Здравей Гост

Сатурн - Силен или слаб...Как го определяме?

• 52 Отговора
  • 9701 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Сатурн - Силен или слаб...Как го определяме?
« Отговор #30 -: Юли 18, 2011, 10:02:50 pm »
Аз този нептун не го щях, и без това го имам в излишък

Поръчай си Плутон... ;D :P ;D

Това с Плутон ще е черешката на тортата направо  ;D  ;D
  :P
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 10:04:22 pm от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Юли 18, 2011, 10:05:06 pm »
         Браво, Fairy  8)
         А който като мен не обича сладко какво да прави  :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Юли 18, 2011, 10:12:08 pm »
         Браво, Fairy  8)
         А който като мен не обича сладко какво да прави  :(

;D измива чинийката

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 19, 2011, 12:10:37 am »
Аз този нептун не го щях, и без това го имам в излишък

Поръчай си Плутон... ;D :P ;D

Това с Плутон ще е черешката на тортата направо  ;D  ;D

Нали? ;D ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Юли 19, 2011, 01:11:34 pm »
        Сега се замислям над моя натален квадрат между Луна )управител на 5и в 6и в Лъв) и Сатурн в Скорпион в  9и - управител на 11  ::)

« Отговор #35 -: Юли 19, 2011, 07:36:42 pm »
силен според мен в аспект със светилата и близо до осите.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Юли 19, 2011, 07:41:03 pm »
силен според мен в аспект със светилата и близо до осите.

Абсолютно! :clap:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #37 -: Юли 19, 2011, 07:54:58 pm »
 :confuse3: :confuse3: :confuse3: силен, колко да е силен :)  ;D - шегувам се :)

« Отговор #38 -: Септември 09, 2011, 11:29:45 am »
четох нещо днес та се подсетих за нещо което е интересно свързано със сатурн, може да е за отделна тема, ако Марая прецени може да я отдели:

става дума за сатурновите възврати - чела съм че при втория, който е около 56-58 години се прави проверка за това доколко са усвоени уроците от първия. имаше нещо и за хората, които умират преди втория сатурнов възврат....и за тези които умират преди първия или около него.

какво мислите?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Септември 09, 2011, 11:36:59 am »
четох нещо днес та се подсетих за нещо което е интересно свързано със сатурн, може да е за отделна тема, ако Марая прецени може да я отдели:

става дума за сатурновите възврати - чела съм че при втория, който е около 56-58 години се прави проверка за това доколко са усвоени уроците от първия. имаше нещо и за хората, които умират преди втория сатурнов възврат....и за тези които умират преди първия или около него.

какво мислите?

Предлагам ти , направо да отвориш такава тема.... ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #40 -: Септември 09, 2011, 11:56:20 am »
аз имам въпрос, добре ли е да е силен сатурн или не е? :)
понеже като е  по-силен, може да се прояви още повече и неговата, да я наречем леко негативна енергия ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #41 -: Септември 09, 2011, 11:58:18 am »
и още един въпрос.
ако сатрурн е ретрограден в натала, но пък иначе хармонично аспектиран и в голям тригон с участието на едно от светилата тогава - хармоничен ли е или не е ? :)
тоест искам да кажа, че може по един показател да изглежда хармоничен, но по друг да не е, и тогава кое има превес?  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #42 -: Септември 09, 2011, 12:22:34 pm »
и още един въпрос.
ако сатрурн е ретрограден в натала, но пък иначе хармонично аспектиран и в голям тригон с участието на едно от светилата тогава - хармоничен ли е или не е ? :)
тоест искам да кажа, че може по един показател да изглежда хармоничен, но по друг да не е, и тогава кое има превес?  ::)

Аз имам по различно мнение по отношение на ретро планетите...в това число и Сатурн.Смятам , че са по-силни от директните....
Аспектирания Сатурн е силен и е без значение какви са аспектите му...По-скоро е важен дома на изявата му....,за да се определи силата на планетата...,както и знака...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #43 -: Септември 09, 2011, 01:09:00 pm »
и още един въпрос.

Аз имам по различно мнение по отношение на ретро планетите...в това число и Сатурн.Смятам , че са по-силни от директните....
Аспектирания Сатурн е силен и е без значение какви са аспектите му...По-скоро е важен дома на изявата му....,за да се определи силата на планетата...,както и знака...
Споделям мнението за ретро планетите, от личен опит.По себе си сякаш най- силно го усещам това с уран.Иначе за сатурн, защо да е недостатък силният сатурн??? Моят е в съвпад с луната и марс, както много пъти съм казвала, мисля, че е силен и мисля, че това ми носи качествени позитиви ::)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #44 -: Септември 09, 2011, 02:57:09 pm »
В натала имам ретро Сатурн на 5* от ДЦ в 7 дом, в екзалтация по дом,но е нехармонично аспектиран- опозиции към Слънцето и Меркурий и квадрат към Марс. Не знам дали е силен,но транзитите му към радикални точки винаги дават събития, отначало болезнени,но после се оказва,че са за добро.Слага край на ненужното,но дава и ново начало.Белязал е най-важните събития в живота ми.