011, 01:18:18 pm »
дааа точно :), но пък не само, те дава изключителни възможности да се яхне точната вълна в точното време :)

Мдаа, съгласявам се с теб, само ще допълня че  след яхването на вълната си е фактор да  може добре и да плуваш, че ако се гмурнеш надълбоко  ::)  ::)  да не вземе да се понагълташ с водичка  ;D  ;D
            Бе който си го може си го може....  :P  За плуването говоря нали  8)   

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 17, 2011, 01:20:38 pm »

Мдаа, съгласявам се с теб, само ще допълня че  след яхването на вълната си е фактор да  може добре и да плуваш, че ако се гмурнеш надълбоко  ::)  ::)  да не вземе да се понагълташ с водичка  ;D  ;D
            Бе който си го може си го може....  :P  За плуването говоря нали  8)

ооо да трябва да се плува, но е е ли по добре да се плава?  гмуркането на дълбоко е опасно за ефирни феи дебнат акули и разни други хрущялни риби, не че са трудни за укротяване - просто ги гушкаш и те спират да дишат :)  ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Юли 17, 2011, 01:34:20 pm »
         А ако обаче акулката има по-сериозно развита  дихателната система и набляга на тез упражнения мисля, че едното гушкане едва ли ще и затаи дъха  ::) Може би ефирната фея не е намерила в дебелите книжки резервен спасителен план, знам ли  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 17, 2011, 01:41:26 pm »
         А ако обаче акулката има по-сериозно развита  дихателната система и набляга на тез упражнения мисля, че едното гушкане едва ли ще и затаи дъха  ::) Може би ефирната фея не е намерила в дебелите книжки резервен спасителен план, знам ли  ;D  ;D
в дебелите книжки винаги има спасителен план ;) трябва да й се даде това, което тя си мисли, че иска .... примерно :) хехе :) но гушкането помага, може и по силно да е